Busana desain busana musim panas

Utamane bocah-bocah wadon seneng nangani sandhangan, aksesoris lan tren fashion pungkasan. Lan padha seneng main desainer. Kaca pewarnaan kita ing "Fashion Model Fashion" ndhukung hobi iki kanthi menehi kaca pewarnaan anak sing ngajak supaya nggawe desain dhewe.

Mewarnai halaman Fashion Design & Fashion - Jubah musim panas

Kaca pewarnaan kita warna nuduhake kategori beda kayata bikini, mantel, gaun sore utawa aksesoris.

Kanthi ngeklik gambar, kaca pewarnaan mbukak ing format pdf

Mewarnai halaman Fashion Design & Fashion - Jubah musim panas
Mewarnai halaman Fashion Design & Fashion - Jubah musim panas

Mewarna halaman Model busana musim panas minangka tampilan grafis


Hubungi kitayen sampeyan nggoleki gambar pewarna sing khusus karo motif sing khusus. Kita uga seneng nggawe lembaran pewarnaan pribadi miturut spesifikasi saka foto.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.