Sewing kanggo Wiwitan | DIY digawe

Yen sampeyan lagi ngetrap, sampeyan butuh peralatan dhasar.

Alat sing apik kanggo jahitan - karya apik

Ora ana karya apik sing bisa dilakoni tanpa piranti sing apik. Nalika njahit, penting banget kanggo bisa nglakoni kanthi teliti supaya hasil akhir katon visual. Yen ora ana gagasan lan pola, sampeyan bisa miwiti karo sawetara perkara cilik sapunika. Sapa sing anyar kanggo njahit kudu ngerti apa benang sing kudu dituku. Paling seamstresses lan seamstresses nggunakake benang katun apik. Ahli beda-beda gumantung saka materi lan materi benang.

Piranti kanggo pamula nalika sewing
Alat sing tepat kanggo pamula nalika sewing

Benang ora bisa disimpen ing kahanan wae. Kekuwatan banyu sing dhuwur banget penting ora mung nalika sewing, nanging uga nalika nggunakake. Boten luwih ngganggu tinimbang benang sing terus dianggo ing mesin jahit. Maneh lan maneh iki kudu owah. Iki ora mung biaya wektu, nanging uga syaraf lan asring kepinginan kanggo jahitan ilang. Ukiran jahitan sing diarani ora mung kanggo pamula sing paling apik. Iki asring digawe saka polyester lan bisa digunakake kanggo kabeh kain. Reihgarn paling cocok kanggo jajan sementara. Luh iki cepet banget lan bisa gampang dibusak nalika jahitan tengen disetel.

shears
Malah karo pasangan gunting, saben wong, ora mung wong sing anyar nggarap, kudu milih materi sing apik. Gunting tujun sing tepat, sing bener mung digunakake kanggo ngetokake kain, iku kudu mutlak. Gunting khusus nduweni bilah sing luwih dawa, asring digawe saka logam abot lan nduweni harapan urip banget, yen ora disalahgunakaké. Kertas utawa bahan liyane ora bakal dipotong karo dheweke - mung kain.

Ora ana watesan babagan pilihan kain. Kabeh wis ana. Kabeh bahan, kabeh werna - polos lan warni uga kabeh regane. Nalika milih inti, ora perlu kanggo milih pasar spesialis. Ing Internet bisa apik banget. Kanggo pamula, asring cukup kanggo njaluk kothak kain remnants. Kanthi iki, pamula bisa nyoba lan praktek. Sawise lapisan sing apik, sampeyan bisa wani kanggo proyek gedhe.

A Schneidematte ora kudu dadi bagian saka peralatan dhasar, nanging mbantu banget, luwih-luwih yen dimensi ana ing kono. Yen sampeyan nganggo bilah rol, sampeyan ora kudu menehi kanggo nglindhungi lemah.

nanging bakal penting tape Ngatur kang ukuran, persil saka lencana karo kepala ukuran beda, jarum sewing ing macem-macem ukuran lan thicknesses, lan Ripper lapisan, yen kadang ora tumpuk lapisan tengen utawa sandhangan banget nyenyet sing dadi bakal kahyangan.
Sapa sing anyar kanggo jahitan wis siap nganggo peralatan dhasar iki lan bisa nulungi kreativitas dheweke.

Pikiran jahit kanggo pamula

Sapa wae sing ora entuk sewu urip, nanging minangka hobi sing darmabakti kanggo benang lan jarum, asring kurang gagasan sewing.
Sampeyan kudu wicaksana utawa praktis. Nanging apa kanggo ngresiki? Kesempatan sing apik kanggo gagasan inspirasi lan jahitan yaiku kanggo lelungan liwat kutha. Kerep sampeyan nemokake samubarang pamikiran kasebut "Aku uga bisa nindakake iku". Yen sampeyan uga mikirake nganggo lemari klambi, sampeyan kerep nemokake sandhangan sing wis dadi usang, nanging ora apik kanggo menehi.

Golek gagasan kanggo jahitan
Golek gagasan anyar kanggo jahitan

Contone, sepasang jins sing lawas bisa uga didesain ulang menyang akeh perkara sing beda. Ndhuwur, saingga sutra karo zipper lan kantong bali, bisa diowahi kanthi sempurna dadi tas elegan.

Pikiran jahit uga akeh nalika njahit dhewe.

Ing sikil jins sing ing prinsip wis meh siap kanggo gulung utawa kanthong cilik. Kanthi aplikasi sing apik, hadiah-hadiah sing disenengi kanthi apik bisa teka. Tas cilik sing ana kupon - minangka salah sawijining gagasan sewing akeh.

Mungkin ana wong ing hubungan utawa ing bunder kanca-kanca sing ngurus sewing. Iki kerep duwe pola akeh lan uga akeh remnant kain, sing bisa berkembang dadi prasaja. Kanggo bocah-bocah bisa digawe tas susu utawa topi modis lan modis. Pola jahit uga ana ing ngendi wae. Perdagangan majalah nawakake majalah sing wis ngadegake dhasar ing pasar kanggo dekade kepungkur. Saben masalah ngandhut pola. Contone, yen sampeyan pengin ngapusi rok sing ayu, goleki pola kasebut lan miwiti.

Ing toko kain - sing, manawa wis dadi langka - bisa dituku kain sing nggawa gagasan sewing maneh. Obrolan karo salesman utawa karo tukang tenun uga nggawa gagasan sewing anyar.

Umpamane, contone, karo kewan cilik sing digawe saka terrycloth, sing bisa dijupuk ing bathtub. Anak-anak mesthi seneng lan akeh dhuwit sing wis disimpen. Cukup isi karo umpluk lan adhem ing toyo kanggo garing sawise siram.
Ide-ide sewing luwih apik uga kasedhiya ing Internet.

Iki carane blog digawe sing menehi hasil istimewa karo topik iki.
Pikiran jahitan ing kelimpahan. Yen sampeyan seneng karo topik tartamtu, sampeyan mung ngetik obrolan ing blog lan asring pengunjung uga nyedhiyani pola sing dikirim ing sawetara menit kanthi e-mail.

Supaya sampeyan cepet teka menyang gagasan sewing sing ora bakal kelakon kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin luwih canggih, sampeyan kudu pindhah menyang situs web sing cocog. Ana sampeyan bakal nemokake instruksi lan pola kayata gaun koktail utawa celana celana lan kostum. Pikiran jahitan tansah lan nang endi wae kanggo nggoleki - mung katon lan nyenengi imajinasi lan kreativitas.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.