Njupuk nyisihaken saka pacifier | Bayi bayi

Bayi lan bocah bisa meh ora bisa dibayangake tanpa pacifier, amarga dheweke luwih seneng aksesoris favorit lan wong tuwane seneng nalika turunan kasebut kadang dijupuk istirahat. Nanging, akeh wong tuwane ora seneng nalika ngadhepi wektu sing paling apik kanggo nyingkirake pacifier kasebut.

Tip kanggo pacifier mati

Sawetara ahli ngendika menawa bayi kudu disapih saka pacifier sadurunge taun kapindho.

Bayi entuk dodo - Carane aku bisa nyingkirake pacifier bayi?
Tip kanggo pacifier mati

Alesan kanggo iki yaiku nggunakake permanen saka pacifier minangka bebaya menawa malposition saka untu utawa rahang muncul ing bocah.

Nanging, pernyataan umum iki ora bisa ditrapake kanggo saben bocah, amarga perkembangane anak bayi secara alami bisa ningkatake tarif sing beda.

Kanggo bocah-bocah, pacifier utamané digunakake kanggo rasa seneng. Mulane ing wayah wengi, dheweke luwih perlu. Panyebab pacifier yaiku sifat bayi. Refleks ngisep iku kaya ngisep ing susu ibu, sing penting kanggo pangembangan bayi. Penyusuan saliyane nutrisi uga nduweni fungsi sing nyenengake.

Akeh ibu sing nyusoni bakal ngonfirmasi yen bocah iki asring kalem ing wayah wengi kanthi hadiah saka susu. Pacifier bisa nindakake karya sing padha.

Lollipop jempol

Yen sampeyan ora menehi bayi sing pacifier, bisa uga kasebut bocah sing milih jempol tinimbang pacifier.

Nanging, yen siji pracaya pendapat saka ahli, supaya jempol ngisep nanging banjur pacifier luwih, Alasan kasebut sapisan yen ngisep ing pacifier kasebut bakal ditindakake luwih cepet tinimbang ngisep jempol.

Mungkinkah penyimpangan saka untu, sing bisa disebabake nalika ngisep ing wektu sing luwih suwe, uga luwih entheng dening jempol tinimbang pacifier.

Kajaba iku, sampeyan bisa dosis hadiah pacu sing luwih apik tinimbang jempol sing diwasa anak. Nanging, kanggo akèh wong tuwa sing anyar, pitakonan tetep, kepriyé anakmu bisa luwih apik saka pacu sing ditresnani?

Kontrol ndadekake panggulane kanthi bertahap

Sadurunge weaning iku pisanan kabeh habituation. Mulane, aja nganti dadi panggunaan permanen wiwit saka awal, amarga iki bakal gawe luwih gampang engkas. Saka awal sampeyan mung kudu menyang pacifier ing wektu tartamtu kayata nalika turu utawa kanggo menehi pitulungan.

Kajaba iku, sampeyan kudu ora nyedhaki menehi anak sing pacifier saka siji dina menyang liyane tiba-tiba. Nanging, dianjurake kanggo mbebasake alon-alon kanthi ora ngepenake pacifier kasebut, amarga panen lengkap bisa luwih gampang. Wong tuwane ngirim ngirim marang bocah lan konfirmasi yen bisa dadi gedhe dadi bocah wadon gedhe utawa bocah cilik saiki lan sampeyan pancene ora perlu pacifier maneh.

Buku minangka alat

Kanggo nggawe luwih gampang bocah-bocah cilik bisa santai, sampeyan bisa nggunakake macem-macem bantuan. Siji kamungkinan, contone, kanggo njupuk buku anak babagan topik iki. Ana macem-macem buku teks kaya sing uga alamat, contone, subyek taman kanak-kanak, sibling utawa potty.

Akeh bocah nyenengake crita-crita kasebut lan pengin reenact mau akeh. Conny ora mbutuhake pacifier maneh, supaya sampeyan kerep ngembangake kebutuhan kanggo ngendhegake pacifier lan bisa luwih gampang.

Anak bisa ngerti yen bisa nggawe rasa gampang kanggo nggunakake pacifier kurang kerep.

Bunny Paskah, Santa Claus lan dongeng pacu ing tumindak

Cara sing luwih apik kanggo nggawe luwih gampang yen bocah ngucapake pamit kanggo pacifier yaiku kanggo ngrameke anak sing apik supaya dadi jelas marang bocah yen bagean kasebut bakal rampung.

Nganggo pitik
Carane aku bisa mungkasi pacifier saka anakku?

Kaya mundhut untu, sampeyan bisa nggunakake dongeng pacifier minangka iringan kanggo proses sing analog karo pangiriman pacifier.

Wayang iki banjur ngedol pacifier, kang dilebokake ing sangisore bantal, kanggo saiki. Pilihan liyane yaiku nyakup Bunny Paskah utawa Sang Kristus ing pangiriman pacifier. Bunny Paskah banjur ninggalaken pacifier kanggo saiki, kaya dongeng pacifier.

Sapa wae sing duwe bayi liyane ing bunder kanca utawa kulawarga, uga bisa ngrembug transfer anak dodo menyang liyane earthling cilik karo anak. Bocah cilik banjur bisa diterangno, contone, yen bocah cilik saiki luwih mbutuhake pacifier.

Minangka bocah-bocah sing luwih seneng lan luwih ngalami, argumentasi iki asring banget. Mungkin uga ing kombinasi karo dongeng pacu utawa Bunny Paskah / Christ Child, sing bakal ngati-ati lan kanthi yakin ngakoni kabeh budi pekerti kasebut. Penting ing kasus sing sampeyan push anak menyang apa-apa.

Saben bocah duwe kecepatan dhewe. Dadi aja nyiksa awak kanggo mbandhingake, nanging alon-alon njalari bayi saka pacifier. Uga dosed, iki ora bilai kanggo untu anak - sawise kabeh, kita kabeh wis slamet saka pacifier.