humor

Kutipan saka Joachim Ringelnatz yaiku: "Humor yaiku tombol sing ngalangi kerah saka bursting." Kanthi modicum humor, sampeyan bisa tansah nggawe bedane positif ing urip lan kahanan sing angel karo eseman, utawa luwih kerep kanthi ngguyu, kanggo nguwasani.

Humor - lelucon lan lucu

Minangka aturan, bocah-bocah cilik kita ngguyu luwih kerep lan luwih saka bayi-bayi saka wong diwasa. Masalah saben dina bisa malah ngeculake eseman.

Remaja nggawe gelembung sinetron
Gambar karo ucapan lucu

Buktine yen tawa sehat lan ngusulake pikiran positif. Malah yen misale jek ora ana alesan kanggo ngguyu ing wektu iki, mesthine bisa dicoba.

Narik sudhut cangkir lan ngenteni, mesem, utawa malah mbukak tutuk lan ngetokake swara gurgling, nyawamu gedhe banget. Sapa sing ora ngalami kang ana ing ngarepe refleksi dhewe lan katon ing saben liyane grimly.

Sanalika otot-otot ngguyu sing tegang, pasuryan katon lan katon luwih ramah. Wong seneng karo wong liya kanthi otomatis lan simpatik. Kajaba iku, wis buktiaken yen eseman artificially induced langsung ngasilake suasana hati sing luwih apik. Mulane, iku penting kanggo ora tau kelangan humor lan supaya bisa digunakake kanggo mikir positif lan tawa akeh kanggo kualitas urip sing luwih apik.

Humor lan nyenengake kanggo bocah lan wong diwasa

Gambar karo ucapan lucu

Gambar karo ucapan lucu

Apa sampeyan kepengin ngguyu maneh? Nelusur koleksi gambar lucu karo lucu!

Tawa yaiku obat sing paling apik

Idiom Jerman diterjemahaké lucu ing basa Inggris

Denglisch (wong) humor nanging sampeyan mung bisa ngerti minangka speaker asli Jerman. Kamus Jerman diterjemah secara langsung.

Domba lan lawnmower wit

Domba lan lawnmower wit

Werbung

Apa sampeyan kepengin weruh karo awak lucu? Apa sampeyan ilang topik tartamtu ing Forum Lifestyle kita? Kita seneng nyathet topik anyar sing ora ana hubungane karo kulawarga lan bocah-bocah. Ngomong karo kita!

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.