Akhir minggu romantis | Katresnan Partnership

A weekend romantis piyambak kudu wis dadi akhir minggu. Miwiti ing dina sasi sore ing wayah awan lan sibuk karo crita Senin sing bakal teka ing wayah sore sore ndadekake stres liyane saka istirahat.

Gagasan kanggo akhir minggu romantis

Iku apik yen sampeyan bisa miwiti akhir minggu romantis ing wayah sore sore. Banjur, pisanan kabeh, ana wengi turu, anggere sampeyan pengin, ing program. Sarapan ing amben, uga nganggo sampanye utawa sampanye, kalebu. Supaya dikuwatake sampeyan bisa nikmati dina Sabanjure lan seneng.

Romance ing omah
Pasangan ing wayah sore romantis

Romantis akhir minggu karo kesehatan

Supaya ora ana sing ngganggu rombongan, dianjurake supaya ora nglampahi akhir minggu ing tembok papat domestik. Sampeyan sok dong mirsani soko sampeyan bisa nggawe "mung". Carane njaluk teken kanggo nempel lan ora nemokake perdamaian sing nyata.

Perjalanan menyang akhir minggu romantis ora kudu adoh. Ing kutha gedhe dhewe utawa sabanjure mesthi hotel becik. Kanggo penghuni kutha, hotel pedesaan sing idyllic utawa omah-omah tamu sing nyenengake kanthi segara arupa owah-owahan gedhe saka kutha sing sibuk.

Malah hotel mewah bisa dadi sapisan. Ing akeh omah iki ana pengaturan khusus kanggo pasangan. Sampeyan bisa milih saka macem-macem paket kesehatan sing kalebu bath, pijat lan perawatan kecantikan liyane kanggo dheweke lan dheweke. Aplikasi iki bisa sante bareng, ing kamar sampeyan utawa ing spas pribadi hotel.

Nalika nerangake kabugaran, ora mung aroma kembang utawa woh-wohan sing alus, sing bisa uga disenengi para wanita, nanging uga sing kaya ngono, kayadene bathi ing botol bir, kulit nganggo kapur utawa campuran uyah-madu, sing akeh banget.

Romantis akhir minggu ing panggonan khusus

Yen sampeyan duwe akèh karya ing hotel, sampeyan ora pengin nginep ing hotel normal ing waktu luang pribadi sampeyan. Carane babagan akhir minggu romantis ing igloo? Dibungkus alus alus, apik banget. Igloos dihiasi lan diilhami kanthi ora langsung.

Pikiran liyane iku akhir minggu ing HAYI. Hotel Hay saiki kasedhiya ing akeh wilayah. Pangaturan kasebut biasane kalebu minuman sambutan, wisata istana, mangan lilin multi-wayah lan banjur nginep ing wayah-wayah gedhe ing dhadha jamu. Nedha isuk disiapake saka bahan-bahan lokal lan dilayani ing wektu sing dikarepake.

Wanita ngendhog lan nglangi ing spa, spa lan perawatan awakMinggu akhir nyawa dialami ing Baumhaushotel. Ing dhuwur sing dhuwur, omah-omah wit-witan sing kuwat lan luwes lan ora kurang.

A gaya anyar kanggo akhir minggu romantis sing asal saka Amerika Serikat. Ana hotel khusus kanggo sawetara wektu karo peralatan eksklusif banget. Kamar sing dihiasi miturut tema erotisme. Whirlpools ing kamar, playgrounds gedhe lan sawetara mainan sing kasedhiya ing hotel-hotel iki, sing saiki uga ana ing Jerman.

Kabudayan iku mesthi, lan kesejahteraan fisik dijaga ing kamar. Omah omah kanthi atmosfer sing gemerlap ora ngidini para tamu minangka tamu, supaya sampeyan bisa urip kanthi gamblang.

Rasa kaya raja utawa ratu: sing paling akeh hotel istana. Ing apartemen istana sampeyan nglumpukake dina lan bengi-biyung lan ngrusak kuliner miturut kabeh aturan masak.

Romantis akhir minggu ing alam

A akhir minggu romantis iku apik banget kanggo mbatalake saka kabeh peradaban. Apartemen utawa apartemen, kabin kang apik dening tlaga, dening segara utawa ing gunung ngajak sampeyan.

Kanggo pangan sing cukup lan peralatan sing lengkap karo sprei lan kabeh fasilitas sing luwih lengkap, sarwa bisa diwenehake. Kanthi iki sampeyan mung njupuk kunci menyang domicile lan duwe nganti departure saka tentrem apik. Sampeyan bisa nglampahi dina iki ing omah utawa ing amben utawa menyang alam. Ora ana telpon, ora ana komputer utawa laptop, ora ana TV lan radio lan ora ana telpon sing kudu ngganggu kebersamaan.

Tetep tetep ing alam

Wekasane wektu kanggo menghibur, masak lan nikmati bareng. Alam lumaku nyebul sirahmu gratis lan nggawe kamar kanggo pikiran lan gagasan anyar. Sampeyan ngrungokake swara alam lan aran tenan urip lan uga.

Akhir minggu musikal

Musik mesthine minangka faktor sing nyumbang kanggo roman. Kanggo akhir minggu romantis musik, sampeyan bisa gabungake konser kunjungan karo sajian sing enak lan menginap ing hotel sing ayu.

Acara iki nggoleki musik sing bisa menang, utawa sing anyar sing durung ngerti. Sampeyan bisa dadi klasik utawa pencét, pop lan rock, ngendi sampeyan manggon metu sawijining sisih alam bébas. Malah musikal lan crita-crita cinta ing panggung teater bisa uga cocok kanggo nyenengake rasa romantis.

Yen acara sing ditindakake ing dina Jum'at, sampeyan bisa nggunakake sabanjure ing ngisor iki kanggo mangerteni aktivitas liyane. Penerbangan berselancar ing helikopter utawa balon ing wilayah iki minangka pengalaman ora iso lali bebarengan.

Kunjungan lengkap bathing termal karo pusat sauna lan pusat kesehatan uga menehi cuaca apik sing kurang apik. Lan malah demo pamriksan bisa cukup romantis, yen sampeyan looking for lingerie erotis ayu, sing nyoba ing wayah sore ing hotel.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.