Menara lan mendaki menara

Anak-anak minangka penjelajah lan penemu cilik, sing ora ngerti apa sing diweruhi lan naluri. Mulane, dolanan kudu mantep lan tahan lama.

Anak aktif perlu mainan sing kuat

Utamané nalika musim panas, sing ngajak panjenengan ngliwati njobo wektu, dadi pamit, gagasan dolanan anyar bisa dadi migunani banget. Anak seneng muter ing njaba kebon utawa ing dolanan ing umur apa wae.

Keamanan kanggo menara game lan menara pendakian
Safety nalika muter

Lurung-lurung sing mbukak bisa dadi cocok kanggo mobil lan kapur slide, nanging tamanmu isih dadi papan dolanan paling apik.

Kene bisa dadi slide, ayunan lan sandpit. Nalika bapak ngandika kabeh banget, dheweke mbangun menara muter sing menarik, ing ngendi sethitik ksatria lan pelaut gedhe bisa nyelehake menyang donya.

Mainan kayu isih paling populer

Kanggo nginep ing wektu menara game, ora mung ana ing versi konstruksi, nanging uga ing macem-macem bahan. Nanging kayu jubin wis jelas sing ditemtokake ing kene lan populer ora mung amarga permukaan sing nyenengake, nanging uga amarga umur dawa.

Kanggo mesthine, menara pendhudhuk kasebut dumadi saka kayu berkualitas tinggi lan gawean apik. Nenek-nenek moyang uga bisa mbangun saka kiriman lan kayu jembar dhewe. Mesthine, kayu kudu disandel kanthi sakcukupe lan tekanan-impregnated supaya ora ngluwihi werna lan solusi sing mbebayani.

Alat sing kasedhiya kanthi komersial pretreated sakcukupe lan kudu dirakit kanthi skill lan alat sing bener. Yen persiyapan ora bisa rampung dhewe, wong tuwané kudu menehi perhatian manawa panyedhiya nawakake layanan binaraga.

Mainan kayu kanggo kabeh kesempatan

Sasampunipun musim udan wonten ing kebon, anak-anake saiki maneh nglebetake game ing apartemen. Kene uga, dolanan kayu digawe peran sing penting banget. Mungkin kasebut amarga topik kesinambungan dadi luwih penting, nanging uga kedekatan karo alam lan daya tahan dawa muter peran penting ing kayu material.

Toys Kayu
Mainan kayu

Plastik sayang banget liwat amarga plasticizers sing mbebayani utawa werna sing ditemokake ing headline, utamane ing dolanan kanggo bocah cilik. Senajan mangkono, dolanan kayu ora bisa didol tanpa ragu-ragu, amarga materi kasebut uga ngandhut cat lan cat sing mbebayani. Kualitas apik bisa ditemokake ing pengecer spesialis merek sing wis dikawruhi pirang-pirang taun.

Dolanan mainan kayu

Anak-anak kabeh umur seneng dolanan kayu, sanajan ora kedhip lan bip. Toko karo woh, endhog, es krim lan ngombe alus gendul digawe saka kayu, nyambungaken, game Papan, teka-teki lan pendidikan game sing ana dirancang kualitas mesthi lan prasaja dina iku bungah kanggo anak kabeh abad kanggo muter.

Kanthi dolanan iki, kesenengan barang bisa luwih saka siji generasi.

Ide kanggo "Game Menara lan Menara Climbing kanggo Play"

  1. Hello,
    sing dadi kontribusi gedhe kanggo climbing. Uga, aku ngerteni yen menara menara lan dolanan kayu padha kaya kanggo anak lan taman. Utamané amarga dicekel bocah sing saiki dadi luwih umum, mimpin karo sembarang piranti saka industri hiburan ing alam lsp, karo kabeh jalaran.
    Yen sampeyan pengin nglakoni apa-apa sing apik kanggo bocah kanthi menara muter, kualitas kasebut minangka prioritas utama. Iki ora mung nyebabake stabilitas peralatan, nanging uga desain sing apik lan uga ngrancang sing ngilangi sumber bebaya lan kanthi mangkono nyuda resiko ciloko. Menara pendakian dibangun miturut DIN EN 71-8 wis njupuk persis sing dituduhake.
    Nanging aspek kualitas sing luwih penting kanggo kula, Nanging, ora ana kayu impregnasi sing dipigunakake. Kanthi kayu sing tepat (eg Nordic spruce) lan polusi banyu sing ora cocog karo banyu sing ramah lingkungan, siji bisa entuk asil sing meh padha karo daya tahan. Iki ora mung nglindhungi lingkungan, nanging uga anak-anake saka bahan beracun saka tekanan boiler impregnation.
    Paling manufaktur ngaku ora bakal dicuci, nanging sayangé pratelan mbuktikake yen ora. Dadi kanggo aku, mung menara kimia sing bisa ditemokake.

    Viele Grüße
    Oli

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.