Lelungan karo asu | Piyambake

Wiwit pungkasane ing liburan kulawarga sing paling pantes, nanging apa apa karo irung bulu sing dikasihi? Dadi luwih lan luwih populer kanggo njupuk asu ing perjalanan gedhe tinimbang nyerahke marang kanca, sedulur utawa kennel asu. Nanging nalika lelungan karo asu kudu mikir akeh!

Lelungan karo asu - Apa sampeyan kudu mikir babagan

Sawise kabeh, asu-asu sing paling gedhe yaiku anggota kulawarga sing wis dikepengini. Kira-kira saben kulawarga kapindho wis planning liburan asu tahunan, sing nambah luwih akeh kanggo organisasi lan planning. Apa sampeyan kudu menehi perhatian lan apa sing kudu dilakoni lan dijlentrehake sadurunge liburan, sampeyan bakal nemokake kene.

Anjing ing rumah tangga
Lelungan karo asu

planning liburan

Yen salah sijine ora pengin nglelehake kanca akrab kancane papat ing liburan ing negara manca, siji kudu mikirake tujuan sing cocok. Ora kabeh negara layak kene. Supaya ora mung manungsa, nanging uga asu bisa nikmati liburan sing paling lengkap, sampeyan kudu menehi hasil karo kebutuhan individu kabeh peserta.

Kanggo asu, luwih nyenengake yen ora panas lan lembab. Kajaba iku, ana sing kudu diwenehake lan asu kudu diwenehi kesempatan kanggo pensiun ing pojok peteng saka omah utawa apartemen liburan.

Punapa panjenengan kepéngin mlajur ing sawijining hotel, nyuwun kanthi langsung manawi asu dipunidinaken ing hotel punika. Asring, Nanging, iki layak kanggo pangisian ekstra cilik.

Sampeyan kudu menehi perhatian sing luwih akeh marang tanah. Apa sing diijini asu ana ing kabeh? Apa aturan kanggo nuntun asu kasebut ana? Kepiye cara lelungan - nganggo mobil, olahraga utawa malah bidang?

Ora bakal diabaikan syarat entrising beda-beda miturut negara. Informasi bisa ditemokake ing kene utamané ing situs web ing bandara (yen lelungan kasebut amarga pesawat) utawa Kantor Luar Negri. Umpamane, asu kasebut kudu divaksinasi paling ora 6 minggu kepungkur tumrap rabies nalika lelungan ing luar negeri, paspor petualane kudu mesthi diterusake.

Sadurunge lelungan karo asu kasebut

Wis sawetara minggu sadurunge wiwitan liburan, sampeyan kudu ngandhakake irung bulu menyang dokter hewan lan ngalami pemeriksa lengkap. Yen vaksinasi isih dibutuhake miturut syarat entri ing negara liburan, guneman dhisik menyang dokter wae sawise.

Dokter hewan sing becik bakal nggawa sampeyan menyang obrolan apa wae beboyo ing tujuan / ing negara tujuan lan nerangake apa pancegahan sing kudu dijupuk ing acara apa wae.

Utamane kewan ing luar negeri kerep kaancam dening penyakit sing kurang mungkin ditangani ing Jerman. Leishmaniasis, heartworms lan ehrlichiosis mung sawetara saka penyakit nyamuk lan tikus sing bisa cepet mateni. Ing bab iki: Luwih ati-ati saka rasa sengsara.

Isi kanggo farmasi pet

Nalika ngempalaken, mulane uga penting kanggo nggabungake farmasi cilik cilik, sing kalebu ora mung pengobatan individu saka asu, nanging uga sawetara perkara sing ora bisa ilang nalika liburan:

- ointment
- Sun perlindungan kanggo asu cendhak
- Pinset, gauze bandage, steril compresses
- Tick tweezers
- disinfektan
- Telak lan kuping irungnya
- tablet areng batu
- Wêdakakêna elektrolit
- Dhaftar dokter hewan lan klinik-klinik dokter ing panggonan sing dituju

Pengepakan

Ya, ora mung manungsa butuh bagasi. Asu kudu, yen ora kudu ing koper dhewe, duwe kabeh sing perlu kanggo tetep santai lan seneng. Kanthi daftar pangerten sing sadurunge digawe kanthi gampang, sampeyan bisa nglacak.

Penting kene - ora kaya karo kita wong sing pengin nemokake akèh perkara anyar ing liburan - akrab sing asu ngerti lan tresna saka ngarep. Iki nggawe luwih gampang kanggo asu kasebut supaya bisa adoh saka omah.

Apa sing ana ing bagasi asu?

Anjing ing bakalan
Anjing ing bakalan

Ing bagasi asu nalika lelungan karo asu kasedhiya utamané:

- panganan biasa, ngresiki, ngumbah balung
- Bowl pangan lan ngombe
- Busuk asu / bantal / kemul
- Gumantung ing suhu ing alas cooling resort
- Botol banyu lelungan
- Towel
- Toys / stuffed animals
- Passport pet
- Compound travel pharmacy
- Muzzle, yen perlu
- Leash, sabuk, kerah
- Alamat tag karo alamat apartemen / hotel & nomer telpon
- Kotbeutel, whistle dog
- Paspor petualangan EU
- Dokumen jaminan tanggung jawab
- Care kanggo paws, mata lan jas
- jaket urip

Apa sampeyan mikir kabeh supaya asu sampeyan bisa aran kaya akeh ing vacation kaya apa? Apa daftar priksa lan kotak transportasi asu sing cocog karo kondisi penerbangan lan passport pet ing dompet?

Banjur kita pengin sampeyan liburan sing apik lan gedhe karo asu!

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.