Khayalan optik - Paralel utawa ora

Gambar saka ilusi optis lan tokoh sing mokal, disebut paradoks, nyenengake saben bocah. Ilustrasi optik ditunjuk minangka istilah kolektif kabeh aspek visi manungsa.

Optik Illusion - Paralel?

Ing tangan siji, iki bisa kedadeyan nalika kita ndeleng bab sing beda saka sing bener-bener liwat presentasi tartamtu, utawa nalika wong sing beda ing cithakan sing padha ngakoni samubarang liyane utawa malah digambar kanthi cara.

Kanthi ngeklik gambar, cithakan kasebut mbukak ing format pdf:

Optik Illusion - Paralel?
Optik Illusion - Paralel?

Optical Illusion Mbukak paralel garis minangka grafis


Hubungi kitayen sampeyan nggoleki gambar pewarna sing khusus karo motif sing khusus. Kita uga seneng nggawe lembaran pewarnaan pribadi miturut spesifikasi saka foto.