Kosmetik alam ing aplikasi | Kosmetik & Wellness

Produk perawatan kudu utamané ngresiki kulit lan ndadekake ayu. Paling produk sing mbebayani kanggo kesehatan. Akeh bahan krim kasebut kena kanggo penyakit. Mulane, sampeyan kudu milih kosmetik alam lan supaya nggunakake bahan kimia minangka asring uga bisa.

Natürlich mit Naturkosmetik

Duschgele

Gel saluran, sing digawe saka kosmetik alam, kasedhiya ing macem-macem varieties, karo vanilla mangga, delima, jeruk getih lan luwih akeh. Gel sinar normal migunakake lenga mineral. Kosmetik alam sampeyan bakal nemokake lenga klapa. Utamané kanggo kulit garing utawa sensitif, iku uga cocog kaya ora nganggo sithik kulit.

Nggawe nganggo kosmetik alam klasik
Nggawe tips nganggo kosmetik alami

Self

Penyamakan kulit organik uga ditrima kanthi kulit sing sensitif, saengga luwih apik kanggo kulit. Nanging - ora ana sing bisa nganggo tanner, amarga saben kulit bereaksi beda. Penyamakan diri organik mung duwe bahan herbal lan ora aman. Sampeyan kudu mbedakake dhewe-dhewe kanggo pasuryan lan awak. Werna luwih katon ing srengenge tinimbang awak.

srengenge Proteksi

Layar kaca minangka kosmetik alami mung ngemot tabir surya. Iki nuduhake srengenge kaya pangilon. Utamané karo kulit sing banget sensitif, sampeyan kudu nggunakake krim kulit kosmetik alam. Iku tetep ing kulit lan saéngga bisa njamin pangayoman sing cukup.

produk noto rambute

Gel rambut lan semprotan rambut ing alam - kualitas ora mung apik kanggo lingkungan, nanging uga kanggo wong sing kulit garing sing sensitif. Rambut rontog organik ora ngandhut propelan, kaleng logam, wewangian gawean lan silikon lan isih menehi rambut sing apik lan sing gedhe banget.

rambute werna

Dene, kabeh werna rambut ana ing kosmetik alam. Werna werna alam sekitar balunge kaya jas. Rempah-rempah alam menehi rambute lan purnama. Werna rambut taneman ora nduweni bahan pengawet, ora ana werna gawean lan ora ana aditif gawean. Rambut rambute taneman uga ora ngrusak struktur rambute.

Anti-tuwa care

Lenga saka geranium kudu kaya efektif lan kuat minangka murni vitamin A. Bakteri sing dikembangke khusus ngasilake asam binder hyaluronic acid. Iki nggawe kulit katon luwih enom lan luwih plump ing wektu ora.

Powder, Kajal, Eyeshadow & Co

Ana uga pilihan produk organik kanggo gawe-up. Thanks kanggo kompatibilitas sing apik, utamané digunakake dening jinis kulit sensitif. Asring duweni bahan sing nduweni efek nourishing lan nentremake. Sampeyan ora kudu nggawe tanpa efek klimis lan bersinar nalika nerangake kosmetik alam. Kosmetik sing liyane lan luwih ditokake ing basis organik.

Mascara

Kanthi alam mascara sampeyan njaluk bulu dawa lan akeh. Isine kaya lenga camelina. Iki minangka lenga sing cepet-cepet sing dianggo kanthi cepet ing udara, ora kabur lan ora crumble.

lipsticks

Saliyane ing perawatan kulit sing ora ana warna, ana uga kosmetik alami abang sing nyenengake. Lipstik organik ora ngandhut minyak mineral, pengawet utawa rasa gawean. Ngemot lenga organik nourishing, ekstrak pelembab moisturizing lan lilin organik. Dadi ora masalah yen sampeyan njaluk sawetara lipstik ing tutuk.

Kosmetik alam kudu digunakake utamane kanggo kulit sing sensitif, nanging uga yen sampeyan menehi perhatian marang perawatan alam lan lingkungan.

Worth ngerti babagan kosmetik alam

Kosmetik alam minangka tren anyar. Iki dirancang kanggo ningkatake kulit lan ngurangi masalah kulit. Bahan-bahan kasebut diekstrak saka sumber daya alam.

Apa sampeyan kenal kosmetik alam?
On akeh produk kayata "alam", "alam" utawa "organik". Nanging, asring ana bahan alami ing produk kasebut. Maca persis apa sing ana ing kemasan. Supaya sampeyan bisa mangerteni yen tenan kosmetik alam? Bantuan nyedhiyakake sampeyan karo segel kualitas kanggo kosmetik alam. Sabuk sing bisa dipercaya, kayata label NATrue, segel ECOCERT lan segel BDHI Controlled Cosmetics Alam. Merk sing duwe segel iki kayata alverde, sante, dr. Hauschka utawa Lavera.

Apa bedane kosmetik alam lan kosmetik organik?
Kosok balene, kosmetik alam mistakenly mistaken kanggo kosmetik organik. Kosmetik alam wis kalebu produk sing mung nduweni isi kurang saka bahan biologi. Kosmetik alami aditif sintetik lan kimia isih diijini sing ora perlu. Kosmetik organik, ing tangan liyane, kalebu bahan mentah alam sing berkualitas, ora ana bantu kimia utawa sintetis.

Apa kosmetik alam?
Kosmetik alam kudu ngusung lan ngirangi kulit sampeyan. Sampeyan bebas saka bahan-bahan sing mbebayani lan hormon. Kosmetik alam ora ngilangi kabeh sing dibandhingake karo kosmetik kulit konvensional, nanging uga menehi stimulasi kanggo regulasi poto sing luwih apik. Produsen karo segel kosmetik alam ngonfirmasi lan ningkatake prasetya kanggo kondisi kerja sing adil lan perlindungan lingkungan. Kajaba iku, testing kewan metu saka pitakonan ing kosmetik alam. Kosmetik alam, mung wewangen lan pewarna alami sing digunakake. Wewangian artifisial bisa kanthi cepet nandhang nose sensitif. Nggunakake make-up normal, rasane kaya kulit ing lapisan ora bisa urip kanthi bener maneh. Kosmetik karo bahan alami, Nanging, supaya katon luwih entheng lan apik.

Apa transisi menyang kosmetik alam?
Kosmetik alam ngaktifake kekuwatan alam kulit, saengga bisa menehi rusak banget. Impurities bisa ningkatake wiwitan, nganti kulit wis diatur kanthi otomatis. Contone, ora kaya krim wengi tradisional, ora ana lenga utawa lemak sing digunakake ing wayah wengi, nanging ana serum banyu. Kanggo kulit garing, iki bisa uga ora biasa kanggo sawetara wektu. Nanging kulit ora aran ditimbang lan bisa regenerasi uga ing wayah wengi. Sampeyan kudu menehi wektu kulit, penting kanggo tetep karo seri produk. Kulit biasane njupuk kira sasi kanggo nyetel.

Ana akeh sing apik ing kosmetik alam. Kulitmu bakal digunakake lan katon kanthi apik.

A panginten ing "kosmetik alam ing aplikasi | Kosmetik & Wellness "

  1. Dadi, aku dadi penggemar kosmetik alami sing mutlak. Aku ora ngira yen ing sawetara taun kepungkur. Nanging amarga topik shampo, aku dadi luwih lan luwih prihatin karo subyek lan saiki meh ora nganggo produk apa-apa karo bahan-bahan kimia sing atos. Kulit lan rambutku matur nuwun. 🙂

    Rekomendasi aku mesthi nyedhaki topik iki tinimbang "esuk".

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.