Nakedness in everyday life a taboo?

Nakedness - kanggo sawetara padha mung normal, nalika liyane sing isin lan supaya wong-wong mau. Ora kabeh wong wani mlebu kancane kanggo liburan naturist, ngaso ing sauna utawa ing pantai nudist. Nanging kenapa iki?

Topeng taboo ing saben dintenipun

Senadyan kita lair teles, cukup sawetara wong sing dipengaruhi dening wong tuwa lan mungkin agama, ora nindakake apa-apa sing wuda.

Nakedness minangka tabu ing saben dinten
Nakedness in everyday life - unclothed in your home?

Sawetara malu amarga padha mikir ora duwe tokoh sing becik. Sampeyan uga bisa dadi perasaan sing apik, sing bakal ditemokake.

Ing ngisor iki ana sawetara tips kanggo mbantu sampeyan njupuk eksperimen mandiri utawa nglatih subyek minangka veteran.

1. Turu wuda
Sampeyan bisa miwiti kanthi wuda turu. Rasa badan mung bisa wae minangka pasangan. Efek samping sing becik, utamane ing mangsa panas, yaiku sampeyan ora nganggo sandhangan sing wis diresiki weteng.

2. Pindhah wuda ing apartemen

Sapa sing ana ing omah lan ora kudu bisa kerja, menyang toko utawa janjian bisa mlaku-mlaku ing omah lan ngrampungake, umpamane. Utawa sampeyan sijine tuwung cilik ing sofa, njagong lan ngendhokke buku. Sampeyan uga bisa ndeleng dhewe ing ngarep pangilon utawa mung nari ing ngarep karo musik.

3. Mangan wuda
Yen sampeyan lagi lungguh, sampeyan uga bisa mangan tanpa sandhangan. Kajaba iku, panganan bisa dicelupake ing meja sadurunge. Yen sampeyan pasangan, sampeyan duwe kesempatan kanggo mbuwang urip katresnan karo krim coklat, strawberries lan krim, umpamane.

4. Sunbathing naked
Iku apik yen sampeyan sunbathe tanpa swimwear utawa sandhangan liyane. Penyamakan ramping, tanpa ninggalake bintik-bintik sing padhang, bisa uga ditrapake ing taman dhewe, yen tetanggan ora bisa ndeleng utawa sampeyan nglindhungi dhewe kanthi tembok kain utawa payung sing adoh saka dhuwur. Yen ora ana taman pribadi utawa sampeyan pengin menyang tlaga, sampeyan kudu nggoleki pantai online, ing ngendi papan ngijini bathi tanpa kasedhiya. Yen sampeyan ora wani berjemur langsung dijuluki dening wanita, sampeyan bisa nyoba pisanan tanpa ngapusi ing srengenge. Banjur salah siji saka sabanjure sawise iku isih bisa rampung ngilangi sandhangan.

5. Nglangi telanjang

Sawise berjemur, nglangi tanpa klambi renang. Kene sampeyan bisa ngrasakake dhewe lan nglangi udan.

Nudity ing saben dinten
Bath naked?

Yen banjur metu mundhak metu saka blumbang utawa lake, sampeyan bakal pleased ngerti sing ora nganggo sandhangan udan kelet kanggo kulit sing perlu kanggo garing sepisan utawa apa sing kudu ngganti saiki, amarga mung seneng garing bikini utawa siram miturut wis rusak. Saiki bisa uga garing utawa udan ing srengenge nganti garing.

6. Wuda ana ing udan
Iki sampeyan kudu panggonan sing ora ana wong sing weruh, kaya ing kebon dhewe, ing taman utawa ing tlaga. Yen sampeyan ora mendhem jero lan entuk udan panas ing mangsa panas, sampeyan bisa uga ngrasa awak lan raindrops.

7. Njupuk foto mudo
Meh kabeh ponsel wis duwe kamera dina iki. Utawa salah siji langsung njupuk kamera kualitas kasebut. Ana kemungkinan sing cukup kanggo motif. Contone, sampeyan pose telanjang ing amben utawa ing kursi. Sampeyan uga bisa nyelehake kamera ing tripod, contone kanggo masak telus utawa muter piano lan pencet foto kanthi nggunakake timer. Sapa wae sing nduweni pasangan lan seneng ngejut, umpamane karo kalender sing ngemot foto mudha dhewe, bisa uga dadi studio foto profesional. Utawa sampeyan bakal nggabungake utawa nyedhaki partner.


Nanging ati-ati saka foto mudo - sexting. A gaya mbebayani!


Dadi ora angel kanggo nindakake perkara sing beda-beda. Sampeyan mung kudu njupuk langkah pisanan, yaiku, wani. Sawise sampeyan bisa ngalahake inhibisi iki, sampeyan bisa ngrasakake awak apik lan bakal bebas tanpa sandhangan.

Sengaja, sanajan wanita karo pacare lan wong lanang karo kanca bisa nindakake eksperimen kasebut kanthi teliti, yen sampeyan ora wani piyambak. Sawise suwe, akeh sing nyadari yen awake dewe ayu banget lan ngobati awake dhewe maneh lan luwih kerep ora ana.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.