Reptil minangka pets

Iku misale jek kaya iku gaya Absolute lan asu klasik utawa kucing pancen metu. Saiki, ing rumah tangga Jerman, kewan reptil lan anak-anake saiki pengin kura-kura, tokek utawa tarantula.

Ingkang pikantuk saka reptil - yagene kaya dene dinosaurus primitif

Apa kita mung gela kanggo goyangake kepala kita bener pilihan lan alternatif kanggo pet klasik. Ya, sawise kabeh, sampeyan duwe pet khusus ing apartemen sampeyan. Nanging reptil pancen cocok kanggo rumah tangga karo anak utawa kabeh?

Reptil minangka pets
Apa reptil cocok minangka pets kanggo bocah-bocah?

Iku apik tenan, nanging kura-kura utawa macem-macem kadal sing nyenengake kita, mesthine amarga padha ngelingake kita ing jaman sing wis lali.

Kajaba iku, padha beda-beda ing alam, nduweni cukup berlawanan karo pets sing dikenal lan uga nyengsemake ing penampilan.

Ya, reptil iku kewan apik tenan. Nanging cocok minangka pet? Lan kanggo bocah-bocah?

Apa kita kudu reptil?

Sakdurunge sampeyan mikir babagan reptil, kayata bunglon utawa gecko, sampeyan kudu ngerti sawetara bab.

Kaping pisanan, reptil relatif ora aktif ing alam lan bisa uga mboseni kanggo kita. Yen sampeyan ora bisa nonton reptil kanthi permanen, sampeyan ora bakal seneng karo wong-wong mau ing wektu sing dawa. Reptil mung dipindhah nalika ana panganan. Ing sasi pasa apik kaya ora kabeh.

Sawetara spesies kadhal ora bisa pindhah sak meter sakdurunge lan yen mangkono, banjur mung yen ora ndeleng. Anak-anak, mesthine kudu cepet-cepet diwenehi gecko.

Care lan biaya saka reptil minangka pet

Kanthi reptil sampeyan ora bisa cuddle, lumaku utawa nindakake watara. Uga, reptil ora bakal ditarik manungsa. Sampeyan ora perlu wektu lan energi kanggo mulang trik iki, ora bakal sinau.


Kadal Coklat - Mewarna halaman penyu


Uga, reptil ora tau duwe kabutuhan utawa kepencil. Sampeyan ora ngupaya manungsa waé. Nanging, njaluk metu saka terrarium, bakal ditekan lan ora bakal ngerti yen sampeyan ora nindakake apa-apa.

Reptil sing larang, lan ora mung ing tahap akuisisi. Biaya listrik saiki kanggo lamphuk panas uga kudu diwilang. Kajaba iku, sawah-sawah sing apik ngetung pirang-pirang atus euro, aksesoris uga lan feed bisa ngalahake saben wulan kanthi jumlah 50 Euro.

Yen sampeyan ora seneng karo reptil lan mung nggoleki sing menarik, sampeyan ora kudu reptil. Kajaba iku, reptil kabeh jinis ora ana ing tangan bocah. Senadyan penyu ora bakal sambat nalika Hugo cilik nggawa dheweke saka ruang tamu menyang taman, dheweke ora bakal jatuh cinta karo dheweke.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.