Masturbasi ing kemitraan | seksualitas

Subyek kepuasan diri sajroning sesambetan kasebut mesthi salah sawijining topik sing paling sensitif babagan seksualitas ing kemitraan.

Definisi sing beda saka masturbasi

Nalika ing wektu sing siji iku biasane mung pilihan kanggo istirahat seksual, kanggo akeh wong dadi ora ngomong yen ing sesambetan, siji nemokake mung karo siji partner.

Masturbasi ing kemitraan
Apa Masturbasi ing Penipuan Partnership utawa Mitra?

Kanggo ora sawetara wong, sing ana watesan karo penipuan nalika pasangan ngurmati piyambak ing sesambetan. Topik kudu ditangani kanthi luwih istirahat.

Kanggo umume wong, masturbasi minangka bagean penting saka seksualitas dhewe. Ora mung nyedhiyakake eksplorasi awak dhewe, rasa sumur sing jero ing rasa seksual, nanging ing sawetara kasus mung ngetokake tekanan pepatah.

Sawise kabeh, wis ditetepake sacara ilmiah yen orgasme, utamane ing wektu sing ngepenakne, bisa nduwe efek sayah sing kuat kanggo awak lan pikiran. Yen sampeyan wis ora sesambungan kanggo wektu sing suwe, sampeyan biasane migunakake kepuasan kanggo wektu sing suwe kanggo nemokake relaksasi lan kasenengan.

Ganti kemitraan uga ngganti seksualitas

Amarga owah-owahan ing kemitraan kasebut kerep langsung dilakoni karo owah-owahan sing kuwat ing urip seks

Utamane ing awal hubungan, umume wong duwe jinis sing gedhe-gedhe sing kepenake dhewe ora perlu lan wis rampung diganti dening pasangan. Nanging sing bisa diganti ing hubungan.

Yen saben dinten urip lan frekuensi jinis ngurangi, sampeyan bisa nyedhiyakake pasangan kanthi cara masturbasi maneh. Alasan kanggo iki cukup beda. Ing tangan siji, ana uga kepinginan. Fase masalah ing sesambetan, utamane amarga stress, sing normal. Nanging, kanggo akèh wong, jinis lan kepuasan minangka kabutuhan dhasar. Pitakonan iku cara ngatasi hal iki minangka partner.

Partnership & Sexuality
Masturbasi senadyan partner?

Apa masturbasi ing partner?

Masalah nyata mung karo topik iki yaiku, kaya asring, ora diajak ngobrol. Nalika salah siji partner bisa nganggep masturbasi minangka cara sing sah kanggo nyuda stres, sisih liya kemitraan kasebut minangka penipuan ing sesambetan.

Sawise kabeh, bisa nuduhaké kekurangan daya tarik, lack of listlessness nalika nggabung karo jinis, utawa mung minangka gejala wiwitan kang ora disenengi ing sesambetan. Amarga ora kanggo kabeh wong iku masturbasi minangka tindakan murni sing cepet banget.

Kanggo wong-wong mau wis ana gegayutane karo akrab sing luwih akeh lan intimasi jero kudu dibagi ing sesambetan karo pasangan. Ana uga aspek kayata pornografi, sing asring digunakake kanggo masturbasi lan nguatake perasaan penipuan.

Minangka kerep banget ing sesambetan, solusi kanggo masalah kasebut dumunung ing tengah - lan ing komunikasi antarane mitra.

Ngomong babagan masturbasi bebarengan

Masturbasi kanggo akeh wong normalitas lan bagean normal urip siji. Miturut survey sanajan pasangan kanthi akeh jinis asring duwe kepinginan kanggo "lay tangan ing awake dhewe".

Alasan kasebut, kaya kasebut ing ndhuwur, beda-beda lan biasane ora ana hubungane karo ketidakpuasan karo pasangan utawa jinis uripe. Iku mung penting yen siji bakal ngomong karo partner babagan topik lan ngilangi kahanan sing durung mesthi sing disebabake kanthi cepet kaya mengkono.

Masturbasi ora kudu dadi masalah, amarga wong sing nyenengi dhewe biasane duwe sensasi awak sing luwih apik uga. Iki ngasilake jinis umum lan ndadekake luwih apik. Yen sampeyan ngandhani partner babagan topik iki, sampeyan bisa nggawe langkah penting ing sesambetan sampeyan dhewe.

5 pikirane "Masturbasi ing kemitraan | Seksualitas "

  1. Masalah iku mung masturbasi, yen seks ngalami lara lan sampeyan ora lagi ngalami partner. Yen sampeyan ora bisa ngontrol masalah iki dhewe, entuk pitulungan. Yen ora, kemitraan bakal nandhang sangsara. Kanggo jinis iku bagéan saka kemitraan kaya sing. Siji ngirim ora kuwatir yen siji ora cukup becik kanggo partner mung amarga dheweke nglegakake piyambak. Yen sampeyan ngetokake sampeyan kanthi topik, nanging sampeyan kudu ngobrol karo partner lan amarga iku.

  2. Sanalika jinis ora nandhang tenggorokan, iku apik kanggo ngilangi awak dhewe. Sampeyan bisa ngira bayanganmu dhewe lan nyilikake dhewe ing donya liyane. Lan rumangsa maneh. Memuaskan dhewe uga nyenengake lan nyegah stres

  3. Yen sampeyan kepenak ing kemitraan, ora ateges yen jinis karo partner ora pas. Siji bisa uga kudu ngobrol karo awake dhewe. Utawa yen partner ora ana saiki lan sampeyan mung aran kaya. Apa ora? Sampeyan ora kudu nurani sing salah karo partner sampeyan. Amarga sampeyan ora ngapusi.

  4. Akeh wong mikir yen masturbasi elek. Nanging carane liyane kanggo ngerti bodho? Carane ngirim partner ngerti apa sing sampeyan seneng, sing sampeyan ora ngerti dhewe? Sing masturbasi mbantu kita nemokake apa sing kita seneng. Mung banjur bisa seks kita uga apik.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.