Pali Optik - Tiga utawa Papat

Gambar saka ilusi optis lan tokoh sing mokal, disebut paradoks, nyenengake saben bocah. Ilustrasi optik ditunjuk minangka istilah kolektif kabeh aspek visi manungsa.

Khayalan optik - Tiga utawa papat?

Ing tangan siji, iki bisa kedadeyan nalika kita ndeleng bab sing beda saka sing bener-bener liwat presentasi tartamtu, utawa nalika wong sing beda ing cithakan sing padha ngakoni samubarang liyane utawa malah digambar kanthi cara.

Kanthi ngeklik gambar, cithakan kasebut mbukak ing format pdf:

Khayalan optik - Tiga utawa papat?
Khayalan optik - Tiga utawa papat?

Optik Illusion Bukak telu utawa papat minangka grafis

Hubungi kitayen sampeyan nggoleki gambar pewarna sing khusus karo motif sing khusus. Kita uga seneng nggawe lembaran pewarnaan pribadi miturut spesifikasi saka foto.