Turu turu bocah cilik - catetan lan teks

The audition of children's songs is a real and proven sleep aid. Efek, antarane liyane, asil saka kasunyatan sing bocah-bocah tresna musik. Pawulangan sing luwih rinci babagan topik sing nyedhaki awak wis sehat mbuktekaken yen bocah-bocah mung bisa ngaso kanthi luwih apik liwat musik.

Cathetan lan teks turu turu bocah cilik

Para wong tuwa ora kudu dadi ahli supaya bisa nyadari anak-anak ketaman akeh babagan puisi nalika dolanan. Nanging kanggo mesthekake yen pitch paling sethithik kira-kira bener, sampeyan diwenehake kanggo nulis cithakan sing dirancang kanggo anak-anak kita karo catetan lan teks sajak nursery. Anak sing luwih gedhe uga bisa nglukis godhong kanthi catetan lan teks!

Ngeklik ing gambar mbukak kaca pewarnaan kanthi cathetan lan teks ing format pdf

Cathetan lan teks turu turu bocah cilik
Cathetan lan teks turu turu bocah cilik

Turu teks bocah turu

Turu, anak, turu!
Rama nglindhungi wedhus,
ibu nggunake dheweke Bäumelein,
ana sing ngimpi.
Turu, anak, turu!

Turu, anak, turu!
Ing langit go domba ':
Lintang cilik yaiku lambs,
rembulan, sing dadi pangon.
Turu, anak, turu!

Turu, anak, turu!
Mulane aku menehi kowe wedhus
denda karo lonceng emas,
iki dadi kanca dolanan sampeyan.
Turu, anak, turu!

Turu, anak, turu!
lan aja ngombe, kaya wedhus:
Yen ora, asu pangon bakal teka
lan nggitik anakku sing ala.
Turu, anak, turu!

Noten von Kinderlied Schlaf Kindlein sleep Open as file graphic


Ampun ngubungi kitayen sampeyan lagi nggoleki catetan lan lirik lagu nursery. Kita seneng nambah cathetan kanthi teks ing koleksi cathetan kanggo lagu anak-anake. Rancangan cathetan karo kaca pewarnaan sing cocog karo bocah iku komplit, nanging yen perlu, kita seneng nyoba.