tanduran

Tanduran, semak, suket lan wit - kabeh iku minangka bagian saka alam sing éndah. Kanggo akèh wong, iki minangka ekspresi kaéndahan lan nyiptakaké lingkungan sing ril, sanajan ing saben dinten gesang 21. Century.

Tanduran - Sisih paling éndah alam

Cukup katon ing kutha gedhe ing planet kita. Malah ing New York City, ing sawetara cara "ibu" kabeh kutha-kutha utama, ana oase ijo sing gedhe banget ing wangun Central Park.

Alam - kebon lan tetanduran

Kasunyatan bilih wilayah ageng ing salah sawijining kutha paling populer ing donya digunakake kanggo taman sing gedhé, lan kanthi mangkono ora ana papan konstruksi sing luwih maju kanggo kantor lan lofts, nggambarake pentinge tetanduran lan alam ing umum.

Nanging bali saka New York City menyang kutha-kutha lan désa ing negarane dhewe. Akeh wong nyedhiyakake penting banget menyang taman lan lingkungan ijo nalika nggoleki omah utawa omah. Ora ana wonder, sanajan, sampeyan aran seneng banget ing tengah-tengah lanskap taman mekar, sampeyan ngendhih lan ngelingi kekuwatan gesang saben dina.

Musim iku - dadi kaendahan alam

Nanging ora mung musim panas wae, ati kita bisa luwih cepet. Saben mangsa duwe pesona dhewe lan pesona. Umume salju lan wit-witan ing mangsa adhem nyusul segara kuning, oranye lan abang ing musim gugur. Nalika dina dadi panas maneh, tunas kawitan metu saka wit-witan tanpa tanduran lan tanduran pisanan diwiwiti.

Malah ing tembok papat kita dhewe, kita ora gelem nglakoni apa-apa tanpa alam. Miwiti kanthi tanduran potted cilik ing tanduran akuatik ing akuarium menyang telapak tangan dhuwur, meh saben wong duwe tetanduran minangka hiasan ing omah kita dhewe. Sejatine ing alam, sanajan mung tiron palsu ing wangun tetanduran, mung sawetara saka kita pengin apa tanpa.

Foto tanduran - seneng alam ing telpon

Ora kanggo apa-apa, akeh foto souvenir uga digawe ing alam warni. Nanging malah gambar sing mung mbatalake alam sing éndah, duweni daya tarik sing khusus lan ora mung ana ing apartemen kita. Utamané ing foto komputer utawa smartphone tetanduran lan wit-witan sing narik kawigaten mung seneng banget.

Mulane, kita seneng menehi pilihan becik potret ing ngisor iki.

Mesthi, foto ora bisa ngganti kanthi nyata. Yen sampeyan pengin nliti tontonan warna-warni lan mawarni-warni saka alam kita kanthi paling lengkap, sampeyan kudu pindhah menyang udhara seger. Nanging, potret-potongan tetanduran ing situs iki becik banget kanggo musim dingin lan surem lan bisa uga nggawa omah sing apik kanggo wong saka kutha gedhe sing ora manggon ing deso.

Liyane kaca babagan tetanduran

Foto tanduran asli

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.