Titik nunjuk gambar kanggo bocah

Kaca warni minangka hobi apik kanggo bocah-bocah kabeh umur. Ing situs web sampeyan, sampeyan bakal nemokake motif sing beda ing macem-macem topik. Titik tumuju gambar menyang salah siji langkah luwih.

Titik titik tumuju gambar - sambungan gambar

Lukisan sambungan saka titik kita kanggo nunjuk gambar ningkatake sinau learning nomer uga konsentrasi lan koordinasi mata tangan anak-anak gambar. Kanthi cara iki, bocah-bocah diajarke wis ngrancang gambar kasebut.

Kepiye cara kerja? Anak ngubungake titik angka karo pena. Ing pungkasan, tokoh utawa makhluk sing kondhang muncul. Gambar asil uga bisa dicet "minangka ganjaran".

Nelusuri ing titik koleksi cilik sing gratis kanggo nuduhke gambar. Klik ing tautan kanggo pindhah menyang kaca kanthi cithakan sing cocog:

metokake

Delfin

kucing

unicorn

Kuh

jaran

Vogel

kupu

sun

wedhus

Hubungi kitayen sampeyan nggoleki pewarnaan banget khusus kanthi motif sing khusus. Kita uga bisa nggawe cithakan warna kanggo spesifikasi sampeyan saka foto.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.