Lagu Saint Martin - cathetan lan teks

Pésta St Martin saka Tours bakal ing 11. Ngrayakake ing Nopember lan beda-beda ing akeh wilayah. Nanging, crita St Martin lan aksi sing misuwur - nuduhake jas iki - ana ing ngendi wae saiki.

Musik lan teks Sheet Sankt Martin Lied

Kanggo bocah-bocah, prosesi St. Martin minangka sabab kanggo prayaan kanggo macem-macem alasan. Relokasi kasebut dumadi ing pirang-pirang negara Eropah, sanajan rincian cilik beda-beda ing wilayah. Nanging kabeh padha, prosesi karo lentera utawa obor liwat panggonan panggonan. Lanterns uga didol utawa di-tinkered dening TK lan bocah-bocah sekolah.

Ing prosesi iki, wong uga diiringi dening St. Martin. Peserta sing melu Martinslieder lan diiringi band.

Ngeklik ing gambar mbukak kaca pewarnaan kanthi cathetan lan teks ing format pdf

Musik lan teks Sankt Martin
Musik lan teks Sankt Martin

Lagu Saint Martin - teks

Saint Martin, Saint Martin, Saint Martin
nitih salju lan angin,
jarane nggawa dheweke langsung.
Saint Martin nitih kanthi wani gampang
jasane nutupi dheweke kanthi anget lan apik. Ana ing salju, lungguh ana ing salju,
ana wong miskin ing salju,
ora duwe sandhangan, wis rags.
Dhuh Allah, kawula mugi Paduka pitulungi,
Dadi, yen ana esuk sing mati.

Saint Martin, Saint Martin,
Saint Martin narik reins ing,
jarane isih tetep karo wong miskin,
Saint Martin nganggo saham pedhang
jas mantune ora rame.

Saint Martin, Saint Martin
Saint Martin menehi setengah,
wong beggar pengin matur nuwun kanthi cepet.
Nanging Saint Martin nyedhaki cepet-cepet
adoh karo jasnya.

Saint Martin, Saint Martin,
Saint Martin ndadekake dheweke bisa istirahat
Ing sajroning impen iki Gusti lumebet.
Dheweke nganggo jas minangka busana
pasuryan dheweke ngunekake loveliness.Sankt Martin, Saint Martin,
Saint Martin nonton dheweke ing astonishment
Sang Yehuwah nedahake dalane.
Panjenenganipun nepangaken dhateng gereja,
lan Martin kepéngin dadi muridé.

Saint Martin, Saint Martin,
Saint Martin dadi imam
lan ngabekti ing mesbèh,
sing mbokmenawa adorns menyang kuburan,
pungkasane dheweke ngusir crosier.

Saint Martin, Saint Martin,
Saint Martin, oh sampeyan Allah,
saiki krungu swara kita
O sholat kanggo kita ing wektu iki
lan nggawa kita marang kaberkahan.

Bukak lagu musik saka lagu Sankt Martin minangka file grafis

Sankt Martin Fest - Pabean nanging isih modern


Ampun ngubungi kitayen sampeyan lagi nggoleki catetan lan lirik lagu nursery. Kita seneng nambah cathetan kanthi teks ing koleksi cathetan kanggo lagu anak-anake. Rancangan cathetan karo kaca pewarnaan sing cocog karo bocah iku komplit, nanging yen perlu, kita seneng nyoba.