Kemitraan lan anak | kulawarga

Ing awal sampeyan isih tresna, kabeh wis dadi. Wengi sinetron, mangan lilin lan esuk sore sampeyan bisa turu. Dadi sejatine manunggalaken, ora ana apa-apa sing ana ing dalan kulawarga.

Nggawa anak lan kemitraan bebarengan

Nanging pungkasane kandheg pungkasan: ora jarang sesambetan gagal ing taun pisanan sawisé turun temurun. Anak-anak njerit, gelisah, turu bengi, kabeh iki luwih seneng nglakoni pasangan sing luwih enom tinimbang wong njaba sing disangka. Nanging saben wong wis ngomong yen wektu nalika bocah cilik iku salah siji sing paling ayu.

Kulawarga karo bocah-bocah
Wawas kemitraan lan kulawarga

Saben uwong darbe kawigaten marang peran anyar

Bayi tegese kudu tanggung jawab. Iku ora mung financial bab sing ngganggu kulawarga enom. Kanthi bayi uga ngganti peranmu dhewe ing sesambetan. Dumadakan, sampeyan ora mung kanca, bojo utawa bojo, nanging ibu utawa bapake, lan sampeyan uga duwe tanggung jawab liyane.

Yen wanita tetep ing omah, wong saiki kudu ngurus bojone lan bayi. Akeh wong sing nyinaoni kawruh iki amarga meksa ora minangka bukti nyata kaya saiki. Wong wadon, ing tangan liyane, kudu mutusake arep nyenengake awake dhewe kanggo ngrawat bocah utawa bali menyang pagawean sawisé wektu tartamtu, lan kanggo nyelehake anak ing crèche nganti suwe.

Yen dheweke nemtokake anak-anake, dheweke ngurbanake identitas sadurunge dheweke lan ngalami situasi sing anyar. Kabeh ora tansah rosy ing wektu iki, sanajan ibune isih seneng karo dheweke. Wengi bayi sing nangis amarga colic utawa untu sing sepisanan, ngresiki karo pasangan, ora mesthi, yen sampeyan nindakake kabeh kanthi bener, lan uga owah-owahan hormon menehi maneh lan maneh kanggo tanah.

Ora ngremenake bapak

Urip saben dina saben uwong bapake ora owah kaya akeh sing dadi ibune. Nanging, nalika dheweke kondur, dheweke jarang disapa karo "Hello darling, dadi dina iki!", Nanging bisa wae saka garwane sing ora seneng, ora bisa menehi komentar, turunan mau ditindhes.

Umumé, ing mripate, wanita sing sadurunge nggatekake babagan dheweke katon kaya ngono. Biasane wong-wong malah nanggapi jealously kanggo turunane. Anak bakal teka dhisik - lan supaya bakal nganti anak-anak dadi fledged.

Wiwitane bapak-bapak sing enom kudu dianggo. Kene njupuk akeh sabar, wani lan apik toleransi, supaya nikah kasebut ora gagal. Sedhela banget pasangan duwe anak sing turu sawise telung minggu!

Njupuk wektu lan golek dhewe minangka pasangan anyar

Sawise suwe, salah sijine biasane nemokake peranan sing anyar lan nampi sing minangka pasangan, salah sijine uga kudu mbenerake dhewe. Mulane, kabeh ibu lan bapa sing enom kudu nambani awake dhewe - lan paling becik saka wiwitan - bebarengan. Mesthi ana kakek-nenek sing njupuk peran perawat sak sasi, luwih becik malah kaping pindho. Yen ora ana ing situs iki, sampeyan bisa ngrungokake bunder kenalan. Mesthi ana wong sing ngerti babagan pengasuh sing dipercaya sing ora larang banget.

Utawa keluarga nom-noman ndhukung saben liyane bebarengan. Mungkin wong saka tetanggan uga nawakake kanggo ngurus bayi. Njupuk bantuan ing kene! Manfaat kemitraan kasebut saka wektu sing dituduhake ing jangka panjang.

Njaga hobi lan kanca-kanca!

Ing kemitraan, saben wong kudu duwe wektu kanggo hobi dhewe, senadyan keturunane. Kene, mitra kudu teka bareng, amarga nalika sampeyan nguber hobi, awak ngilangi kaku lan bisa ngisi baterai maneh. Padha ditrapake kanggo bunder kanca-kanca. Senadyan kanca-kanca ing babagan jangka panjang nandhang sangsara wektu saka wong tuwa, utamané yen kanca-kanca kasebut isih ora duwe anak lan ora bisa ngerti yen wis kesel banget ing wayah sore kanggo ngobrol nganti suwe.

Ngomong saperangan
Anak lan kemitraan

Uga kene: Jadwal tetep kaping. A: "Kita bisa ketemu maneh kadang" mbantu ora ana. Utamané rapat karo kanca-kanca lan budidaya hobi asring banget cedhak, ing kene sampeyan bakal nemokake sepasang maneh ing identitas. Seni gedhe saka kulawarga enom mangkono, sajrone urip saben dina sing rame, sing mesthi uga duwe wektu sing ora iso lali kanggo menehi pulo kanggo nggawe lan ngisi ulang baterei ing kene.

Konsultasi perkawinan bermanfaat

Yen kabeh iki ora mbantu utawa ora cukup wektu, bisa uga duwe pangertèn kanggo njaluk bantuan saka profesional. Psikolog asring menehi konsultasi perkawinan sing kanthi cepet ngandharake sababe, masalah sing ana. Mesthi, pasangan kudu bisa nggarap dhewe, nanging yen sesambungane dadi sengaja, mesthine kudu ndhelikake lan ngilangi blinkers saben dina. Amarga, mesthine ora keturunan kanggo nyalahke masalah, nanging kemampuane wong tuwa kanggo nangani stres.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.