Titik tumuju kupu-kupu

Kaca warni minangka hobi apik kanggo bocah-bocah kabeh umur. Ing situs web sampeyan, sampeyan bakal nemokake motif sing beda ing macem-macem topik. Titik tumuju gambar menyang salah siji langkah luwih.

Titik tumuju gambar - kupu

Ing gambar titik-ke-titik, bocah nyambung titik angka - ing urutan sing bener - kanthi pena. Ing pungkasan, tokoh utawa makhluk sing kondhang muncul. Gambar asil uga bisa dicet "minangka ganjaran". Ngeklik ing gambar mbukak template ing format pdf.

Titik tumuju gambar - kupu
Titik tumuju gambar - kupu

Titik tumuju kupu-kupu cithakan minangka mbukak grafis

Hubungi kitayen sampeyan nggoleki gambar pewarna sing khusus karo motif sing khusus. Kita uga seneng nggawe lembaran pewarnaan pribadi miturut spesifikasi saka foto.