Khayalan optik - Paralel utawa ora

Gambar saka ilusi optis lan tokoh sing mokal, disebut paradoks, nyenengake saben bocah. Ilustrasi optik ditunjuk minangka istilah kolektif kabeh aspek visi manungsa.

Optik Illusion - Paralel?

Ing tangan siji, iki bisa kedadeyan nalika kita ndeleng bab sing beda saka sing bener-bener liwat presentasi tartamtu, utawa nalika wong sing beda ing cithakan sing padha ngakoni samubarang liyane utawa malah digambar kanthi cara.

Kanthi ngeklik gambar, cithakan kasebut mbukak ing format pdf:

Optik Illusion - Paralel?
Optik Illusion - Paralel?

Optical Illusion Mbukak paralel garis minangka grafis


Hubungi kitayen sampeyan nggoleki pewarnaan banget khusus kanthi motif sing khusus. Kita uga bisa nggawe cithakan warna kanggo spesifikasi sampeyan saka foto.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.