Soulsex | Seksualitas erotis

Jinis wis ora ana kanggo wektu sing suwe, lan yen ora, banjur dheweke mbebasake, rutin lan ora sabar. Kiss sakwise karya ora ateges apa-apa marang partner, meh ora nyenengake.

Goleki kelembutan

Sanadyan mangkono, loro-lorone mitra padha: padha seneng banget kanggo kelembapan, emosi lan emosional, mesthi, uga kanggo jinis. Mung ora karo partner, misale, sing wis pindhah menyang jarak.

Soulsex bisa dadi cara kanggo nguripake semangat kanggo wong sing padha nalika katresnan isih ana.

Soulsex
Minangka cedhak partner minangka tau karo Soulsex

Saka pakulinan lan kesenengan tanpa pikiran

Ing awal hubungan utawa hubungan, ketegangan katon ana ing kono. Kita menehi dhuwit kanggo partner lan ana meh wae apa bisa nindakake kanggo mungkasi kita saka nemokake wong atraktif.

Contone, pasien sing ora bisa nggunakake otak sing luwih dhuwur - lan mbok menawi ora duwe kesempatan kanggo ndeleng urip seksual saka perspektif penalaran - duwe perilaku sing padha. Para pedagang ing omah-omahé nguripake laporan sing akèh wong sing aktif sacara seksual, senadyan ing akal otomatis.

Kepinginan kanggo jinis ana, sanajan ing kemitraan ora aktif. Nanging yen pakulinan kasebut bisa diputer, atine diowahi ing sawetara titik - lan ora luwih saka apa sing dikarepake dikritik. Ciuman adat bisa uga ora apik, nanging iku minangka pondering sing ndadekake kabeh rasa kasengsaran liyane.

Apa Soulsex?

Saben uwong ngelingi pengalaman seksual, sing ora mung babagan fisik, nanging hubungan emosional karo partner. Utamane ing sesambetan anyar sing bisa ditemokake ing katresnan, lan ora ana maneh kabiasaan, aspek hubungan seksual iki berkembang. Mangkene penulis writer Eva-Maria Zurhorst kepengin nyenengake ing bukune "Soul Sex - Rediscovering Physical Love".

Amarga apa sing nggawe kita apik ing jenis jinis iki? Iku cara saben tutul apik, lan uga carane kita bisa ngucapake apa ora kaya. Pasangan anyar sing sregep sinau lan kepenak kanggo nuduhake apa sing disenengi lan apa sing ora dikarepake. Iku minangka usaha kanggo saben partner nemokake liyane ing bab iki, kanggo mangerteni apa kang / dheweke seneng lan apa tutul bakal nindakake wong apik lan nalika.

Ing salebeting hubungan jangka panjang, kita kedah tansah nemtokaken manawi pasangan kasebut mung kepengin disentuh, tresna lan tetep lelungan kanthi cepet. A rutinitas ora ana, uga ana sing ngerti - sing ndadekake Soulsex dadi atraktif, penemuan sing tansah anyar saka kepinginan lan kabutuhan partner lan jarak sing saiki, sing ngasilake.

Carane nggawe Soulsex?

Tender caress
Pasangan muda - tenderness

Soulsex diwiwiti karo saben wong. Ngrasakake salam sejahtera tenan!

Yen mangkono, dheweke bakal ditahan. Nanging yen padha cenderung nyerah tension lan jarak, ora apa-apa kanggo ngucapake marang partner. Dheweke ora nyalahke, nanging nyatane yen ambungan kudu beda. Kuat. Asli.

Mungkin sampeyan bakal ninggalake piyambak, yen ora ketompo. Kesadaran iki isih kudu dikembangake dening akeh pasangan lan wong, nanging padha bisa nindakake bebarengan. Iku penting banget kanggo nyedhiyani partner lan nuduhake apa sing sampeyan pengin - lan penting kanggo njaluk melu.

Iku ora ateges busana alam bébas utawa thongs sing ora adil, apalagi "bab-bab anyar" kanggo mbesmi urip jinis. Iku mung babagan kepinginan ing jinis. Siji partner komunikasi karo sampeyan. Partner liya embarks ing lelampahan ditemokake pangrinciane - lan kosok balene.