Kesel aku bakal ngaso - catetan lan teks

The audition of children's songs is a real and proven sleep aid. Efek, antarane liyane, asil saka kasunyatan sing bocah-bocah tresna musik. Pawulangan sing luwih rinci babagan topik sing nyedhaki awak wis sehat mbuktekaken yen bocah-bocah mung bisa ngaso kanthi luwih apik liwat musik.

Lembar musik lan lirik Teka Aku bakal ngaso

Para wong tuwa ora kudu dadi ahli supaya bisa nyadari anak-anak ketaman akeh babagan puisi nalika dolanan. Nanging kanggo mesthekake yen pitch paling sethithik kira-kira bener, sampeyan diwenehake kanggo nulis cithakan sing dirancang kanggo anak-anak kita karo catetan lan teks sajak nursery. Anak sing luwih gedhe uga bisa nglukis godhong kanthi catetan lan teks!

Ngeklik ing gambar mbukak kaca pewarnaan kanthi cathetan lan teks ing format pdf

Lembar musik lan lirik Teka Aku bakal ngaso
Lembar musik lan lirik Teka Aku bakal ngaso

Kesel aku bakal ngaso - teks

Aku kesel, mulih,
Tutup loro mata:
Rama, ninggalake mripatmu
Nglintasi amben!

Apa aku gawe salah dina iki,
Aja ngerteni, ya Gusti Allah!
Panjenengan sih-rahmat lan getih Yesus
Ora kabeh gawe piala.

Tebih saking kula, sengit lan sengit,
Katresnan lan kabecikan ing kula.
Ayo kula katon ing agung,
Dhuh Allah, kumandel dhumateng Paduka;

Kabeh sing ana hubungane karo aku,
Dhuh Allah, Paduka mugi karsaa rawuh ing asta Paduka,
Kabeh wong, gedhe lan cilik,
Apa sampeyan kudu dhawuh.

Cathetan saka lagu anak-anak Teka am aku istirahat minangka file grafis mbukak


Ampun ngubungi kitayen sampeyan lagi nggoleki catetan lan lirik lagu nursery. Kita seneng nambah cathetan kanthi teks ing koleksi cathetan kanggo lagu anak-anake. Rancangan cathetan karo kaca pewarnaan sing cocog karo bocah iku komplit, nanging yen perlu, kita seneng nyoba.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.