Ilustrasi optis & tokoh-tokoh yang mungkin

Kaca warni minangka hobi apik kanggo bocah-bocah kabeh umur. Ing situs web sampeyan, sampeyan bakal nemokake motif sing beda ing macem-macem topik: Gambar saka ilusi optis uga tokoh sing mokal, sing disebut paradoxes, nggumunake saben bocah.

Ilustrasi optis dan tokoh mokal

Mripat saka wong wadon ing closeup
Ilustrasi optis - ilusi

Ilustrasi optik ngarujuk marang kabeh aspèk ngenani manungsa palsu minangka istilah kolektif.

Iki bisa kedadeyan, ing tangan siji, nalika kita ndeleng apa-apa sing beda saka apa sing bener-bener bisa ditindakake kanthi cara tartamtu.

Utawa wong sing beda ing cithakan sing padha ngakoni samubarang liyane utawa mung digambar kanthi cara sing ora bisa kedadeyan ing lingkungan sing tentrem lan otak kita bingung.

Ngobrol karo ilusi optik kita. Klik tautan kanggo pindhah menyang kaca kanthi cithakan sing cocog:

Ilustrasi optik

Kang baris luwih suwe?

Kang baris luwih suwe?

Kang baris luwih suwe?

Kang luwih dhuwur tinimbang liyane?

Bunder sing luwih gedhe

Bunder sing luwih gedhe

Paralel utawa bengkok?

Khayalan optik
garis paralel

Podo karo utawa salah

Paralel utawa ora?

Apa sampeyan ndeleng?

Ngganti owah-owahan pranala menyang kaca kanthi cithakan sing cocog:

Werna utawa vas

Telu utawa papat bar?

Khayalan optik - apa sampeyan ndeleng?

Tokoh sing bisa dimainake

Ngganti owah-owahan pranala menyang kaca kanthi cithakan sing cocog:

Tangga bisa

Segitiga mokal

Bunder mokal

Mangsa mokal

Sapa sing obah ana?

Ing gambar-gambar ing ngisor iki, ana sing tansah katon, katon rapet! Klik ing gambar kanggo nggedhekake gambar:

buntut bilah optik ilusi

Lingkaran iki obah .... ora

Yen katon ing gambar iki kanthi cara sing konsentrasi, panemune manungsa ngalami owah-owahan ngowahi formasi bunder. Mesthine, apa wae gerakane ing gambar iki!

Pulsa Psychedelic

pulsate

Maneh, otak kita muter trick ing kita ing interaksi karo mata kita: ilusi optik kasusun ing pulsation imajinasi pola.

Ilusi optik luwih lanjut

Kanizsa alun-alun

Kanisza Square - Ndelok sesuatu sing ora ana

Sanadyan kita pracaya cukup cetha karo mripat kita dhewe: ora ana alun-alun ing tengah, struktur otak kita gambar sing katon ing pola sing akrab. Fenomena kasebut dikenal minangka "Kanisza Square".

Khayalan optik

Apa kabeh iku salah?

Banget? Pracaya utawa ora, garis salib pancen sejajar. Sampeyan bisa ngukur iki utawa, kanthi fokus ing rong garis sing kapisah, sampeyan bisa ndeleng manawa kabeh garis kasebut sejajar.

Khayalan optik kanggo wong diwasa

Anak-anak ndeleng soko sing beda banget saka wong diwasa ...

Hubungi kitayen sampeyan nggoleki pewarnaan banget khusus kanthi motif sing khusus. Kita uga bisa nggawe cithakan warna kanggo spesifikasi sampeyan saka foto.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.