Panas siang | Ngrayakake kerajinan

Tag musim panas iku aksesori kanggo sepur mangsa panas! Sepur ing mangsa panas minangka adat sing teka saka Palatinate lan uga kalebu wilayah liyane. Karo parade seneng-seneng warna sing éndah musim dingin diusir, sadurungé uga ana tradisi pati.

Tradisi mangsa panas

Puteran musim panas nyambungke urip anyar, musim semi lan dadi wiwitan siklus anyar. Gumantung ing masyarakat, sepur panas ing musim panas sadurungé Paskah, secara tradisional ing Minggu katelu sadurunge Paskah.

Summer dina Plug
Tinker summer day sticks yourself

Sengaja, adat Kurpfälzer sing misuwur bisa uga nduweni werna-werna pagan lan sampeyan bisa nemokake bukti kasebut sanajan ing dina Raja Sun, Louis XIV. Ora ngerti yen panggonan dina panas musim panas wis ana ing wektu kuwi. Sawise sepi mangsa panas, mangsa diobong ing salju sing gedhe banget ing tontonan sing gedhe.

Apa dina panas?

A kelet ing mangsa panas minangka tongkat biasa, kene disebut Stecken, sing dilengkapi pita warna. Ing pucuk ndhuwur ana pretzel ragi lan kadhangkala uga dadi endhog minangka tandha gesang anyar lan musim semi - ing kene sampeyan bisa ndeleng hubungan kanggo Paskah!

Ing sawetara kutha, apel utawa karnaval cilik minangka tradisi ing mangsa panas. Kanthi tandha musim panas ing tangan, bocah-bocah ngiringi carriages sing dihiasi ing macem-macem klub. Ing pungkasan, mesthine, pretzel manis bisa dipangan - kanggo sing paling enom mesthi, sorotan tau!

Tag musim panas gawean

Lan ing kene rawuh panuntun prasaja babagan carane nggawe dina panas warni kaya mengkono. Iki ningkatake swasana ati nalika salju ing alas isih ora pengin menehi dalan lan bocah-bocah wis ngeling-eling warna-warna musim semi.

Pisanan, sampeyan kudu perkara ing ngisor iki: kuncup utawa bambu (sing uga ana ing toko kembang), piso saku, endhog sing disuntik, pretzel ragi (becik dipanggang!), busur utawa kertas crepe.

Kaping pisanan, sampeyan ngasah rod kanggo bocah-bocah, mula sampeyan kudu ngisi tongkat saka ngisor menyang ndhuwur kanthi puteran rampung (entuk dibeli utawa sadurunge uga digawe dhewe). Yen luwih seneng nggunakake kertas crepe, sampeyan uga bisa dekorasi teken dina panas karo pita warna-warni dawa. Iki luwih gampang banget kanggo bocah cilik. Cukup sijine pita kertas krep sing akeh ing ndhuwur, narik mudhun bit lan sijine pretzel ragi lan endhog ing ndhuwur - dina panas wis siap.

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa mbungkus rod dhewe karo kertas crepe, ora ana watesan kanggo bayangan sampeyan!

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.