Kosmetik Alam | Kosmetik & Wellness

Kecantikan saka alam digawe kanthi bahan alami ing kosmetik alam. Iki ora mung nyedhiyakake rasa sehat, nanging uga ora kena dening bahan sing digunakake. Kepinginan kanggo gaya hidup ekologis, sustainable lan sehat terus berkembang, saengga kosmetik alam dadi luwih akeh lan populer.

Apa sampeyan kenal kosmetik alam?

Kosmetik alam ora ditemtokake dening hukum lan mulane ora ana segel kualitas seragam. Ana akeh label organik fiksi saka industri sing nyasarake yen sampeyan tuku. Nanging, sawetara segel sing bisa dipercaya digawe saka wektu. Prodhuk kasebut banjur saka budidaya bahan baku kanggo ngolah produk organik. Mulane, sampeyan bisa ngenali kosmetik alam sepisan ing segel.

Wanita ngendhog lan nglangi ing spa, spa lan perawatan awakNanging sayang, ora mung segel. Sing nggawe luwih angel. Nanging, sampeyan bisa nganggep yen kabeh zat sing digunakake diasilake saka produk kanthi segel saka alam. Lemak, lilin, lenga, werna lan wewangen bisa uga diprodhuksi saka mineral, sayuran lan sawetara jinis saka bahan mentahan hewani. Rokoid yaiku parafin, silikon, eksperimen hewani lan iradiasi radioaktif. Segel kualitas kalebu "NaTrue", "Kosmetik Alam Kontrol" lan "EcoCert".

Beauty saka alam luwih sehat

Kosmetik sing normal yaiku zat aktif hormon sing bisa nyebabake efek samping lan uga penyakit. Ing dosis sing disetujoni, zat kasebut ora aman. Nanging kritikus ngomong yen ora ngerti carane nantang zat karo produk liyane sing digunakake. Ing kosmetik alam, zat kontroversial iki dilarang. Nanging sanajan malah kosmetik alami duwe lenga sing penting banget sing bisa micu alergi. Ora ana sing bisa mbuktèkaké yèn kosmetik alam utawa kosmetik normal luwih apik.

Macem-macem produk kosmetik alam

Ing kosmetik alam, ana kabeh produk sing dikawruhi lan dikarepake. Iki kalebu pasuryan lan mripat care, perawatan rambut, make-up lan lipstik, reresik awak, sabun, krim tangan, perawatan srengenge lan liyane.

Gentle care

Utamané kulit kita perlu ditangani kanthi ati-ati lan kasar. Punika kapacak saben dinten kanthi pengaruh lingkungan ingkang mbebayani. Kulit nyerep kabeh zat lan transportasi menyang jero awak. Kosmetik ngandhut bahan kimia sing bisa nyebabake kulit. Kosmetik alam, ing tangan liyane, ndhukung lan ngresikake kulit kita lan nggawe ayu lan Gamelan.
Pamper dhewe karo kaendahan alam. Paling populer yaiku kosmetik alam minangka hadiah lan barang sing khusus.

Kekurangan kosmetik alam

Ing macem-macem kosmetika alam sampeyan bakal nemokake meh ora tahan lama utawa anti banyu mascara. Malah srengenge srengenge karo faktor perlindungan srengenge liwat 20 utawa lipstik padhang sing bakal sampeyan golèk kanthi sia-sia. Gels lan shampoos bisa wae ora umume busa lan wedhi rambute ora bisa disebarake kanthi apik. Silikon lan bubuk uga kadhangkala dadi luwih elek. Malah rambut pewarna alami duwe cacat, rambut abu-abu ora sirna lan rambut luwih entheng tinimbang werna.

Perawatan alami saka sirah kanggo jempol

Konsumen liyane lan liyane pengin perawatan alam lan resort kanggo produk kosmetik organik. Kulit kita tresna kanggo dijaga kanthi lembut lan luwih apik saka sumber daya alam. Kangge, akeh perusahaan nyedhiyakake kosmetik alam lan tren terus.

Pengobatan alam karo lenga klapa

Pangobatan kulit karo woh-wohan
Kosmetik alam kanggo kulit sing ayu

Lenga klapa iku sugih lan menehi akeh kelembapan. Iki cocok banget kanggo perawatan rambut. Minangka kondisi rambute alam, bisa ditrapake ing rambut nalika molten. Kanggo nyawiji, sampeyan bisa nyemprotake kanthi tangan. Luwih becik ninggalake lenga klapa ing rambut kanthi sawetara jam. Maneh wektu eksposur, luwih apik efek sawise perawatan.

Sawise paparan, rambute kudu diresiki kanthi mateng supaya ora ngalami lenga maneh. Rambut sing alami lan ngeculke bakal dadi asil. Properti moisturizing ora mung bisa digunakake kanggo rambut, nanging uga kanggo kulit. Kanggo sipat anti-bakteri antibacterial dikenal lan dihargai. Lenga klapa bisa digunakake kanggo kabeh awak. Wajah, lambe, tangan, sikil, awak kabeh bakal ngrasakake alus sawise perawatan lan mambu apik banget. Bagian awak sing garing rada cepet dadi lembut lan lembut maneh. Ekonomi kudu nganggo aplikasi minyak ing kulit sing mulas.

Lenga klapa minangka perawatan alam saka sirah utawa sikil. Bisa digunakake kanggo kabeh awak, dadi uga populer.

Tuku lenga klapa sing tengen

Sampeyan bisa tuku lenga klapa ing toko pangan lan obat. Nalika tuku, sampeyan kudu nggawe manawa bebas aditif.

Body lotion

Saben perawatan alam saben dina kulit biasane diwiwiti karo lotion awak. Lotion awak ing kosmetik alam duwe bahan kayata minyak kedelai, mentega shea lan minyak kacang almond. Kulit wis moisturized dening faktor Kelembapan tanduran kanggo wektu sing dawa. Perawatan intensif lan pangreksan kulit paling luweh diwenehake dening vitamins C lan E.

krim awak

Yen kulit banget garing sampeyan kudu luwih apik nggunakake lotion awak.
Kanggo kulit garing lan kulit mentega wis buktiaken. Ngemot lenga Macadamianus, sing nyenengake kulit lan nyuplai wilayah garing kanthi lipid sing cukup. Kanthi nggunakake zat-zat kembang semangat, imbangan kelembapan kulit dirangsang lan kulit dilindhungi.

peeling

Kompleks ora mesthi mbutuhake exfoliation biasa. Kanggo perawatan alam siji nggunakake produk karo ganggang sing beda, komplek mineral laut lan glycerine kanggo regulasi kelembapan.

Perawatan alamiah dadi tambah populer. Iku sumber banyu muda kanggo awak lan kulit.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.