Panggonan Jerman | Pengunjung liburan

Republik Federal Jerman wis dadi tambah akeh populer minangka tujuan wisata kanggo pirang-pirang taun. Iki utamané amarga kemungkinan transportasi apik ing situs lan macem-macem pandelengan. Umume wisatawan, budaya utawa pecinta alam, kabeh wong bakal entuk dhuwit ing negara iki.

Tujuan Jerman

Yen sampeyan nggoleki museum-museum kelas dhuwur, restoran-restoran apik lan kesempatan sing ora bisa diobati kanggo ngrayakake, ngunjungi salah siji saka papat kutha paling gedhe: Berlin, Hamburg, München, lan Cologne. Berlin ora biso dadi metropolis budaya negara lan kejutan malah pengunjung reguler maneh lan maneh karo atmosfer kreatif sing energik.

Jerman - Alte Oper, Frankfurt am Main
Jerman - Alte Oper, Frankfurt am Main

Hamburg, kanthi Speicherstadt sing misuwur ing dunya, nyedhiyakake bakat mewah, nalika Munich, jantung Bavaria, ngundang sampeyan lelungan menyang wilayah ing saubengé. Cologne kerep ditemokake karo keramahan Rhineland lan Katedral Cologne, bangunan sing paling kerep dibukak ing negara kasebut.

Ing Jerman sampeyan bisa nyinau millennia kepungkur kanthi basis saka akeh relik. Nang endi wae ana jejak wong-wong Rum, kayata banyu lan banyu. Utamané misuwur ing kene kayata Trier lan Xanten.

Salajengipun, negara kasebut nyedhiyakake gereja-gereja ayu sing akeh banget. Utamané Frauenkirche ing Dresden lan Dom Aachener wis olèh terkenal internasional. Kanthi kubah watu sing nyengsemake utawa bangunan Renaissance, iki minangka bukti khusus babagan arsitektur sakral.

Abad Pertengahan uga ditemokake kanthi gedhe: Jerman misuwur kanthi kastil lan istana sing akeh, sing pemugaran wis lan nampa akeh perhatian. Punika khususipun kastil ing sadawanipun Rhine lan Moselle kanggé nelpon.

Tlatah kebon anggur lan sikil ngliwati kali iki antara liya paling romantis ing negara iki, nggabungake akses sing cukup gampang kanggo papan wisata sing gampang diakses. Saliyané iku, Kastil Neuschwanstein, sing putih lan mulya ing bukit berhala ing Bavaria kidul, katon kaya crita dongeng.

Alam lan lanskap ing Jerman

Landsekap ing Jerman
Landsekap ing Jerman

Nanging malah wong sing seneng lelungan sing nggoleki keindahan alam, ora metu ing Jerman kosong. Ana total Taman Nasional 16, sing nduweni lanskap lan ekosistem sing beda banget.

Telung sing ana ing Wattenmehr sing misuwur ing donya ing sisih lor negara, ing ngendi wisata sing dipandu bisa digawe.

Kanggo para penggemar lanskap pegunungan, Taman Nasional Eifel, panggonan peninggalan aktivitas vulkanik bisa ditemokake, lan Swiss Saxon karo formasi pasir Elbe sing cocok. Pungkasan, nanging paling ora, akeh taman nasional kalebu wana sing khas lan jembar, umpamane ing Harz, Black Forest utawa Hunsrück.

Tanah iku sampurna kanggo fotografer profesional lan amatir. Iki ora mung amarga iklim sing nyenengake, nanging uga akeh motif sing bisa ditemokake. Pungkasan, nanging paling ora, bisa kanggo njupuk bagean suku cadang lan aksesori ing ngendi wae, lan potret bisa dikembangake ing situs kanthi wektu sing cendhak yen dibutuhake.

Foto-foto pemandangan ing Jerman

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.