Saiki kabeh alas ana resting - catetan lan teks

Sing luwih tua bocah kasebut, luwih akeh dheweke pengin nggunakake swara dhewe kanthi ngrungokake nyanyi lan musik. Mulane audisi kudu dilakoni ora mung kanggo turu, nanging uga kanggo hiburan.

Musik lan téks Sheet Saiki kabeh alas ana ing endi

Anak ora perlu piranti musik kanggo nggawe musik. Kabeh sing geger, geger, utawa ndadekake baya liyane digunakake. Swara sampeyan uga digunakake. Nanging kanggo mesthekake yen pitch paling sethithik kira-kira bener, sampeyan diwenehake kanggo nulis cithakan sing dirancang kanggo anak-anak kita karo catetan lan teks sajak nursery. Anak sing luwih gedhe bisa nglukis godhong karo cathetan lan uga gedhe!

Ngeklik ing gambar mbukak kaca pewarnaan kanthi cathetan lan teks ing format pdf

Musik lan téks Sheet Saiki kabeh alas ana ing endi
Musik lan téks Sheet Saiki kabeh alas ana ing endi

Saiki kabeh alas ana resting - teks

Saiki, kabeh alas sing ana,
Ternak, wong, kutha lan lapangan,
iku turu kabeh;
nanging sampeyan, sandi pikiran sehat,
munggah, ing, sampeyan kudu miwiti,
kang nyenengake nitahake sampeyan.

Endi sampeyan, srengenge, manggon?
Ing wayah wengi,
ing wayah bengi, mungsuh ing dina iki.
Drive ana; liyane srengenge,
Gusti Yesus, tresnaku,
malah cetha ana ing atiku.

Dina wis liwati
lintang-lintang sing dilapis gemerlap
ing bale langit biru;
Aku bakal ngadeg,
nalika jenengku bakal lunga
Dhuh Allah kawula, mugi Paduka wilujengaken saking kasangsaran kawula.

Awake cepet-cepet ngaso
nandhani sugih lan sepatu,
gambar kematian;
Aku njupuk sing mati, marang iku
Kristus bakal nebus aku
rok kanggo kamulyan lan kamulyan.

Sirah, kaki lan tangan
sing bungah saiki wis tekan pungkasan
karya bakal teka.
Atimu, bungaha, sampeyan bakal dadi
saka kasangsaran bumi iki
lan kerja bebas saka dosa.

Saiki lunga, awakmu sing kuwat,
lunga lan lay,
ing kasur sampeyan pengin.
Ana jam lan kaping,
amarga sampeyan bakal siap
kanggo ngaso amben cilik ing bumi.

Mripatku surem,
ing wektu ora ditutup.
Dadi endi awak lan nyawa?
Njupuk dheweke menyang graces
dadi apik kanggo kabeh gawe piala,
sampeyan mripat lan njaga Israel '.

Weruh sayap loro,
Yesus, kabungahanku,
lan njupuk cah ayu sing cilik.
Apa Iblis arep ngobong aku,
supaya para malaikat ngidung:
"Anak iki kudu dilecehke."

Malah sampeyan, datu,
ngirim ora sumelang dina iki
ora ana kacilakan utawa bebaya.
Gusti Allah ngantem kowe turu,
mbayangno senjata gilded
ngubengi amben lan para malaikat.

Cathetan saka sajak nursery Saiki, kabeh alas ngaso minangka file grafis sing mbukak


Ampun ngubungi kitayen sampeyan lagi nggoleki catetan lan lirik lagu nursery. Kita seneng nambah cathetan kanthi teks ing koleksi cathetan kanggo lagu anak-anake. Rancangan cathetan karo kaca pewarnaan sing cocog karo bocah iku komplit, nanging yen perlu, kita seneng nyoba.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.