Seksualitas lan dolanan peran

Ing wektu nalika kabeh wis diijini lan ora ana apa-apa kejut maneh, bisa dadi angel kanggo ngalami lan ngalami erotisme. Overstimulation pancen wis nyebabake wong-wong mbebasake erotisme lan seksualitas. Ora ana napas sing ora bisa dilalekake, saka ngendi erotis bisa bebarengan urip.

Cinta, hawa nepsu lan - game

Nanging wong ing kapinteran iku sumber inovasi lan pembaharuan sing tetep. Supaya uga bisa ngresiki urip anyar dadi erotisme.
Sampeyan kudu nggoleki apa-apa, nanging sampeyan isih nemokake samubarang sing luwih utawa kurang taboo lan mila diubengi karo aura sing misterius lan dilarang.

Seksualitas lan dolanan peran
Seksualitas lan dolanan peran

Umur setengah sesambetan njupuk luwih cendhek lan luwih cendhek, sing paling ora bisa amarga seksualitas sing wis kasebut.

Supaya saperangan ora mung nemokake kesepakatan ing saben dinten, sing saben wong bisa urip kanthi becik, nanging uga tansah nemtokake lan nemtokake dheweke kanthi cara seksual.

Luwih asring soko anyar, supaya bisa ngomong.

Saben uwong nduweni bayangan, nanging ora mung imajinasi, nanging uga bayangan, fantasi erotis luwih spesifik. Siji abstrak utawa konkrit sing ndadekke individu wis entuk kesenengan, yen mung mikir babagan iki. Senadyan, kekarepan erotis iki tetep ora ditemtokake amerga ora dikomunikasikake kanthi terang lan bisa dimangerteni karo pasangan. Nanging iku ora perlu, amarga malah partner nduwe kepinginan seksual rahasia, kang bakal kaya manggon.

Iku kasempatan kanggo saperangan kene kanggo bantuan saben liyane catapult piyambak menyang tingkat liyane erotisme - lan ora njupuk luwih saka obrolan sing ringkes.

Biasane, kepinginan paling rahasia arang ... nanging sing kepengin dadi normal? Ora! Mesthine, sawetara fantasi luwih umum tinimbang wong liya, nanging kabeh ana sing pantes lan angel ditindakake.

Wani kanggo anyar ing kene yaiku tembung kunci

Akeh pasangan sing kerep kaget yen akeh kesenengan sing bisa ditemokake ing laku seksual anyar lan efek positif sing kuat yen urip sing luwih nyenengake bisa urip ing saben dinten.

Shackles, whips, pleasure

Fantasi seksual umum akeh wong nyakup budak kabeh jinis. Lan iku ora dadi pembangunan anyar. Wis dibuktikake yen budak lan kaya liwat kabeh nyata sajarah manungsa ana fenomena seksual bisa ditemokake.

Dominasi & BDSM
Dominasi ing seksualitas

Ing abad pertengahan pragmatik uga ing Roma kuna utawa budaya sing wis suwé ing Mesopotamia, ora ana apa-apa sing uga nggumunake kanggo nemokake lelucon sing erotis khusus dening budak utawa bisa diikat dening awake dhewe.

Cara kanggo dasi wong akeh banget lan uga bisa nggawa kesenengan gedhe banget.

Minangka pendatang anyar kanggo donya saka game budak erotis, sampeyan kudu mbok menawa gampang nalika wiwitan. Sing ora ateges ora bisa dadi alam bébas! Mung siji kudu mbok menawa ora langsung kanthi cepet sadurunge nyoba ngetik perkara kasebut, nanging alon-alon teka. Amarga kadhangkala kasengsem banget bisa ngetung eksperimen ing awal - lan sampeyan ora ngidini apa wae sing potensial banget supaya pancen angel banget. Ing kasepen ana daya.

Cara paling apik kanggo miwiti ing omah lan ana sing paling apik ing amben. Amarga amben domestik biasane menehi pilihan budak sing paling apik. Posisi, kepala lan sikil kaya gunane kaya sikil ing amben utawa pigura.

Uga, pilihan saka medium, karo kang siji kanggo dasi lawan kudu uga ngrancang. Iku apik kanggo mlebu nganggo materi alus. Selendang sing apik utawa tali alus - kulit lan rami isih bakal duwe wektu luwih cepet (lan uga mbutuhake latihan liyane).

Ora ana knot sing rada nyenyet ing wiwitan. Malah yen partner kudu ngelingake. Kadhangkala kedadeyan sing anyar ora bisa mbukak knot maneh ... yen digunakake kanthi bener, bisa narik knot dhewe nalika tumindak. Mulane ora ana apa-apa sing salah.

Mulane, iki pancen tepat ing wiwitan: Kabèh wis diijini, nanging aja rush!

Daya kekuasaan

Sawetara wong kaya gagasan kanggo ngleksanani kekuwatan marang wong liya, kanthi fisik utawa mental. Wong liya, ing sisih liyane, seneng gagasan sing didominasi dening wong liya - kanthi fisik lan psikologis.

Ana akeh alasan kanggo iki. Senadyan wong sing tundhuk sacara seksual ing saben dinten, wong-wong sing paling dominan, nduweni posisi sing dominan ing perusahaan, utawa uga ana sing ngadegake dhuwit. Sampeyan tansah goleki apa sing ora duwe - uga ing bidang seksual.

dominasi
Play peran lan dominasi

Ing "kothak kegiatan" para panguwaos lan para devotees meh ora terbatas. Senadyan game budak sing wis kasebut kasebut digunakake kanggo nyebut peran saben pasangan. Nanging mesthi bisa luwih akeh tinimbang game "mung".

Sawetara devotees ngrasakake pesona khusus nalika lagi ngalami nyeri fisik. Kanggo nggawe pain iki, sampeyan bisa nggunakake macem-macem alat - dadi cambuk, whips utawa malah klub utawa batons. Sawetara kaya luwih harder tinimbang liyane.

Nanging nyeri mental ora beda ing kamar turu pasangan kanthi kecenderungan kanggo game daya. Liwat tembung utawa cara sing dilemoni cara méntal mental sing ana bisa nyebabake lara mental sing jero ... Temtu, ora ana permanen lan mung kanggo tujuan ningkatake kesenengan ing wektu tumindak.

Sampeyan kudu njaga supaya ora ngluwihi. Sadurunge saben tumindak sampeyan kudu nggawe karo partner sing disebut "tembung aman". Yen tembung kasebut aman, kabeh tumindak kudu mandheg langsung lan tanpa nolak. Minangka asil, minangka bagean submissive, sampeyan duwe kepasten sing sampeyan ora bakal bajingan banget hard.

Sawetara para veteran ngandhakake yen salah siji kudu "mandheg nalika nandhang getih", karo wong liya, banjur mung nyenengake sampurna wiwit. Iku topik banget individu ngendi everyone wis nyoba watesan dhewe. Ora ana resep universal babagan carane nyeri sing kudu dialami utawa dileksanakake kanggo pemanfaatan seksual maksimum. Nanging tetep: Kabeh ing moderasi.