Sewing kanggo Wiwitan | DIY digawe

Yen sampeyan lagi ngetrap, sampeyan butuh peralatan dhasar.

Alat sing apik kanggo jahitan - karya apik

Ora ana karya apik sing bisa dilakoni tanpa piranti sing apik. Nalika njahit, penting banget kanggo bisa nglakoni kanthi teliti supaya hasil akhir katon visual. Yen ora ana gagasan lan pola, sampeyan bisa miwiti karo sawetara perkara cilik sapunika. Sapa sing anyar kanggo njahit kudu ngerti apa benang sing kudu dituku. Paling seamstresses lan seamstresses nggunakake benang katun apik. Ahli beda-beda gumantung saka materi lan materi benang.

Piranti kanggo pamula nalika sewing
Alat sing tepat kanggo pamula nalika sewing

Benang ora bisa disimpen ing kahanan wae. Kekuwatan banyu sing dhuwur banget penting ora mung nalika sewing, nanging uga nalika nggunakake. Boten luwih ngganggu tinimbang benang sing terus dianggo ing mesin jahit. Maneh lan maneh iki kudu owah. Iki ora mung biaya wektu, nanging uga syaraf lan asring kepinginan kanggo jahitan ilang. Ukiran jahitan sing diarani ora mung kanggo pamula sing paling apik. Iki asring digawe saka polyester lan bisa digunakake kanggo kabeh kain. Reihgarn paling cocok kanggo jajan sementara. Luh iki cepet banget lan bisa gampang dibusak nalika jahitan tengen disetel.

shears
Malah karo pasangan gunting, saben wong, ora mung wong sing anyar nggarap, kudu milih materi sing apik. Gunting tujun sing tepat, sing bener mung digunakake kanggo ngetokake kain, iku kudu mutlak. Gunting khusus nduweni bilah sing luwih dawa, asring digawe saka logam abot lan nduweni harapan urip banget, yen ora disalahgunakaké. Kertas utawa bahan liyane ora bakal dipotong karo dheweke - mung kain.

Ora ana watesan babagan pilihan kain. Kabeh wis ana. Kabeh bahan, kabeh werna - polos lan warni uga kabeh regane. Nalika milih inti, ora perlu kanggo milih pasar spesialis. Ing Internet bisa apik banget. Kanggo pamula, asring cukup kanggo njaluk kothak kain remnants. Kanthi iki, pamula bisa nyoba lan praktek. Sawise lapisan sing apik, sampeyan bisa wani kanggo proyek gedhe.

A Schneidematte ora kudu dadi bagian saka peralatan dhasar, nanging mbantu banget, luwih-luwih yen dimensi ana ing kono. Yen sampeyan nganggo bilah rol, sampeyan ora kudu menehi kanggo nglindhungi lemah.

nanging bakal penting tape Ngatur kang ukuran, persil saka lencana karo kepala ukuran beda, jarum sewing ing macem-macem ukuran lan thicknesses, lan Ripper lapisan, yen kadang ora tumpuk lapisan tengen utawa sandhangan banget nyenyet sing dadi bakal kahyangan.
Sapa sing anyar kanggo jahitan wis siap nganggo peralatan dhasar iki lan bisa nulungi kreativitas dheweke.

Pikiran jahit kanggo pamula

Sapa wae sing ora entuk sewu urip, nanging minangka hobi sing darmabakti kanggo benang lan jarum, asring kurang gagasan sewing.
Sampeyan kudu wicaksana utawa praktis. Nanging apa kanggo ngresiki? Kesempatan sing apik kanggo gagasan inspirasi lan jahitan yaiku kanggo lelungan liwat kutha. Kerep sampeyan nemokake samubarang pamikiran kasebut "Aku uga bisa nindakake iku". Yen sampeyan uga mikirake nganggo lemari klambi, sampeyan kerep nemokake sandhangan sing wis dadi usang, nanging ora apik kanggo menehi.

Golek gagasan kanggo jahitan
Golek gagasan anyar kanggo jahitan

Contone, sepasang jins sing lawas bisa uga didesain ulang menyang akeh perkara sing beda. Ndhuwur, saingga sutra karo zipper lan kantong bali, bisa diowahi kanthi sempurna dadi tas elegan.

Pikiran jahit uga akeh nalika njahit dhewe.

Ing sikil jins sing ing prinsip wis meh siap kanggo gulung utawa kanthong cilik. Kanthi aplikasi sing apik, hadiah-hadiah sing disenengi kanthi apik bisa teka. Tas cilik sing ana kupon - minangka salah sawijining gagasan sewing akeh.

Mungkin ana wong ing hubungan utawa ing bunder kanca-kanca sing ngurus sewing. Iki kerep duwe pola akeh lan uga akeh remnant kain, sing bisa berkembang dadi prasaja. Kanggo bocah-bocah bisa digawe tas susu utawa topi modis lan modis. Pola jahit uga ana ing ngendi wae. Perdagangan majalah nawakake majalah sing wis ngadegake dhasar ing pasar kanggo dekade kepungkur. Saben masalah ngandhut pola. Contone, yen sampeyan pengin ngapusi rok sing ayu, goleki pola kasebut lan miwiti.

Ing toko kain - sing, manawa wis dadi langka - bisa dituku kain sing nggawa gagasan sewing maneh. Obrolan karo salesman utawa karo tukang tenun uga nggawa gagasan sewing anyar.

Umpamane, contone, karo kewan cilik sing digawe saka terrycloth, sing bisa dijupuk ing bathtub. Anak-anak mesthi seneng lan akeh dhuwit sing wis disimpen. Cukup isi karo umpluk lan adhem ing toyo kanggo garing sawise siram.
Ide-ide sewing luwih apik uga kasedhiya ing Internet.

Iki carane blog digawe sing menehi hasil istimewa karo topik iki.
Pikiran jahitan ing kelimpahan. Yen sampeyan seneng karo topik tartamtu, sampeyan mung ngetik obrolan ing blog lan asring pengunjung uga nyedhiyani pola sing dikirim ing sawetara menit kanthi e-mail.

Supaya sampeyan cepet teka menyang gagasan sewing sing ora bakal kelakon kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin luwih canggih, sampeyan kudu pindhah menyang situs web sing cocog. Ana sampeyan bakal nemokake instruksi lan pola kayata gaun koktail utawa celana celana lan kostum. Pikiran jahitan tansah lan nang endi wae kanggo nggoleki - mung katon lan nyenengi imajinasi lan kreativitas.

Sewing karo bocah-bocah

Sing ngetung anak kanggo kulawarga, apa iya utawa kerabat, sing ngerti yen utamané ing cuaca mendhung lan adhem, rencana kerja sing apik kudu, supaya ora ana rasa bosan.

Sewing karo bocah-bocah
Sewing karo bocah-bocah

Anak-anake seneng banget karo filigree sing nggawe wong mikir lan ngrangsang kemampuan motor. Sewing karo bocah iku tantangan kanggo kabeh wong sing melu, seneng banget lan asil bisa diwenehake utawa disimpen.

Anak seneng jinis iki. Kejabi ngetokake karo bocah-bocah, pakaryan uga minangka hobi banget kanggo bocah cilik. Tinimbang lungguh ing ngarepe TV kabeh dawa, bisa digunakake kanggo nggawe, contone, dekorasi Natal, hiasan Paskah utawa hadiah sing disenengi kanthi rinci. Jahitan karo bocah-bocah mbutuhake peralatan khusus gumantung marang umur bocah-bocah cilik. Gunting kudu ora duwe ujung runcing lan jarum kudu diwenehake kanthi tip tipis. Iki nyuda resiko ciloko.

Kanggo nggawe seneng-seneng kuwi, potongan-potongan kain sing luwih gedhe kudu dicukur dening wong diwasa. Sapa sing nangani akehe mesthi bakal duwe smorgasbord cilik saka potongan kain sing bisa diproses kanthi optimal dening bocah-bocah.

Kene sampeyan bisa nyedhiyakake bayangan sampeyan nglakoni alam bébas lan mbuwang kreativitas ing kain.
Nalika njahit karo bocah-bocah uga kanggo menehi perhatian marang derajat kesulitan. Prasaja kaya kasus bantal utawa tas sing nyenengake. Iki bisa kalebu kain utawa bisa disajek bebarengan. Penting nalika jahitan karo bocah-bocah, sing tansah diwasa, sing mbiyantu mbantu, yen ora terus.

Keuntungan khusus nalika ngetrap karo anak yaiku kapercayan sing dipikir.

Anak-anak njaluk bantuan lan ngatasi kanthi tanggung jawab dhewe. Nanging, yen asil ora cocog karo apa diwasa wong diwasa, ora ana kritik sing kudu ditindakake. Sanalika bocah-bocah sing kaya mangkono, kabeh ana ing urutan sing sampurna.

Kanggo njahit karo anak-anak kudu disiapake. Contone, instruksi sing gampang banget sing ditampilake ing kertas.

Nenek wis dadi guru jahit sing paling apik. Padha duwe sabar banget lan isih ngerti jahitan lan jahitan sing meh padha punah. Sapa wae sing ora bisa nyandhang nenek lan nalika ibune ora nemokake wektu, bisa uga nggawa anaké ing mauling anak. Iki kedadeyan yen seminggu utawa mung nalika liburan. Cukup menehi cobaan lan supaya bocah ngerti carane ngresep intensif kudu diwulang. Sampeyan ora bisa nglakoni gawe piala.

Apa kain sing aku kudu kanggo sewing?

Sapa sing nggambarake awake dhewe minangka pamula getih ing njahit, kabeh kudu ngandhani babagan zat sing bisa disajikake kanthi apik.

Kain apa sing kasedhiya kanggo jahitan? Jawaban: Akeh banget. Bisa digunakake kanthi kain apa wae, yaiku sutra utawa katun utawa kain. Malah kulit bisa digunakake kanggo jahitan, nanging mesin jahit paling ora dianggo. Iku banjur ngandika, manual manual murni wis ditondoi. Nanging jahitan kanthi tangan utawa mesin kasebut menehi werna-werna kain sing bisa nyebabake siji utawa liyane.

Apa kain sing aku kudu kanggo sewing?
Apa kain sing aku kudu kanggo sewing?

Mesthi materi paling populer ing babagan kain sing kasedhiya kanggo njahit yaiku katun.
Serat alam iki ditondoi dening akeh fitur. Iku gampang banget kanggo nyandhang, ora ngeruk, alus, nyerep, tahan panas lan tahan banget.

Kanggo pamula sewal, katun kasebut cocok banget amerga ora akeh cetha nalika motong lan mesin jahitan sampurna kanggo mimpin. Kain uga cocok kanggo kerajinan tangan. Sadurunge dadi pengolahan, kain kudu dicuci dhisik, amarga mesthi lumebu wae.

Kanggo njaba njaba, bathi sing disaranake. Iki minangka kain sing luwih apik lan padhet sing digawe saka katun lan serat alami liyane. Tunik, kemeja lan blus kerep kalebu batiste kapas.

Uga cocok banget kanggo outerwear yaiku chiffon. Iki minangka kain crepe lan bisa digawe saka Lagenlooks sing apik banget. Gaun musim panas cahya lan blus digawe saka nyandhang sandhangan apik banget lan sampurna kanggo nggarap mesin jahit.

Minangka pitakonan sing rada kasar ing pitakonan, kain sing ana kanggo njahit, yaiku Kord. Iki bisa dikenali dening alur longitudinal, sing biasane duwe permukaan sing apik. Nalika Sewing Cord tansah menehi perhatian marang arah garis kasebut. Iki mbutuhake pengalaman sethithik. Nalika ngurutake kabel kanthi meter, saupamane penting kanggo mesthekake yen sampah luwih akeh diprodhuksi tinimbang asale. Sampeyan kudu kronologis sing luwih cilik, supaya kain cukup kanggo jahit sewing.

Renner saiki yaiku bulu domba. Iki alus, kain alus banget luar biasa, godhong angin cilik lan tansah anget sanajan entheng. Botol namung sampurna kanggo topi, syal, jaket, lan pullovers. Ora ana syarat khusus kanggo jahitan. Kaya gampang kanggo digunakake minangka katun.

Temokake mesin jahit sing tengen

Mesin jahit ora padha karo mesin jahit. Ana akeh faktor sing kudu ditimbang nalika mundhut kanggo nemokake mesin jahit sing tengen. Tawaran sing dadi mawarni-warni yen sampeyan minangka pamula gampang ngilangi gambaran lan ngrasa bingung.

Mesin jahit sing tengen
Carane aku nemokake mesin jahit sing tengen?

Kanthi bantuan saka deskripsi produk, sampeyan kudu nemokake ringkesan. Nalika milih uga kanggo nimbang apa sing kudu dilakoni karo kabeh mesin jahit.
Apa sampeyan mung perlu kanggo njahit jahitan, utawa sampeyan pengin nglampahi wektu liyane ing wektu sing gratis lan nyoba bab anyar?

Kanggo varian kapisan, mesin jahit murah karo jambul khas cukup. Kanggo varian liya, contone, priksa manawa mesin numpuk tombol lan akeh pola stitch liyane siap. Salajengipun, pitakonan muncul saka kualitas jahit. Kanggo nemokake mesin jahit sing bener, informasi apik banget penting. Mungkin sampeyan wis mutusake ing pabrik.

Banjur perlu mbandhingake piranti kasebut kanthi beda. Yen sampeyan nyambut damel akeh karo mesin sampeyan, sampeyan kudu mènèhi perhatian marang wektu babar pisan wektu.

Mesin jahit komputer sepisan otomatis uga ditawakake kanggo operasi sing luwih cepet. Contone, bisa uga nyulam. Rega kanggo model kuwi mesthi ana ing babagan sing luwih dhuwur. Nanging, bisa uga awake dhewe, misale, kamar jahit sing kapisah lan mesin mlaku saben dina. Kene akeh bisa dicoba lan utamane karo kulawarga gedhe, iki bantuan apik karo sandhangan robek. Ora kudu dibuwang kanthi cara sing padha. Repair wis diumumake maneh.

Nggoleki mesin jahitan sing bener iku ora angel, sanajan ana sing luwih gedhe. Sapa sing ngerti persis apa sing dikarepake karo mesin lan apa sing ditindakake, bakal cepet golek model sing bener ing jangkoan sing cocog.

Kanggo jahitan lan seamstresses sing luwih canggih, mesin sewing sing paling diarani mung sampurna. Iki luwih maju, umpamane, pinggiran kain dipotong langsung nalika sewing. Mesin overlock iki nduweni akeh jinis jahitan sing ora nduweni mesin liyane.

Mulane penting banget kanggo bisa nemokake mesin jahit sing bener, sing kudu ditindakake. Selalu piranti sing bener kanggo rega sing tepat. Discounters uga asring nyedhiyakake mesin jahit sing ora bisa ditudhuhake ing pabrik khusus lan kondhang, nanging uga nepangi tujuane.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.