Ilustrasi optis & tokoh-tokoh yang mungkin

Kaca warni minangka hobi apik kanggo bocah-bocah kabeh umur. Ing situs web sampeyan, sampeyan bakal nemokake motif sing beda ing macem-macem topik. Gambar saka ilusi optis lan tokoh sing mokal, disebut paradoks, nyenengake saben bocah.

Ilustrasi optis lan tokoh mokal - paradoks

Ilustrasi optik ditunjuk minangka istilah kolektif kabeh aspek visi manungsa. Ing tangan siji, iki bisa kedadeyane nalika kita ndeleng samubarang beda saka apa sing bener-bener diwenehake dening presentasi tartamtu, nalika wong sing beda ing cithakan sing padha ngakoni samubarang liyane, utawa nalika ditrapake kanthi cara sing ora bisa kedadeyan ing lingkungan habitat lan otak kita bingung.

Jelajahi paradoks lan ilusi optik ing koleksi cilik sing gratis. Klik tautan kanggo pindhah menyang kaca kanthi cithakan sing cocog:

Werna utawa vas

Khayalan optik - paralel

Lingkaran khayalan optik

Telu utawa papat bar?

Segitiga mokal

Bunder mokal

Mangsa mokal

Tangga bisa

Hubungi kitayen sampeyan nggoleki pewarnaan banget khusus kanthi motif sing khusus. Kita uga bisa nggawe cithakan warna kanggo spesifikasi sampeyan saka foto.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.