Sepatu kanggo wanita | fashion

Paling wanita duwe sepatu luwih akeh tinimbang wong lanang, nanging apa sing ditinggalake ing lemari nganti suwe? Contone, survey online nemokake yen wanita duwe rata-rata kaping pindho minangka pasangan sepatu minangka pria.

Wanita lan Sepatu - Salah sijine teka-teki gedhe ing alam semesta

Ing kabin sepatu wanita, miturut survey sepasang sepatu 17, wong mung babagan pasangan 8. Nanging kenapa iki? Apa sebabe wanita luwih seneng nuku? Mesthi iki minangka salah sawijining alasan kanggo beda banget, nanging miturut psikolog ana panyebab sing beda banget.

Wanita Tuku Shoes
Wanita lan sepatu

Apa akeh wanita nganggo sepatu?

Ora mung jumlah sepatu wanita sing katon ing survey, nanging uga kasunyatan manawa sepatu akeh ora dipakai ing kabeh. Wanita seneng mlaku-mlaku, lan nalika arep ngowahi utawa duwe masalah, sethithik gigi asring ing mall.

Kasunyatane yen dheweke kerep tuku sepatu nanging ora nganggo dheweke angel kanggo wong ngerti. Amarga malu-malu iki nggoleki belanja lan ngidini perasaan lan emosi ing kesempatan liyane metu, umpamane, sajrone olahraga utawa sebotol bir nalika nonton bal-balan karo pasangan.

Kanthi tuku sepatu anyar, dheweke bisa ngandhakake impen lan perasaane. Iki padha karo owah-owahan ing gaya rambut, sing uga asring dilakokake dening wanita yen padha arep ganti.

Kenapa sepatu sing dituku kerep ora luntur?

Nanging kok ora akeh wanita nyandhang sepatu? Miturut psikolog, tujuan sepatu ora kanggo nyandhang, nanging duwe lan nyelehake ing nalika dheweke duwe sedhih. Mung ngrasa rasakna sepatu anyar iku penting banget kanggo wanita.

Kajaba iku, alasan kanggo tuku sepatu anyar, kanggo ngetutake tren saiki. Supaya dadi selebriti ing TV ngagem sepatu saka koleksi anyar desainer sing kondhang lan garwane kepengin duwe persis iki. Wong lanang lan wadon uga beda-beda, amarga wong biasane ora peduli sing nganggo apa ing TV lan manawa koleksi anyar wis teka ing pasar.

Alasan liya kanggo nyengsemake sapatu wanita yaiku kanggo nampani awake dhewe. Contone, yen hurdle penting wis diatasi, kayata bisa ngliwati ujian utawa entuk promosi.

Pas sepatu - sanajan kanthi nambah

Siji bisa kepengin ngapa sebabe mung sepatu sing wanita tuku nalika pengin ngganti. Iki bener-bener gampang dijelasake, amarga shoes tansah pas, sanajan bobote tambah.

Heels dhuwur karo tumit Penny
Hak duwur

Pakaian, jins utawa tops, ing tangan liyane, uga nyenyet, saengga bisa nyebabake frustrasi. Kajaba iku, ora ana wilayah masalah dreaded ing sikil. Lan yen panggonan ora apik, sepatu ditutup bisa dituku.

Apa pompa lan dhuwur tumit sing dadi populer?

Saliyane maneka warna sepatu liyane, pompa lan sepatu tumit dhuwur banget sing disenengi wanita. Iki nggawe sikil katon luwih dawa lan luwih ramping, fakta sing penting banget kanggo wanita. Supaya rasa glamor sing rada nyedhaki, kayadene cara lintang-lintang ing karpet abang ditekani, sanajan ing kasus iki luwih saka lorong dhewe.

Sepatu Italia duwe tradhisi sing dawa

Italia minangka salah sawijining bangsa kanthi sejarah dawa ing manufaktur sepatu. Kanthi kuwatir, sepatu Italia diprodhuksi kanthi manual. Ing wiwitan, iki mung pasangan tunggal sing digawe dening tukang tenun Italia sing prasaja.

Wong wadon mesem ngomong ponsel ing ruang tamu
Sepatu Italia ditondoi kanthi keanggunan

Dina iki, dheweke digawe kanthi mesin amarga alasan biaya, nanging malah pallets isih digawe karo katresnan khas Italia lan care kanggo alas kaki. Pelanggan teka saka kabeh penjuru donya. Yen sampeyan ora pengin tuku sepatu langsung ing Italia, sampeyan uga bisa order online utawa nyoba sepatu bot Italia, sandal, sandal, lan liya-liyane ing toko khusus lokal.

Sepatu Italia tansah dadi kualitas banget. Padha diproses kanthi becik. Kulit sing kapilih uga njamin umur beting. Model sing awet banget apik banget kanggo bisnis utawa sore. Saliyané sepatu uga ana sandhangan khusus saka Italia, sing dianggep minangka negara asal saka fashion. Mulane, utamané sandhangan lan sepatu merek sing misuwur, kayata Gucci utawa Prada banget populer. Nanging uga pasangan Salvatore Ferragamo lan Bruno Magli ngetokake ati-ati, utamane para wanita.

Apa sing nggawe sepatu Italia beda karo liyane?

Fashion sepatu Italia bisa diterangake ing sawetara tembung: kualitas, elegan, mulia. Pelanggan ing saindhenging donya gumantung ing "Made in Italy" footwear. Ing sasi kapisan, alas kaki iki minangka simbol status sing nyata, para pelanggan saiki kepengin nggolekake panampilan sing apik banget. Sawise dadi tuan tanah priyayi sing nuduhake kekayaan lan reputasi karo sepatu Italia. Sanajan mangkono, model kasebut digawe saka daging sapi utawa wedhus sing paling apik, sing dianggep pantes banget, ora sensitif lan ambegan.

Wong lanang uga wanita sing hubungane karo Italia nanging uga semangat, sensualitas lan daya tarik. Apa pelanggan milih sneaker sporti, ballerinas flat, tumit dhuwur utawa dhuwur tumit seksi, kabeh padha nggambar karakter khas Italia. Negara iki ora mandheg ngembangake kanggo wektu suwe. Proses manufaktur negara-negara manawa njamin yen sepatu bisa diprodhuksi selaras karo kaki pelanggan. Minangka wayahe lan minangka sepatu bisnis, model-model saka Italia kaya kanggo pihak-pihak atmosfer.

Sepatu wanita kanthi cepet

Foto iki mbutuhake JavaScript.