Pesenan ing lemari anak-anak | pendidikan

Tetep mantep ing lemari klambi anak yaiku tantangan. Sandhangane cilik, nanging ana sing akeh. Amarga bocah-bocah tuwuh cepet lan butuh barang anyar. Kajaba iku, bocah-bocah isih kudu sinau ngapa reresik reguler penting lan wicaksana. Nanging kanthi pendekatan sing bener lan bantuan saka bocah-bocah cilik, sampeyan bisa ngatur supaya lemari apik.

Muck ing lemari klambi

Sadurunge sampeyan miwiti nggawe pesenan, sampeyan kudu ngeculake lemari kanthi bener dhisik.

Ngresiki klambi ing nursery
Ngresiki klambi ing nursery

Apa wae sing ora dibutuhake utawa ora sengaja dibuwang. Ana sawetara cara ing ngendi kabinet bisa ditrapake sacara efektif lan dibersihake.

Contone, kanthi metode crate 3, sampeyan ngurutake kabeh sandhangan menyang wadhah label "Keep," "Migunani," lan "Uncalan." Sampeyan banjur bisa mutusake apa sampeyan pengin ngedol, menehi, mbuwang utawa menehi adoh didol metu sandhangan ing koleksi sandhangan lawas.

Sanajan proses iki nggawe kelainan luwih dhisik, mula bisa nyusun isi lemari. Sampeyan uga bisa nggunakake wektu kanggo ngapik lemari papan kosong.

Tip kanggo lemari pakaian sing apik

Strategi efektif kanggo nyegah kekacauan ora bakal kelakon. Temtu iki angel karo bocah. Mulane isi lemari kudu didesain supaya dadi anak-ramah lan praktis, supaya kabeh nduweni papan reguler:

  • Nyortir sandhangan kanthi macem-macem lan celonone toko ing sak kanthong, T-shirt ing liyane.
  • Contone, nggunakake kothak sing beda kanggo nyimpen sepatu, piyama, syal utawa sandhangan bathi. Kanggo nggawe sampeyan luwih gampang kanggo sampeyan lan anak-anak, sampeyan bisa menehi label kasebut.
  • Item mangsa sing ora perlu ing musim panas lan sabanjure bisa disimpen ing kothak tertutup ing utawa ing lemari. Wong-wong mau uga dilindhungi tumrap infestasi moth.
  • Kanggo sandhangan sing wis dipanasake nanging ora perlu dicuci, sampeyan bisa nggawe spasi kapisah. Contone, ing wangun kursi, sandhal regane utawa saperangan pancing ing sisih kabin utawa tembok. Sandhangan kasebut bisa digunakake maneh ing dina sabanjure utawa dilebokake ing lemari.
  • Uga dianjurake minangka basket ing umbah-umbah. Bubar kotor ora ana maneh.

Kalebu bocah-bocah nalika ngresiki

Utamané bocah cilik kudu ngerti cara kerja tetep. Minangka tiyang sepah, sampeyan saged ndhukung anak panjenengan. Tuwane tansah dadi model peran, sanajan nalika tidying up. Mulane penting banget kanggo bocah-bocah sinau kanthi urutan dhasar. Akibate lan pesen-pesen sing jelas isih penting banget sanajan ing sekolah, supaya bocah ngerti persis apa sing kudu dilakoni.

Supaya sprouts supaya supaya supaya supaya ing lemari ing wektu, kudu bisa nggayuh isi kasebut. Busana sing dibutuhake saben dina, supaya ora ana ing tray ndhuwur. Kanthi gantung ing ukuran anak, bocah cilik bisa nangani luwih apik. Iku luwih gampang kanggo nggantung sandhangan lan jaket piyambak. Ana uga sistem kabinet sing dirancang khusus kanggo bocah lan ukurane.

Tansah mrintah

Sawise urutan tartamtu ing panggonan, luwih gampang bocah bisa njaga. Amarga bisa orientasi ing sistem kabinèt. Tetep bisa diatur minangka proses sing aktif. Anak-anak tuwuh lan berkembang kanthi cepet, supaya pakaian anyar dibutuhake ing interval cendhak.

Mulane dianjurake kanggo netepake aturan kanggo tidying munggah, contone dening dina tetep ing lemari sing wis di resiki. Kejabi, kaya cara 5-S nyaranake ngatasi foto negara sing becik sawise ngilang, ngurutake, lan ngresiki lemari. Anak bisa menehi orientasi dhéwé ing babagan iki, yen dheweke nggawe dhuwit.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.