Busana desain busana musim panas

Utamane bocah-bocah wadon seneng nangani sandhangan, aksesoris lan tren fashion pungkasan. Lan padha seneng main desainer. Kaca pewarnaan kita ing "Fashion Model Fashion" ndhukung hobi iki kanthi menehi kaca pewarnaan anak sing ngajak supaya nggawe desain dhewe.

Coloring page / Coloring page Fashion Design & Fashion - Pakaian musim panas

Kaca pewarnaan kita warna nuduhake kategori beda kayata bikini, mantel, gaun sore utawa aksesoris.

Kanthi ngeklik gambar, kaca pewarnaan mbukak ing format pdf

Coloring page / Coloring page Fashion Design & Fashion - Pakaian musim panas
Coloring page / Coloring page Fashion Design & Fashion - Pakaian musim panas

Kaca werna / kaca pewarnaan Tampilake model ing sandhangan musim panas minangka grafis


Hubungi kitayen sampeyan nggoleki pewarnaan banget khusus kanthi motif sing khusus. Kita uga bisa nggawe cithakan warna kanggo spesifikasi sampeyan saka foto.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.