Raclette | Pangan lan minuman

Raclette, panganan ing piring panas utawa watu panas karo panci sing ana gegayutane wis dadi partai sing akeh ditindakake nganti pirang-pirang taun. Raclette ora mung cocok kanggo pesta kasebut, nanging uga kanggo sore keluarga sing nyenengake, kanggo sore karo kanca-kanca, ing Eve Taun Anyar utawa kanggo ulang tahun lan akeh acara liyane, mangan karo piring panas ing tengah meja sing misuwur.

Raclette - panganan khusus lan khusus

Nanging apa sing nyebabake persiapan panganan kaya populer? Raclette bisa dipangan nalika wayah sore lan ing wayah sore. Iku cocok banget kanggo jeroné ing jero ruangan nanging uga ing mangsa panas ing taman, ing teras utawa ing raclette loteng bisa dikonsumsi. Kaendahan ing kene yaiku rasa sociability lan rasa seneng, sadar banget.

Tips nyalip
Mangan bebarengan kanthi nyaman

Preparasi kanggo raclettes banget prasaja, amarga kompilasi nyata njupuk dening "panganan" mung langsung ing meja. Saben panganan rempah-rempah njupuk panganan dhewe-dhewe, sing kepengin dilebokake ing raclette utawa dilebokake ing panci.

Raclette uga kanggo vegetarian

Mestine vegan, vegetarian, daging, iwak utawa sosis, ing kene saben wong mangan panganan favorit. Kabeh bisa dilakoni nalika persiapan. Salah siji sing ngetokake panganan sing dikarepake wis ana ing ngarep panci utawa "pembuat pancake" ngetokake panganan sing dikarepake.

Ing mathuk pan cantik akeh kabeh raos, apa jagung, daging babi, bawang, jamur, urang, asparagus, sayuran, bêsik cilik saka meat utawa sosis, papak - dhaftar bisa terus moho. Biasane, úa digorèng ing pancake kanthi keju raclette, nanging mung dipanaskan lan ora dipanggang.

Raclette nggabungake pangan lan ketenangan

Babagan sing becik babagan persiapan kaya mengkono iku bisa diandharake. Ora ana sing lungguh ing meja tanpa tembung lan mangan. Amarga persiapan langsung ing meja ana akeh kesempatan lan wektu kanggo ngobrol, kang ndadekake raclette dadi populer utamane ing perusahaan gedhe utawa ing kulawarga.

Ora ana aturan sing ketat ing persiapan nanging uga ana sawetara perkara sing kudu ditimbang ing raclette. Raclette tegese persiapan ing meja, yaiku - úa kudu ora suwe masak utawa manggang wektu.

Kajaba iku, panganan ora kudu menehi banyu sing akeh banget utawa kudu lemak kanggo nyiyapake. Ing kasus iki, dianjurake kanggo masak utawa manggang pangan banjur mung panas ing raclette.

Akeh wong sing ngerti lan tresna - raclette

Nalika saben wong gumregah ngubengi meja, panganan digawe dhéwé ing ndhuwur piring utawa ing panci. Panganan iki nyenengake kabeh umur. Kanggo nyayahi saus, salad, dips utawa nyokot liyane sing beda.

Raclette ora mung mambu, nanging uga nyedhiyakake anget. Apa akeh sing ora ngerti utawa durung teka karo gagasan - bentuk masak iki ora mung cocok kanggo nyiapake sajian utama lan panganan manis sing bisa disiapake karo piranti rumah tangga.

wise raclette
Linggih bebarengan lan mangan bebarengan

Contone, ara karo madu lan keju krim bisa disiapake, utawa Nutella bisa dipanaskan kanthi pisang. Imajinasi ora ana watesan kanggo mangan cara iki.

Yen sampeyan ora seneng keju Raclette biasa, sampeyan uga bisa gratinate panci karo Gauda, ​​Edammer utawa Mozarella, supaya ora ana watesan kanggo bayangan sampeyan.

Varian anyar saka raclette yaiku piranti karo fondue terpadu

Ing tengah raclette, pot fondue digabungake. Varian lan kemungkinan ing kene maneh luwih gedhe. Penemuan raclette wis rada lawas nanging popularitasé ora mandheg, lan ora tanpa alesan.

Ora ana sing liya bisa beda-beda sing beda supaya bisa digabungake kanthi harmoni ing salah siji meja lan mangan ing atmosfer sing ramah lan, kaya sing kasebut, hiburan ora cukup. Kene ora mung dipangan, nanging perusahaan pancen nikmat.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.