Masturbasi | gamblang

Prinsip, titik paling penting saka masturbasi yaiku yen pancen alami. Masturbasi malah ana ing kraton kewan, dadi ora kena isin. Kajaba iku, saben wong cukup individu, yaiku, ora ana resep kanggo kabeh.

Apa tegese masturbasi?

Mulane, kabeh iku penting kanggo kepuasan dhewe, sing menehi gain kesenengan pribadi, tanpa partner sing terlibat. Iki bisa digayuh kanthi nggunakake tangan dhewe utawa jinis sextoys tartamtu, asring didhukung dening fantasi erotis, sastra, gambar utawa film.

Masturbasi malah nduweni tujuan sing wigati ing perkembangane, utamane kanggo para remaja: Kanthi nggoleki kepinginan dhewe, dheweke nggawe hubungan positif karo awak dhewe sajrone kahanan pubertas lan kanthi mangkono sinau babagan kabutuhan seksual. Kajaba iku, ing masturbasi, uga nalika nuroni, hormon rasa seneng diluncurake, supaya bisa uga nyuda stres.

Carane ora masturbasi kanggo wong?

Masturbasi kanggo pria relatif gampang. Kanggo umume wong, cukup kanggo ngrangsang penis kanggo nyedhaki klimaks. Kanggo maksud iki, poros ditutupi kanthi tangan siji, kekuatan pegangan gumantung saka pilihan sampeyan dhewe, lan gerakan munggah lan mudhun sing cocok njamin kasenengan sing bener.

masturbasi
Masturbasi ing wong

Penting ing kene yaiku nggunakake pelumas sing cocok kanggo nyegah soreness. Intensitas lan tempo bisa nambah alon-alon, utawa bervariasi liwat lan liwat maneh.

Nanging, ana uga sing disebut masturbators kanggo wong, sing dimodelake ing vagina nyata. Gua-gua karet kadhangkala aran luwih, kadhangkala kurang asor, lan kadhangkala uga dilengkapi jerawat kanggo stimulasi ekstra utawa malah karo unit getaran cilik.

Mesthi, wong bisa uga nyedhiyakake penggalihipun dhumateng: Cincin zakar spesial nyegah getih saka mili metu saka tissue erectile sawise klimaks. Penekanan tetep kanggo babak kapindho.

Sampeyan uga dianjurake kanggo nyiyapake sapu tangan, sanajan kabeh, sampeyan meh ora bisa mlaku cepet ing jedhing sawise klimaks. Metode tartamtu saka media, kayata nggunakake pai apel utawa tabung vacuum cleaner, ora dianjurake kanggo alasan-alasan higienis kanthi cara. Yen sampeyan pengin nyakup barang-barang, sampeyan mung kudu nganggo jinis sextoys, amarga mung njamin yen ora ana bebaya kesehatan. Sawise nggunakake, dolanan kasebut kudu dibersihake kanthi tepat.

Wong tingling khusus janji ing stimulasi P-spot, sawetara inci nang dinding anterior anus. Sawetara wong bisa ngalami murni liwat stimulasi iki tanpa nutul penis lan orgasme kuat - kene, mung worth nyoba. Nanging, ing kene ana pendekatan sing cermat, amarga anus kudu ngobati perawatan sing ora biasa. Kanggo nggoleki titik P, ana dolanan khusus, sok-sok malah karo unit getaran.

A plus khusus nawakake masturbasi kanggo kesehatan wong: Ejakulasi reguler, manawa kanthi masturbasi utawa sanggama, nyegah masalah prostat ing mangsa.

Carane masturbasi kanggo wanita?

Kanggo wanita, masturbasi luwih rumit, amarga ora saben wanita langsung nanggepi sentuhan tartamtu. Senadyan pijet murni wilayah pubik ora cukup. Sampeyan bisa menehi saran kanggo ngrangsang clitoris lan vagina ing wektu sing padha kanggo kesenengan maksimum - lan, yen bisa, G-spot uga karo.

masturbasi
Gunging masturbasi

Iki dumunung ing tembok sisih ngarep ing vagina. Dheweke bisa ngrambah kanthi driji, nanging luwih gampang kanthi seksual khusus. Saenipun, dolanan iki uga kudu kedher, banjur kanggo wanita ing masturbasi cukup orgasme sawetara bisa.

Minangka aturan umum, kakiyatan lan kecepatan tutul kudu tambah alon. Sawetara zona erogenous wadon luwih apik sing diwenehake kanthi ningkatake kasenengan, lan sentuhan sing apik banget mung sawisé wektu. Kajaba iku, wanita mung banget udan saka tingkat tartamtu - kanggo mula mulane dadi cukup cocok nggunakake pelumas.

Akeh wanita golek stimulasi anus tambahan, contone liwat plug anal, banget menarik. Sing kudu santai lan dites karo akeh pelumas. Kabeh bisa, ora ana sing kudu rampung. Nggoleki banget bisa uga minangka stimulasi simultaneous puting, contone karo kawat gigi utawa driji tangan sing gratis.

Ana macem-macem bantuan masturbasi kanggo wanita. Spektrum punika jembar saka dildo sing prasaja kanggo alat vibrator kanggo piranti rumit ing ngendi wanita kanthi harfiah bisa numpak klimaks. Nanging ing paling kasus, loro tangan utawa mung dildo utawa vibrator cukup.

Nalika nggunakake tangan, sampeyan kudu nggawe manawa kuku ora duwe sudhut sing cetha lan kudu ngresiki tangan sadurunge masturbasi.

Utamane wanita sing nduweni kesulitan nggoleki orgasme sajrone narik kawigaten jinis normal saka njupuk luwih apik karo zona erogenous nalika masturbasi. Kanthi sawetara pengalaman, dheweke bisa ngetrapake pasangan kasebut sajroning ngobati, kang kudu dirangsang kanthi cara apa wae lan nggawa dheweke menyang pucuk sing kuat.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.