Nakedness in everyday life a taboo?

Nakedness - kanggo sawetara padha mung normal, nalika liyane sing isin lan supaya wong-wong mau. Ora kabeh wong wani mlebu kancane kanggo liburan naturist, ngaso ing sauna utawa ing pantai nudist. Nanging kenapa iki?

Topeng taboo ing saben dintenipun

Senadyan kita lair teles, cukup sawetara wong sing dipengaruhi dening wong tuwa lan mungkin agama, ora nindakake apa-apa sing wuda.

Nakedness minangka tabu ing saben dinten
Nakedness in everyday life - unclothed in your home?

Sawetara malu amarga padha mikir ora duwe tokoh sing becik. Sampeyan uga bisa dadi perasaan sing apik, sing bakal ditemokake.

Ing ngisor iki ana sawetara tips kanggo mbantu sampeyan njupuk eksperimen mandiri utawa nglatih subyek minangka veteran.

1. Turu wuda
Sampeyan bisa miwiti kanthi wuda turu. Rasa badan mung bisa wae minangka pasangan. Efek samping sing becik, utamane ing mangsa panas, yaiku sampeyan ora nganggo sandhangan sing wis diresiki weteng.

2. Pindhah wuda ing apartemen

Sapa sing ana ing omah lan ora kudu bisa kerja, menyang toko utawa janjian bisa mlaku-mlaku ing omah lan ngrampungake, umpamane. Utawa sampeyan sijine tuwung cilik ing sofa, njagong lan ngendhokke buku. Sampeyan uga bisa ndeleng dhewe ing ngarep pangilon utawa mung nari ing ngarep karo musik.

3. Mangan wuda
Yen sampeyan lagi lungguh, sampeyan uga bisa mangan tanpa sandhangan. Kajaba iku, panganan bisa dicelupake ing meja sadurunge. Yen sampeyan pasangan, sampeyan duwe kesempatan kanggo mbuwang urip katresnan karo krim coklat, strawberries lan krim, umpamane.

4. Sunbathing naked
Iku apik yen sampeyan sunbathe tanpa swimwear utawa sandhangan liyane. Penyamakan ramping, tanpa ninggalake bintik-bintik sing padhang, bisa uga ditrapake ing taman dhewe, yen tetanggan ora bisa ndeleng utawa sampeyan nglindhungi dhewe kanthi tembok kain utawa payung sing adoh saka dhuwur. Yen ora ana taman pribadi utawa sampeyan pengin menyang tlaga, sampeyan kudu nggoleki pantai online, ing ngendi papan ngijini bathi tanpa kasedhiya. Yen sampeyan ora wani berjemur langsung dijuluki dening wanita, sampeyan bisa nyoba pisanan tanpa ngapusi ing srengenge. Banjur salah siji saka sabanjure sawise iku isih bisa rampung ngilangi sandhangan.

5. Nglangi telanjang

Sawise berjemur, nglangi tanpa klambi renang. Kene sampeyan bisa ngrasakake dhewe lan nglangi udan.

Nudity ing saben dinten
Bath naked?

Yen banjur metu mundhak metu saka blumbang utawa lake, sampeyan bakal pleased ngerti sing ora nganggo sandhangan udan kelet kanggo kulit sing perlu kanggo garing sepisan utawa apa sing kudu ngganti saiki, amarga mung seneng garing bikini utawa siram miturut wis rusak. Saiki bisa uga garing utawa udan ing srengenge nganti garing.

6. Wuda ana ing udan
Iki sampeyan kudu panggonan sing ora ana wong sing weruh, kaya ing kebon dhewe, ing taman utawa ing tlaga. Yen sampeyan ora mendhem jero lan entuk udan panas ing mangsa panas, sampeyan bisa uga ngrasa awak lan raindrops.

7. Njupuk foto mudo
Meh kabeh ponsel wis duwe kamera dina iki. Utawa salah siji langsung njupuk kamera kualitas kasebut. Ana kemungkinan sing cukup kanggo motif. Contone, sampeyan pose telanjang ing amben utawa ing kursi. Sampeyan uga bisa nyelehake kamera ing tripod, contone kanggo masak telus utawa muter piano lan pencet foto kanthi nggunakake timer. Sapa wae sing nduweni pasangan lan seneng ngejut, umpamane karo kalender sing ngemot foto mudha dhewe, bisa uga dadi studio foto profesional. Utawa sampeyan bakal nggabungake utawa nyedhaki partner.


Nanging ati-ati saka foto mudo - sexting. A gaya mbebayani!


Dadi ora angel kanggo nindakake perkara sing beda-beda. Sampeyan mung kudu njupuk langkah pisanan, yaiku, wani. Sawise sampeyan bisa ngalahake inhibisi iki, sampeyan bisa ngrasakake awak apik lan bakal bebas tanpa sandhangan.

Sengaja, sanajan wanita karo pacare lan wong lanang karo kanca bisa nindakake eksperimen kasebut kanthi teliti, yen sampeyan ora wani piyambak. Sawise suwe, akeh sing nyadari yen awake dewe ayu banget lan ngobati awake dhewe maneh lan luwih kerep ora ana.

Pikiran 2 ing "Nudity ing saben dintenipun minangka tabu?"

  1. Uga, ing artikel iki, kabeh babagan subjek mudik ing papat dhewe tembok. Ora ana pitakonan mlaku ngubengi njaba.

    Kanggo kula, aku bisa ngomong yen aku ora pengin nggawe utawa pengin ndeleng sapa metu ing dalan. Lan yen sampeyan ngomong yen sampeyan ora weruh seksual ing awak dhewe, banjur expose dhewe kanggo ukara pungkasan sing sampeyan ngomong "sing padha uga ngidinke laku beda sacara laku." Dadi nggawe coro sexsual.

  2. Sing paling gedhe,

    Aku njupuk kabeh kesempatan kanggo mindhah sandhangan sandi wuda, apa ing apartemen ing Taman utawa ing umum. Aku terus nambah semangatku, nanging supaya dadi tunggakan.
    Paling panas, kayadene, aku tangi ing wayah esuk lan lungguh ing mobilku kanggo tuku roti. Ing panggonan tetanggan kita ana pasar desa cilik sing wis mbukak ing jam 6.30. Aku lunga ana lan takon sadurunge yen ngganggu wong sing aku wuda, sing ditampik lan aku mlaku liwat pasar karo dhuwit belanja. Aku dadi tanpa bantuan luwih lanjut.

    Ing meja dhuwit aku banjur rembugan karo pemilik wanita iki seneng. Anggere klambine ora krungu ya, oke. Saiki aku wis nyoba iki akeh ing macem-macem kopi lan aku tansah toleransi. Aku ora duwe rasa seks, aku meh bisa mindhah endhog tanpa nesu nang endi wae. Aku teka iki passion nalika aku peduli kanggo bojoku 17 taun lan ora tau nyasar, amarga aku sought imbangan lan katutup passion iki ing kula.

    Saiki aku wis rampung succumbed menyang passion lan bakal seneng mlaku-mlaku nang endi wae sempit wuda (ing mangsa panas). Kanggo nindakake iki, hukum mesthine kudu direformulasi amerga awak ora nindakake tindak pidana utawa tindak pidana.

    We mung pengin manggon miturut gagasan kita, minangka ing Hukum Dasar. Wuda iku perkara sing paling normal ing donya. Yen sampeyan ora pengin ndeleng kita, sampeyan duwe kesempatan kanggo katon ing panggenan liya. Kita nudists ngidinke divergent jinis.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.