Learning Pony minangka Pet & Nunggang | pets

Senadyan sikap pony ing Jerman wis dikawruhi pirang-pirang taun, sok-sok kaya gelombang poni sing nyebabake kita. Iku asring bab sing apik kanggo menehi anak ulang tahun utawa acara liyane pony, Mungkin malah Kutschwägelchen.

Child-loving and frugal, nanging: ponies butuh ruang urip

Ora ana sing salah karo kuwi, amarga dealing karo jaran sing apik iki mung bisa nguntungake anak. Nanging sayangé iku diarani ala jaran ing sikap jaran cilik iki, sing asring sinambung karo kekejeman kewan. Siji ngemudine ponies frugal lan pracaya yen bisa entuk kanthi minimal panganan lan perawatan. Padha tenan frugal; nanging saben kewan perlu tingkat urip kanggo urip sing sehat miturut spesies kasebut. Uga ponies kita.

Prawan cilik sing nyedhaki pony
A pony minangka pet kanggo bocah-bocah

Wiwit wiwitan, manawa sawijining penghuni kutha ora nduweni cukup tanah utawa duweni kamanungsan ing negara, dheweke ora bisa nangani sikap ponies. A pony, kaya aku ngomong, butuh spasi - lan ora malah sethithik. Kepengin manggon ing alas wiwit musim semi nganti musim gugur. Ing tanah air Nordic, dheweke tetep metu sanajan ana ing musim dingin. Dadi ora jaran stabil!

Mesthi kita isih kudu stabil sing kudu cukup gedhe kanggo nampung pangan mangsa utawa panyimpenan (babagan sikil 30-35). Lan butuh akeh spasi! Uga uga sawetara atus kilogram oatmeal; amarga pony ora bisa urip neng hayite piyambak.

Kajaba iku, isih ana ruang kanggo jerami sing disebar, amarga sanajan pony kepengin dadi anget lan alus. Kita malah ora pengin ngobrol babagan jam kerja, amarga sampeyan kudu nggawa wong-wong mau kanggo ngresiki gudang saben dina lan sprinkle jerami seger. Kajaba iku, jaran sing dikarepake ing jaran kasebut kanthi rerumput lan cetha, amarga yen sampeyan ora bakal bisa nyedhaki kewan sing ora apik.

Kanthi tuku pony sing cantik, kahanan tartamtu wis disambungake. Aja mikir yen taman gedhe cukup. Paling apik, iki cukup kanggo sawetara terwelu, nanging ora kanggo pony.

Cathetan iki luwih kanggo penghuni kutha tinimbang kanggo pedunung, sing biasane menehi kahanan sing luwih apik. Lan wong-wong sing manggon ing sacedhake negara uga nemokake cara kanggo nampung jarane kanggo disewakake ing sawah kanthi rawa.

A pony seneng karo bocah-bocah, nanging ora murah lan gampang diurus

Sampeyan uga kudu eling yen pony ora murah. Apa sampeyan tuku Icelander, Shetlander utawa Norwegia, sampeyan kudu ngandut kewan karo babagan 750 Euro - gumantung ing balapan, nunggang lan nyepetake stabilitas. Kajaba iku, ana stables, pasokan, kandhang, saddle, carriage lan misting saka hooves karo pandai besi.

Anak lan pony
Anak lan pony

Nanging, yen sampeyan wis nguwasani kabeh kesulitan kasebut, sampeyan kudu ora ragu-ragu tuku. Aja digodha kanggo tuku jaran sing murah. Biasane ana sing ngene. Utawa kewan iku ala utawa ora ono anak, sing bisa uga gerah.

Sampeyan uga kudu eling apa tujuan sampeyan pengin tuku pony. Kanggo carriage anak, shetys paling cilik cukup. Yen sampeyan pengin numpak, sampeyan kudu tuku Islandia utawa Norwegia. Iki duwe dhuwur watara meter lan soko ndhuwur iku.

Kanthi alam, ponies seneng bocah. Siji bisa meh ora mikirake gambar sing luwih apik tinimbang anak bareng karo pony. Apa sing nunggang ing mangsa panas, narik balapan sepatu roda loro utawa diresiki ing ngarepe sled ing mangsa - soko kanca sejati. Yen sampeyan duwe taman gedhe, sampeyan bisa nggunakake jaran cilik kanggo ngolah kebon. Miturut ukuran lan konsumsi feed, malah luwih apik ing kinerja jaran gedhe.

Saiki sampeyan bisa uga pengin kasedhiya ing ngendi kanggo tuku pony a. Kene sampeyan bakal nemokake majalah hewan warna sing nyedhiyakake ponies ing bagean iklan. Uga koran saben dina jaran cilik asring ditawakake kanggo didol.

Bantuan, anakku kepengin sinau kanggo numpak

Utamané kanggo bocah-bocah wadon, kepéngin sinau kanggo numpak ing ndhuwur dhaptar pesenané. Panjaluk sing ora bisa digandhengake karo wong tuwane, amarga ora ana olahraga liyane sing nggabungake gerakan, sinau rasa tanggung jawab lan tresna alam kaya persamaan.

Utamane bocah wadon pengin sinau carane numpak
Yen bocah-bocah pengin sinau kanggo numpak

Kaendahan equitasi uga, kulawarga metu bebarengan ing akhir minggu lan bisa nikmati alam.

Pembalap pony cilik

Sing paling enom dienggo karo pony riding. Pony Shetland paling cocok ing kene, amarga ukuran tongkat cilik sing cocok karo proporsi bocah. Mulane ora ana rasa wedi nyedhaki lan seneng-seneng saka awal ing latar ngarep.

Pony mesthi isih dipimpin dening wong tuwa utawa instruktur nunggang. Mesthine, bocah-bocah cilik ora duwe tanggung jawab kanggo kewan, mung kudu sinau gerakan kasebut lan dadi akrab karo kewan.

Kubah

Saka 5. Umur banjur dadi karo vaulting. Kene trik cilik ing jaran pelana sing dilakoni ing lunge. Kanthi cara iki bocah-bocah playfully ilang wedi saka tiba mudhun.

Vaulting biasane dilakokake pisanan ing dawa kayu-kayuan. Ing grup kasebut, bocah sinau kanggo berkembang semangat tim lan adaptasi menyang grup.

Nunggang sing tanggung jawab dhewe

Saka 9. Taun urip, bocah saiki sinau persiapan equestrian kayata saddle lan bridging lan care saka kewan. Saiki rok sing alon diwenehake marang bocah kasebut ing tangane dhewe, supaya padha sinau perintah pertama. Iki asring didhukung dening Longenunterricht.

Sawise kira-kira setaun, masyarakat numpak. Wong tuwané mlarat uga sinau olahraga iki paling anyar. Supaya liburan sabanjure ing stabil numpak dadi kesenengan sing nyata kanggo saben wong.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.