Laba minangka pets

Sing nemtokake supaya dadi laba-laba minangka pet, kudu ngerti yen dheweke ora dolanan dolanan. Spider sok-sok bisa dilebokake ing tangan, nanging utamané kewan kasebut luwih seneng nginep ana ing terrarium.

Laba minangka pet

Yen tangan tekan terrarium, iki bakal nimbulaké kaku tumrap laba-laba, lan kewan bisa nggodha. Terrarium ing ngendi spider ditahan kudu nduweni jejak 30 × 40 centimeters. Dhuwur kudu ngukur nganti 50 centimeters. Sajrone moulting, kewan ora kudu diisi.

Tarantula abang-nyuda - Brac
Laba minangka pets

Yen ora, panganan saka laba-laba kasusun saka serangga lan arachnid sing urip, kayata belik sing bisa dituku ing toko khusus. Kajaba iku, tansah cukup banyu kudu kasedhiya. Sikap laba-laba cukup prasaja. Kéwan ora perlu panas banget lan kayadéné mulch kulit minangka lemah.

Spider apa sing cocok kanggo njaga?

Spesies spider sing paling populer minangka pet, iku tarantula chile abang, uga laba-laba manuk abang lan tarantula abang-Meksiko. Sing paling dhuwur yaiku lima nganti enem inci lan tentrem lan santosa. Tarantula chili abang tuwuh alon-alon lan ngaso nganti suwe kanthi panganan. Makanan sing disenengi spider iki yaiku serangga lan tikus sing enom.

Spider laba-laba sing nyenengake kanthi tentrem yaiku wit spider lan umur wit kanggo umur 15. Spesies spider sing disenengi yaiku belalang utawa cockroaches. Kajaba iku, tarantula sing dijenengake abang Meksiko banget populer minangka hewan peliharaan lan utamané cocok kanggo pemula minangka laba-laba sepisan banget. Dheweke dikonsumsi karo jangkrik utawa belukar.

Apa biaya laba-laba?

Gumantung ing spesies lan ukuran lan spesies, tarantula bisa nganti 200 Euro. Terrarium sing dibutuhake kanggo biaya laba-laba ing antarane sepuluh lan sèket ewu, gumantung marang ukurané. teka ing ngisor, 15 liter bark mulch, live animal animals.

Laba minangka Pets - Keuntungan

  • Laba-lare sing resik lan tentrem
  • Ora perlu akeh ruang kanggo urip
  • Nonton labah-labah menarik banget
  • Sikap murah
  • Pet pendidikan

Kerugian cilik

Akeh wong sing ora seneng karo laba-laba lan duwe arachnophobia sejati. Sapa wae sing nduweni laba-laba minangka pet, kudu nyinaoni riko kasebut, sing teka saka laba-laba njijiki, "mlaku-mlaku" ana ing kono. Alone tembung laba-laba kasebut nyebabake rasa ora nyaman lan panik ing akeh wong.

Nggawe bisu crawling "critters" sing nyusup ing lemah, supaya akeh nyetel hackles. Mulane sampeyan aja tansah ngandhani pengunjung kanthi gampang yen sampeyan duwe laba-laba minangka pet.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.