O sampeyan seneng - catetan lan teks

Tradhisi nyanyi lagu Natal ing omah karo kulawarga lan bocah-bocah, utawa ing sekolah lan taman kanak-kanak, ora pati tuwa. Mung saka babagan 18. Century nyanyi ing bunder kulawarga lan mung wiwit 19. Abad ngerti salah lagu Jerman saka negara liya.

Musik lan teks lembar O sampeyan seneng

Nyanyi lan nggawe musik bebarengan lan watara Natal nggawe atmosfer sing ayu, khusus lan unik. Ora mung bocah kabeh umur seneng. Sing luwih kerep, lagu-lagu kasebut diulang utawa dirungokake sajrone wektune, luwih apik teks kasebut. Yen sampeyan bisa muter instrumen, sampeyan bisa muter iringan.

Kanthi ngeklik gambar, lembaran pewarna kanthi cathetan lan tulisan Natal bakal mbukak ing format pdf

Musik lan teks lembar O sampeyan seneng
Musik lan teks lembar O sampeyan seneng

O sampeyan seneng - teks

O sampeyan seneng, oh rahayu,
apik wektu Natal!
Donya kalah, Kristus lair.
Padha bungah-bungaha, hé para Kakristianen!

O sampeyan seneng, oh rahayu,
apik wektu Natal!
Kristus wis ngatingalake kita:
Padha bungah-bungaha, hé para Kakristianen!

O sampeyan seneng, oh rahayu,
apik wektu Natal!
Tentara surya padha bungah banget.
Padha bungah-bungaha, hé para Kakristianen!

Bukak cathetan lagu Natal O sampeyan seneng minangka file grafis


Ampun ngubungi kitayen sampeyan lagi nggoleki catetan lan lirik lagu nursery. Kita seneng nambah cathetan kanthi teks ing koleksi cathetan kanggo lagu anak-anake. Rancangan cathetan karo kaca pewarnaan sing cocog karo bocah iku komplit, nanging yen perlu, kita seneng nyoba.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.