Cocktails

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene

Kutha Kali Negara Solusi Cocktails A kanggo Z

Cocktail karo A: Americano, Aperol Sprizz, Apple Mojito

Cocktail with B: Black Russian, Flip Pisang, Blue Hawaiian

Cocktail with C: Cosmopolitan, Cuba Libre, Campari Orange

Kutha Kali Negara Cocktail Solutions
Kutha Kali Negara Cocktail Solutions

Cocktail karo D: Daiquiry, Deep Blue Sea, Dreamcatcher

Cocktail karo E: El Diablo, Eldorado, Caipirinha Stroberi

Cocktail karo F: Frozen Daiquiry, Fifth Avenue, Florida Sling

Cocktail karo G: Grasshopper, Gin Tonic, Green Summer

Cocktail with H: Hurricane, Harvey Wallbanger, Havana Framboesa

Cocktail karo aku: Kopi Irlandia, Ratu Pulo

Cocktail karo J: Jamaika Green, Jack Collins, Jus Jungle

Cocktail karo K: Kamikaze, Kir Royal, Kiwi Sunset

Cocktail karo L: Limbo Cherry, Ladykiller, Love Liner

Cocktail karo M: Manhattan Daiquiri, Malibu Sunrise, Mojito

Cocktail karo N: Negroni, Nordic Summer

Cocktail karo O: Ocean Drive, Orange Delight

Cocktail karo P: Pina Colada, Peach Sling, Planters Punch

R: Rusty Nail, Ramazzotti Sour, Rumty Dumty

Cocktail with S: Singapore Sling, Sex on the Beach, Sweet Temptation

Cocktail karo T: Tequila Sunrise, Tom Collins, Trouble Shooter

Cocktail karo U: Union Jack, Ultra Violet

Cocktail karo V: Virgin Colada, Vanilla Hopper

Cocktail karo W: Putih Rusia, Whisky Highball, Vodka Sling

Cocktail karo X: Xurinha

Cocktail karo Y: Burung Kuning, Bintang Kuning

Cocktail karo Z: Zombie, Zilles Dream


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.