Khayalan optik - lurus atau melengkung

Gambar saka ilusi optis lan tokoh sing mokal, disebut paradoks, nyenengake saben bocah. Ilustrasi optik ditunjuk minangka istilah kolektif kabeh aspek visi manungsa.

Khayalan optik - lurus atau melengkung

Ing tangan siji, iki bisa kedadeyan nalika kita ndeleng bab sing beda saka sing bener-bener liwat presentasi tartamtu, utawa nalika wong sing beda ing cithakan sing padha ngakoni samubarang liyane utawa malah digambar kanthi cara.

Kanthi ngeklik gambar, cithakan kasebut mbukak ing format pdf:

Khayalan optik - lurus atau melengkung
Khayalan optik - lurus atau melengkung

Khayalan optik Mbukak lurus utawa mbengkongaken minangka grafis


Hubungi kitayen sampeyan nggoleki pewarnaan banget khusus kanthi motif sing khusus. Kita uga bisa nggawe cithakan warna kanggo spesifikasi sampeyan saka foto.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.