O Natal wit - catetan lan teks

Tradhisi nyanyi lagu Natal ing omah karo kulawarga lan bocah-bocah, utawa ing sekolah lan taman kanak-kanak, ora pati tuwa. Mung saka babagan 18. Century nyanyi ing bunder kulawarga lan mung wiwit 19. Abad ngerti salah lagu Jerman saka negara liya.

Musik lan teks teks O Natal wit

Nyanyi lan nggawe musik bebarengan lan watara Natal nggawe atmosfer sing ayu, khusus lan unik. Ora mung bocah kabeh umur seneng. Sing luwih kerep, lagu-lagu kasebut diulang utawa dirungokake sajrone wektune, luwih apik teks kasebut. Yen sampeyan bisa muter instrumen, sampeyan bisa muter iringan.

Kanthi ngeklik gambar, lembaran pewarna kanthi cathetan lan tulisan Natal bakal mbukak ing format pdf

Musik lan teks teks O Natal wit
Musik lan teks teks O Natal wit

O Natal wit - teks

O Pokok Natal, wit Natal,
carane ijo dadi godhongmu.
Sampeyan ora mung ijo ing mangsa panas,
ora, sanajan ing mangsa panas, nalika salju:
O Pokok Natal, wit Natal,
carane ijo dadi godhongmu!

O Pokok Natal, wit Natal,
Aku seneng karo kowe!
Sepira kerepe ora duwe wektu Natal
wit sing bungah banget!
O Pokok Natal, wit Natal,
Aku seneng karo kowe!

O Pokok Natal, wit Natal,
sugih sampeyan kepengin ngajari kula soko!
Pangarep lan permanen
menehi comfort lan kekuatan ing sembarang wektu!
O Pokok Natal, wit Natal,
sugih sampeyan kepengin ngajari kula soko!

Open sheet music of Christmas carol O Tannenbaum minangka file grafis


Ampun ngubungi kitayen sampeyan lagi nggoleki catetan lan lirik lagu nursery. Kita seneng nambah cathetan kanthi teks ing koleksi cathetan kanggo lagu anak-anake. Rancangan cathetan karo kaca pewarnaan sing cocog karo bocah iku komplit, nanging yen perlu, kita seneng nyoba.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.