Wangun lelungan

Ing wiwitan sajarah sapuan umum "Formulir Perjalanan" bisa ditemtokake kanthi jelas ing pungkasan 17. lan wiwitan 18. Dating bali menyang abad kaping rongpuluh, nalika "Grand Tour" situs budaya sing penting ing Eropah lan Timur Tengah dadi kewajiban sosial kanggo putra dewasa sing sugih saka bangsawan Éropah lan bourgeoisie ndhuwur.

Lelampahan ngembangaken cakrawala panjenengan piyambak

Asring disebut "grand demo" disebut travel biasane dipimpin kanggo sasi liwat mujur nengen picturesque lan kutha seni misuwur Eropah ing Perancis, Italia lan Spanyol, ngendi monumen utamané dikenal saka jaman, ing abad tengahan lan Renaissance padha dibukak.

Wanita ing prau
Wangun lelungan

Nalika learning utamané basa lan budaya ngadeg kanggo lelungan sipil ing latar, katurunan bangsawan uga kudu netepake kontak terkenal karo pengadilan kerajaan liyane dening travel sing, nyaring andhap asor, sinau seni anggar, nggawe pengalaman erotis resmi lan mriksa opsi Marriage.

Ana phase saka idleness diatur lan saindhenging 19. lan awal 20. Century isih sing bagean saka subyek populasi kanggo sing uga wis liya financial perlu, teka ing pungkasan karo tekane saka pariwisata komersial sawise Perang Dunia II ing taun 1950er menyang democratization bertahap saka pendidikan lan sinau lelungan.

Wiwit iku, lelungan menyang manca negara wis dadi terjangkau kanggo kelompok sosial sing kurang apik. Senadyan mayoritas wisatawan modern lelungan menyang wilayah liya utamane kanthi alasan rekreasi lan istirahat, pangembangan profesional ijol-ijolan mahasiswa lan semester luar negeri kanggo mahasiswa cukup jelas ing tradisi "Tour Grand".

Sing paling mbebayani saka kabeh tampilan donya iku panemu saka wong-wong sing ora katon ing donya. Alexander von Humboldt

Lelungan ing jaman globalisasi

Saliyane, wektu kerja utawa pariwisata sing luwih suwe ing luar negeri wis dadi kriteria sing paling penting kanggo panempatan kerja ing manajer HR. Pelamar karo pengalaman sing cocog karo iki nyatakake para pengusaha masa depan sing potensial tingkat keterbukaan, fleksibilitas lan uga wani supaya bisa digunakake kanggo kahanan anyar lan sing ora dingerteni.


Apa politik lan ngapa milih hak istimewa lan penting?


Minangka bagéan saka advance narima globalisasi, sajrone kepinteran lan kawruh basa manca, adhat lan tradhisi sing dadi saya wigati kanggo sukses internasional perusahaan global utamané intercultural, pengalaman travel wis dadi bagéan integral lan indispensable kanggo pangerten luwih saka liyane donya lan mangkono, wekasanipun, konsumen dadi wishes, kabutuhan lan pangarepan.

Meh ora perusahaan dina saged ngrekrut karyawan tanpa skills basa manca lan ing paling sawetara pengalaman travel. Ing kaping saiki lan industri tujuan digital kang becik normal lan alam sing akeh wong unterschiedlichster latar etnis bisa bebarengan lan pametumu purposeful dening Kerep lelungan acceptance mbalekake lan toleransi menyang cara liyane saka urip lan moral gabungan wis requirement setelan.

Lelungan senadyan konferensi video

Wadon ing pantai
Perjalanan ing luar negeri ngembangake uwong dhewe

Kajaba iku, pentinge bisnis senadyan panggantos mbadek digunakake dening video lan Internet Konferensi ing taun anyar wis tambah tinimbang melorot, gumantung ing industri pas lan divisi pas wis samesthine dening karyawan cocog kanggo mlebu akal uga ing luar negeri lan bisa nindakake kanthi wajar.

Lelungan ing 21 awal. Wiwit abad iki wis dadi kesenengane wektu utawa wektu sing luwih cepet, kemampuan sosial lan profesional sing penting. Mung wong sing bisa pindhah lan nindakake kanthi apik ing tataran internasional bakal bisa nggawe posisi kepemimpinan ing medium lan jangka panjang ing omah.

Pangajabipun kawruh lan pengalaman saka donya bisnis liwat telung limang puluh sasi bakal dianggep bener ing saiki cenderung dadi ing akeh panggonan, politik Birthing donya chauvinistic lan nasionalis sayangé rodo kuwat ing mangsa liyane.

Kaca penting liyane babagan lelungan, preian lan geografi

Jerman & EropaUrip & preiandonya