Seksualitas ing kemitraan

Apa media sing wis didol taun kepungkur minangka seksualitas bisa nglebokake pasangan ing sangisoré tekanan. Wektu kanggo nyingkirake tekanan saka orientasi seksual instrumentalized liwat film, radio lan TV.

Kepinginan kanggo jinis normal

Subjugation, lashes, budak: Blümchen jinis katon meh punah wiwit sukses ing saindeng dunya "Fifty Shades of Grey".

Sex normal sing apik
Sex normal sing apik

Ing versi Hollywood kang judhulé, anastasia sing malu lan ora pengalaman sing dikirim menyang billionaire Kristen Grey, sing ngetokake Anastasia ing jagad macem-macem sado-masochistic.

Tema komplèks wis dileksanakake ing wayah sore lan wis dadi pathokan kanggo nyenengake kandhang sex wiwit diwartosan dadi pasar massal.

Sampeyan bisa nggawe sampeyan aran kesengsem: nalika nerangake urip seksual, sampeyan kudu wis nyoba paling laku seksual sing dikenal - utawa paling sethithik minangka transfigured minangka sinking menyang lembar, minangka film lan novel pahlawan tansah nindakake njaga.

Kurang jinis, sesambetan maneh

Dina, dina metu - ngendi wae sampeyan katon, sampeyan weruh mestine wareg, badan crunchy lan nganakke jinis sampurna. Mesthi, kasunyatane beda-beda: ing saliyane stres luang-luang, kerja lan omah, ana uga sethitik wektu kiwa utawa kepinginan kanggo seneng normal lan seks ekstensif. Uga, Vorturnen erotis sing sampeyan njaluk ing TV terus vorgebetet, biasane tiba kurang wektu adoh.

Tinimbang pasangan sing saling berhubungan seks, dheweke nganggep ing ngarep televisi. Mesthi akeh sing takon: hubungan kita utawa urip kita kaya mboseni? Apa siji ngganggu partner kanthi seksual maneh?

Peneliti seks Hamburg wis ditemokake sajrone panliten sing bener-bener normal lan ora ana hubungane karo radiasi erotis saka pasangan. Langkung dangu sesambetan ingkang langgeng, pasangan ingkang langkung intim kaliyan sesami.

Pasangan anyar sing dicelup, tanpa umur, duwe rata-rata watara 10 kaping saben sasi karo jinis liyane. Wong-wong ing sesambetan jangka panjang nglakoni kanthi rata-rata "mung" ing 4 wae. Iku luar biasa sing jelas ora masalah yen sesambetan wis 5 utawa 25 taun. Iki utamané amarga kasunyatan sing seksualitas secara alami diganti ing dalan hubungan.

Penelitian riset setuju yen, utamane ing tahap awal hubungan, jinis digunakake minangka binder kanggo ngelasake wong bebarengan. Manawa sesambungan banjur dadi luwih kuat, luwih-luwih jinis mau tumuju ing latar mburi - liyane iku dadi fokus. Senadyan mangkono, pitakonan kasebut pancen bener.

Ngerteni apa sing seneng kanggo loro-lorone

Mesthine, kudu jelas yen durung "durung". Nanging nyatane yen urip seksual ing hubungan. Pitakonan apa wae sing kudu nyoba posisi anyar ternyata jarang.

Jinis - kepinginan kanggo normal
Seksualitas kudu nyenengake kanggo loro

Senadyan mangkono, topik iki bisa nyebabake disfungsi ereksi lan kekeringan vagina lan cara nangani. Begja wong-wong sing duwe dhokter kulawarga sing nduweni rasa percaya diri.

Titik utama yaiku kanggo ngenali yen seksualitas saben pasangan individu beda karo sing ana ing awal hubungan. Senadyan mangkono, iki uga nduweni kaluwihan, amarga para ahli ngandhakake yen seksualitas ing sesambetan luwih dawa, sing disebutake "seksualitas individu" kanthi cara, laku laku sing luwih jero babagan emosional.

Para mitra bisa nggoleki jinis jinis apa sing arep ditindakake lan apa impen lan kepenginan padha nyoba bebarengan. Nanging, terapi seks ngelingi nyerepake banget akeh aliran njaba ing fase kasebut - ora ana model peran kaya "Fifty Shades of Grey" utawa kaserat kasebut kudu disertakan.

Iki luwih gampang tinimbang dibanding, mesthi, amarga pengaruh seksual saben dina saben wong. Iku sabenere supersaturation saben dina saka konten erotis sing nyebabake wong dadi tekanan emosional lan psikologis. Siji mung bisa ngalahake perbandingan permanen antarane awake dhewe lan penyiar super sing miturut omongane uwong saka media. Lan banjur jinis kudu nyenengake? Dipercaya.


Nglangi bebarengan


Jinis sing nyenengake kanggo pasangan sing aran apik. Pasangan iki biasane nemokake seksualitas dhewe. Ingkang penting yaiku sampeyan bisa ngomong karo liyane lan kanthi jujur ​​nyatakake apa sing dumadi ing sirah sampeyan. Cetha yen iki ora tansah gampang kanggo kabeh.

Luwih bodho, ora ana basa sing nyukupi kanggo bidang seksual ing budaya kita, amarga ora ana budaya sing ditanami ing wilayah iki. Iku kudu jelas yen jinis ayu ora bisa tiba saka langit. Eroticism ora bisa lan ora sengaja njeblug sacara spontan kaya gunung berapi, sanajan uga digambarake ing film. Apik jinis mbutuhake sampeyan nglakoni apa-apa.

Dear tresna cacat

Ana macem-macem cara lan liya kanggo mbentuk urip seks supaya sampeyan bisa wareg karo. Ora gampang, nanging tansah ana.

  • Sex normal sing apik
    Sex normal sing apik

    Jinis miturut jadwal: Ngenteni sampeyan bakal tiba-tiba dikalahake lan dikalahake dening hawa nepsu sing diapusi tinted. Wong-wong modem ngrancang lan ngatur kabeh dina - dadi kok ora jinis? Mesthi, iki misale jek rada unromantic, nanging nyatane yen jinis ora sampurna luwih apik tinimbang ora ana jinis.

  • Dhiskusi antar pribadi: Nggawe pola erotis nalika ngomong babagan seksualitas bisa dadi katalis kanggo kesenenganmu dhewe. Kaya nalika sampeyan ora duwe sajian sing padha kanggo nedha awan saben dina, jinis mung ing amben, ing wektu sing lawas mboseni lan hambar. Nemokake panggonan anyar sing apik bisa dadi sensasi pungkasan.
  • Njupuk wektu mbantu: Nalika mung sawetara menit ngliwati film, nganti para lawan numpuk ing bantal sing apik banget menyang bantal, ing kasunyatan iku beda - lan sing paling apik. Sing disebut "seks perlahan" dilakoni kanthi gerakan alon, nanging kabeh luwih kuat. Kualitas seks meningkat kanthi cepet.
  • Kang mbukak kanggo sing anyar: Inspirasi sing ditemokake saka buku lan film ora kudu ala. Iku penting kanggo nggawe soko apik saka iku. Ora kudu dadi belokan, cemlorot lan obor. Contone, sampeyan bisa miwiti kanthi mung nyambungake mata. Iku gumantung ing kabeh jinis seksual mung sing loro peserta aran nyaman. Supaya seks apik, penting banget supaya ora ditampa.

Kaca luwih bab seksualitas, erotisme lan pencerahan

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.