Sexting - gaya mbebayani | Seksualitas & Pencerahan

Istilah sexting kasusun saka tembung jinis lan tulisan saben-saben lan kalebu penyebaran isi erotis liwat Whatsapp utawa jaringan sosial kaya Facebook. Ing pangertene sing luwih jembar, sexting uga kalebu posting lan nuduhake potret ing panjaluk bisa uga minangka bagean pribadi.

Sexting - A gaya mbebayani antarane remaja

Saiki, pola pemuda iki dianggep banget dikarepake, amarga foto sing dikirim utawa diunggahake kerep tiba ing tangan sing salah.

Sexting - Striptease virtual
Online Tren Sexting - The Striptease Virtual

Ora jarang, gambar sing dimaksud kanggo kanca-kanca utawa wong liya ing situs porno, sing digunakake dening panyedhiya tanpa persetujuan pribadhi.

Sejatine, kabeh pesen sing dikirim kanthi isi intim iku sawijining bebaya, amarga kena pengaruh saka wekdal iki biasane ora kaku lan ora bisa ngontrol liwat retransmisi potensial.

Ngapa sexting dadi populer karo wong enom?

Utamane remaja ing masa mudha cenderung pengin mbuktekaken sesambungan karo kanca liyane. Biasane, isi erotis banjur dikirim metu ing antarane kanca kanggo nampilake kabecikan ing badan lan memuji wong.

Kanthi cara iki, wong enom nambah harga diri lan kanthi mangkono entuk manfaat saka sexting. Kajaba iku, ngirim isi erotis digunakake utamane ing hubungan kanggo nuduhake partner katresnan lan seksual gairah.

Sexting bisa dadi ancaman serius marang wong-wong sing kena pengaruh

Mesthi, sexting ndadekake bebaya kanggo para panganggo, amarga iki utamane wong enom. Sing ngerti, sesambetan ora suwe banget ing umur iki lan bisa digunakake dening salah sijining partai kanggo meksa liyane. Ing konteks iki, publikasi foto asring diancam, akeh ing jaringan sosial kayata Facebook utawa Twitter.

Apa sing dimaksudake
Kesimpulan - nonton, ing ngendi sampeyan ngumumake bab sampeyan dhewe!

Nanging senadyan ora sengaja bisa ngirim isi, yen pesen Whatsapp, contone, sengaja dikirim menyang sawetara wong. Kajaba iku, foto sing ditampa asring disimpen kanthi otomatis, sing bisa nimbulaké kahanan sing memaluhi nalika nuduhake galeri kanggo nuduhake foto intim pihak katelu.

Mulane, gambar mudo wong sing durung dewasa dadi ancaman serius, amarga iki bisa dianggep minangka kasus pornografi anak.

Carane sampeyan bisa nglindhungi dhewe minangka panrima utawa consignor marang beboyo nganti adoh?

Minangka pangirim sadurunge ngirim isi erotis tambah kontrol. Sampeyan kudu mriksa baris panampa kaping pindho lan mbayar manungsa waé menyang setelan telpon.

Contone, nalika ngunggah gambar menyang Facebook, pamirsa bisa kasebut. Kajaba iku, intim ora ngirim nuduhake pasuryan utawa fitur khusus, saéngga ora rusak ing distribusi minangka korban. Yen salah siji ditampa ing gambar-gambar gendéra Sexting, siji kudu mbusak foto ing sanalika daya tarik sing ana saiki.

Miturut langkah iki siji ora ana maneh ing babagan (anak) isi porno lan mulane mesthi ana ing sisih aman. Kajaba iku, risiko publikasi sing ora dikarepake ing kasus nyalahi panggunaan smartphone kanthi kanca utawa rugi.

Kesimpulan - ora ngremehake sexting!

Sexting dipigunakaké akèh déning wong enom, sing ningkataké risiko panyebaran sing ora dikarepake. Mesthine, minangka bocah enom, sampeyan bakal luwih disenengi dening kanca lan mulane ngirim foto intim saka tekanan peer.

Nanging, ora ana sing pengin katon ing situs web porno tanpa idin dhewe lan saengga bisa secara harfiah dadi wuda ing ngarep jutaan wong.

Mulane, penting kanggo paling mirsani bebaya sexting lan njupuk langkah sing cocog. Sampeyan kudu tansah menehi perhatian marang sing bener ngirim foto lan apa sampeyan ora sengaja amarga setelan Smartphone kanthi otomatis nampilake kabeh kontak minangka panampa. Utamane dianjurake yaiku ngirim isi erotis sing ndadekake sampeyan ora bisa dikenali lan sanadyan pasuryan utawa fitur-fitur khas liyane.

Ing pungkasan, tansah ana ancaman, supaya paling sethithik sampeyan kudu mangerteni kabutuhan pemuda iki.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.