Resep Salad Pasta | Pangan lan minuman

Ora kaya asring ing piring Jerman minangka mie. Padha kasedhiya ing kabeh formulir sing bisa dicethet. Kadhangkala dheweke meh gossamer, banjur meh endless dawa, utawa padha pungkasan curled munggah ing pot banyu panas. Mung connoisseurs saka pasta adegan isih duwe gambaran sing mie paling apik kanggo sajian. Saliyane saran kanggo bahan-bahan eksotis, kita menehi resep salad pasta klasik.

Resep salad pasta lan preparation - Cara ngganti salad pasta

Mungkin tagliatelle utawa farfalle - utawa kudu dadi versi klasik spageti? Lan maneh lan maneh, pitakonan sing kaya mangkene: Cara sehat yaiku mi? Sapa sing menehi jawaban, nerangake kesimpulan: Sapa njupuk mie kanthi moderat, urip luwih sehat, amarga mie minangka sumber tenaga sing apik.

Pasta salad resep gaya klasik
Resep salad pasta kanggo salad pasta klasik

Nanging, dianjurake kanggo ndeleng isi kalori saka saos. Lan iki pancen ing endi salad pasta sing populer dipigunakaké, amarga telung: enak, sehat lan sehat.

Ana macem-macem resep-resep kanggo salad pasta sing nyedhiyakake dhewe kanggo akeh pasugatan minangka sajian sisih.

Mesthi, uga ing barbecue ing taman utawa minangka kursus utama sing populer ing pesta ulang taun anak. Kadhangkala zat mi wis endah karo rempah-rempah Asia, kadang salad iku klasik - kayata tomat, cangkir, salmon, asparagus. Imajinasi ora mangerteni wates, amarga sanajan cangkang, jamur, roket utawa alpukat uga cocok karo masakan.

Nanging, sampeyan kudu mbayar manungsa waé sadurunge salad dipanggang

Rasa alus sing diwenehi mung nalika salad disiapake. Yen ora bisa, contone amarga watesan wektu, salad kudu mungkasi "hibernasi" ing kulkas paling sethithik sak jam sadurunge.

Yen mie wis dimasak, mesthine kudu al dente, amarga sing "overcooked" bakal ora duwe tamu seneng ing meja. Lan supaya sampeyan ora nyalahake jumlah mi sing durung mentah, sampeyan kudu duwe aturan iki: atusan gram mi ing negara mentah cocog karo babagan 200 nganti gram 280 saka mi sing wis dimasak.

Resep salad resep pasta herbal

Ora mung dheweke katon apik, dheweke bener seneng karo saben wong. Kanggo nggawe wong loro seneng, juru masak utawa masak perlu ing ngisor iki

úa

  • setengah abang lan setengah kuning mrica
  • loro wortel cilik
  • 160 gram brokoli
  • Gram 80 saka tagliolini alus
  • limang sendok teh minyak
  • uyah cilik
  • loro tomat sing mateng
  • setengah saka parsley kosong
  • limang cabang saka thyme
  • telung batang saka lemon balm
  • gaya peppermint
  • godhong papat cilik
  • telung batang saka basil gedhe
  • a tablespoon saka jus lemon lan
  • tutul ireng ireng saka pabrik.

Preparation salad pasta:

  • Mrica wis dipanggang suwene wolung menit sawise plester kasebut, banjur dicelupake kulit lan dipotong dadi potongan.
  • Wortel dikupas lan diiris irisan tipis, brokoli dicincang.
  • Mie sing dimasak kanggo sempurnane banyu asin, wortel lan brokoli supaya perusahaan mau patang menit.
  • Ing salajengipun, mi remé dipunkasakan kanthi tomat sing diiris.
  • Kabeh jinis iki diubengi utawa dicincang sacoro apik.
  • Pungkasan, mrico lan tomat digawe panas ing lapisan lenga lan dicampur karo mi.

Penting banget: Salad pasta kasebut langsung seger lan gumantung ing meja.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.