Tuku Satchels | sekolah

Satpol mesthi ati saben wiwitan sekolah. Apa ungu, biru utawa kuning, karo bajak laut utawa unicorns, sing paling utama yaiku satchel kaya bocah. Nanging, minangka wong tuwa, kita ngerti yen optik nalika tuku ranz mung setengah perang. Sawise kabeh, satchel kudu bisa urip ing paling ora sepuluh taun sekolah dasar.

Eyes mbukak ing tuku Satchel!

Sampeyan ora ngandhani yen kita wong tuwa duwe syarat sing luwih gedhe kanggo satrike anak-anake sing sepisanan.

Panuntun Satchels
Apa goleki nalika tuku satchel

Dadi, yen anak wis milih wancine ngimpi, sampeyan kudu mriksa model iki miturut kriteria sing dijelasake ing ngisor iki. Kajaba iku, sampeyan ora kudu tuku tas cilik anak larang, amarga model sing diduweni cepet didol lan frustrasi anak sampeyan gedhe banget!

Apa goleki nalika tuku tas

Penting banget pisanan saka kabeh persetujuan segel. Satchel kudu sesuai karo NORM DIN 58124. Iki njamin yen tas anyar uga anti banyu, praktis lan aman. Sampeyan bisa ngenali kaos kaki sing ketemu standar iki, label standar utawa segel TÜV.

Uga mbayar perhatian kanggo reflektor lan warna neon. Anak sampeyan kudu wiwit aktif ing mangsa nalika isih kurang. Werna werna tanpa reflektor kurang katon dening para pengendara, supaya tas ransel mesthine kudu duwe perlindungan. Reflektor mburi maneh lampu lampu mobil lan mesthekake yen bocah katon jelas. Sing luwih gedhe lan luwih gedhe, sing luwih apik, luwih-luwih yen tas ora kuning utawa oranye padhang.


Colouring page / Colouring page satchels


Kesel nalika nganggo

Mesthi, sampeyan uga penting banget yen satelene njagong kanthi nyaman, luwih-luwih yen bocah sampeyan kudu mlaku ing sekolah kanthi suwe utawa mampir bis. Satrug sering asring banget marang peraturan, saengga sing ala uga bisa nyebabake masalah bali lan malah ngrusak. Mulane, bocah-bocah cilik kudu bisa nganti paling sethithik papat inchi lan bisa uga luwih banter.

Saliyane gawe bagel gawe ergonomis uga dadi kritéria penting ing tuku Satchel. Sampeyan kudu ing sawetara bagéan awak lan uga lemes kaya tali. Satpol ngirim ora bisa nyedhaki anak mburi.

Tuku satchels
Tip kanggo tuku Satchel

Luwih becik nglakokake test ing toko karo tas sing disimpen. Dadi bocah sampeyan uga bisa ngira-ngira luwih becik babagan satchel lengkap.

Satchels karo kanthong sisi lan tutup gampang ditutup

Yen satchel ngregani kabeh poin ing ndhuwur, iku prasyarat apik. Yen tas sing dipilih isih nduweni kanthong sisi, ora ana apa-apa sing ana ing dalan panuku.

Kanthong sisih dirancang kanggo botol banyu. Amarga ora kabeh botol minangka padhet minangka instruksi sing digunakake nggawe kita pracaya. Kanggo supaya ora ana banjir ing buku lan buku lan buku tetep garing lan resik, botol banyu ora bisa diselehake ing satenhe dhewe, nanging ing kanthong njaba.

Pungkasan nanging ora ana titik sing luwih penting yaiku Penutupan tas, Anak sampeyan kudu bisa mbukak kanthi gampang lan cepet, malah bisa diuji ing toko. Pungkasan, nanging paling ora, ana mung motif sing bener - untung ora ana aturan sing kudu dilakoni!

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.