Beauty - apa dheweke katon ing mripat?

Singa sing ana ing tlatah iki ngeculake gagang lan nontonake zebra, sing nempuh ing rumput garing. Predator mlayu maju kanthi jembut lan mburu diwiwiti. Sampeyan bisa ndeleng sikil otot dheweke nyopot mati kanthi lemah. Kita ngomong babagan kaendahan.

Apa kaendahan

Singa sing ayu iku kewan apik banget. Nanging kaendahan uga dadi kembang sing warni, dadi rapuh lan cendhak.

Kecantikan manungsa lan alam
Pasangan ing katresnan nalika sunset - ayu, bener?

Nanging, kita seneng arum lan kembang warni. Loro-lorone iku ora umum, nanging uga nggandhengake tembung "kaendahan" karo loro.

Apa iku? Kenapa kita nyebut loro pemangsa sing mbebayani lan apik lan kembang sing rapuh lan cilik éndah?

Kaendahan punika abstrak

Kaendahan minangka konsep abstrak lan dumunung ing mripat sing katon. Mulane, kita padha rumangsa beda karo djalmo manungso. Beauty minangka perasaan sing dipicu dening rasa ningali lan mata.

Prinsip, kaendahan ing mripate sing katon, nanging uga ana cara liyane. Ing pangertèn iki, saben wong nduwèni kaéndahan banget pribadiné. Siji uga ngomongake kaendahan jero.

Iki bisa dadi eseman, penampilan seductive utawa sikap tartamtu. Utawa kabeh iki bebarengan. Saben wong ayu. Lan saben wong kepengin weruh kaendahane.

Ora ana kaendahan tanpa apresiasi

Kanggo nggawe kaendahan pribadi lan banget intim, saben wanita lan saben wong kudu ngakoni lan ngurmati wong-wong mau. Yen wong nuduhake yen dheweke ayu banget, dheweke bisa narik akeh perasaan marang wong liya.

Wong katon apik, anggun lan elegan. Iku karisma khusus sing dadi wong sing prasaja dadi wong sing ayu. Kita jatuh cinta karo pesona manungsa.

Kita bisa bebarengan karo wong sing duwe karisma simpatik. Kita eseman ing wong liyo ing dalan amarga dheweke ndadekake kita seneng.

Beauty on everyone

Saben wong ayu. Saben titah iku ayu. Ing cara dhewe, saben gambar lan saben kahanan duwe kaendahan pribadi lan banget individu ing.

Ngenal, ekspresioni lan malah urip iki minangka seni. Seni sing mung bisa dipelajari liwat afinitas lan semangat.

Kang ayu tegese tresna marang awake dhewe. Lan nilai dhewe lan kanca-kanca manungsa menehi karisma lan karisma sing éndah.