Kutha Land River Solutions Pagawean

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene

Kutha Kutha Solutions Solusi saka A nganti Z

Pakaryan karo A: dokter, perawat geriatrik, artis, arsitek

Pakaryan karo B: baker, petugas kantor, bankir

Pakaryan karo C: Ahli Kimia, Ahli Bedah

Kutha Land River Solutions Pagawean
Kutha Land River Solutions Pagawean

Pakaryan karo D: roofer, desainer, interpreter, detektif

Pakaryan karo E: Listrik, pendidik

Pakaryan karo F: tiler, penata rambut, fotografer

Pakaryan karo G: gardener, scaffolder

Pakaryan karo H: Heilpraktiker, Hotelfachkaufmann

Pakaryan karo aku: beekeeper, engineer, ilmuwan komputer

Profesi karo J: pemburu, pengacara

Profesi karo K: pengusaha, juru masak, permen karang

Pakaryan karo L: guru, petani, sopir mesin

Pakaryan karo M: pelukis, tukang kayu

Pakaryan karo N: Notaris

Pakaryan karo O: Urutan

Pakaryan karo P: pastor, pilot, polisi

Profesi karo Q: inspektur kualitas

Pakaryan karo R: hakim, pengacara

Pendudukan karo S: Penuntut Umum, Pekerja Jalan

Pakaryan karo T: Dokter hewan, Tischer

Pakaryan karo U: Uruloge, pembuat jam

Pakaryan karo V: Veteriner, penjual

Pakaryan karo W: pekerja kehutanan, tester bahan, winegrower

Pakaryan karo X: Gambang

Profesi karo Y: Guru Yoga

Profesi karo Z: dokter gigi, teknisi gigi, tukang kayu


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.