Lelungan ing Eropah | liburan

Ing bawana Éropah, bangsa sing paling manéka warna urip bebarengan karo kabudayan ing papan sing rada cilik. Nalika wong lanang lan wadon ngrayakake ing lederhosen lan dirndl ing Bavarian Oktoberfest, wong-wong Spaniards bakal dadi siesta ing srengenge udan panas. Ngendi ing Eropah, wilayah sing paling manéka warna lan multikulturistik ketemu, ana ngetokake jantung saben fotografer.

Eropah: Jambangan sing melu budaya

Akeh wong seneng nglumpukake liburan ing ngurmati Karibia utawa ing metropolis Amerika Lor. Liyane nemokake budaya anyar ing Asia utawa Afrika.

Peta Eropah kanggo pewarna lan ngrancang dhewe
Peta Eropah kanggo pewarna lan ngrancang dhewe

Nanging, akeh lelaku sing lali, sanajan ing ndonya ana macem-macem tawaran, ora kaya bawana liyane ing donya.

Dreamscapes ing atmosfer santai sing ditawakake Skandinavia. Khususipun, wong sing seneng lelungan sing nggolek perdamaian lan istirahat kanggo nylametake nyawa saben dina sing rame banget ing sisih lor Eropa.

Apa foto moose ing alam liar utawa panaroma gambar turu, sing diwliti ing salah sawijining tlaga ing Skandinavia, tembok sing dijamin ing Swedia, Norwegia lan Finlandia.

Nanging yen lor isih entheng, sanajan ing musim panas, sampeyan bisa nemokake negara-negara Eropah kidul. Spanyol, Italia lan Portugal ora mung duwe srengenge lan pante nanging uga minangka budaya lan sejarah sing ditemokake. Jauh saka pesisir wisata lan hotel ageng, lelungan ing pedalaman negara bisa ngerteni negara kasebut saka segi sing anyar, sing ora kalebu liburan kabeh. Dadi carane babagan apartemen sewa cilik ing Pyrenees karo sawetara walks lan excursions? Ing kasus apa wae, akeh kesempatan bakal muncul kanggo gambar sing apik banget.

Mesthine, kutha-kutha Eropa uga duwe tawaran sing akeh. Paris lan London cukup cedhak karo wong-wong Eropa, nanging durung akeh wong sing weruh kutha-kutha. Nalika Amerika utawa Asia kudu nggawa penerbangan antar benua sing larang, perjalanan menyang kutha-kutha kasebut mung butuh sawetara jam lan kurang dhuwit.


Mallorca - Antarane budaya, malang lan pesta partai


Mesthi, foto Menara Eiffel Paris, Big Ben ing London utawa pandelengan liyane kayata Koliseum Romawi uga becik kanggo profil media sosial, album foto klasik utawa layar ngarep.

Malah kemungkinan sing kadhaptar mung nuduhake bagéan cilik saka apa sing bener bisa ditemokake ing Eropah. Sawise kabeh, sing ngerti apa bener kaya ing Islandia, Lithuania utawa Estonia? Cara paling apik kanggo nemokake kasebut ing liburan sabanjure lan tansah eling marang foto.

Foto tujuan perjalanan ing Eropa

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.