Esuk rawuh Santa Claus - catetan lan teks

Tradhisi nyanyi lagu Natal ing omah karo kulawarga lan bocah-bocah, utawa ing sekolah lan taman kanak-kanak, ora pati tuwa. Mung saka babagan 18. Century nyanyi ing bunder kulawarga lan mung wiwit 19. Abad ngerti salah lagu Jerman saka negara liya.

Musik lan teks lembar Besok rawuh Santa Claus

Nyanyi lan nggawe musik bebarengan lan watara Natal nggawe atmosfer sing ayu, khusus lan unik. Ora mung bocah kabeh umur seneng. Sing luwih kerep, lagu-lagu kasebut diulang utawa dirungokake sajrone wektune, luwih apik teks kasebut. Yen sampeyan bisa muter instrumen, sampeyan bisa muter iringan.

Kanthi ngeklik gambar, lembaran pewarna kanthi cathetan lan tulisan Natal bakal mbukak ing format pdf

Musik lan teks lembar Besok rawuh Santa Claus
Musik lan teks lembar Besok rawuh Santa Claus

Esuk bakal muncul tulisan Santa Claus

Esuk iku Santa Claus teka
rawuh kanthi hadiah.
Lampu terang, hiasan perak,
Anak karo bayi, wedhus lan sapi,
Shaggy bear and panther
Aku seneng.

Nggawa kita Santa,
Nggawa esuk, nggawa
sawijining kereta api sing éndah,
Farm karo pitik lan jago kluruk,
wong lanang jahe,
kabeh apik.

Nanging sampeyan ngerti kepinginan kita,
ngerti ati kita.
Bapak lan ibu anak,
malah mbah kakung,
kabeh, kita kabeh ana,
nunggu sampeyan kanthi nyeri.

Cathetan saka Natal Carol Besok, Santa Claus bakal mbukak minangka file grafis


Ampun ngubungi kitayen sampeyan lagi nggoleki catetan lan lirik lagu nursery. Kita seneng nambah cathetan kanthi teks ing koleksi cathetan kanggo lagu anak-anake. Rancangan cathetan karo kaca pewarnaan sing cocog karo bocah iku komplit, nanging yen perlu, kita seneng nyoba.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.