Kutha Kutha Land Solutions

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene

City Land River Solutions Pangan A nganti Z

Panganan karo A: strudel apel, aioli, pai apel, sup avocado

Pangan karo B: roti, bratwurst, nyengat lebah, bagel

C: Chili con Carne, Cantuccini, Crème brûlée, Crutons, Cupcake

Kutha Kutha Land Solutions
Kutha Kutha Land Solutions

Nedha bengi karo D: Donuts, Dresdner Stollen, Donauwelle

Mangane: kacang polong, butter kacang, pancake, iceberg lettuce

Panganan karo F: driji iwak, farfalle, lambe lettuce, spring rolls

Panganan karo G: goulash, gazpacho, casserole sayur-sayuran

Panganan karo H: Meatloaf, fillet pitik, oatmeal, madu

Aku mangan: godhok irisan, involtini, cookie jahe

Mangan karo J: scallop, yoghurt, jalapeños, sosis mburu

Panganan karo K: Kotlett, Kaiserschmarrm, biskuit, jam

Panganan karo L: rebusan lentil, fillet salmon, kari domba, sosis ati

Meal: susu beras, macaroni, moussaka, muffins,

Panganan karo N: mi, nectarines, Nutella

Mangan karo O: omelet, mousse oranye, kentang panggang

Pangan karo P: polenta, pizza, pancake, coklat, Poulade

Panganan karo Q: quark, quiche, quinoa

Mangan karo R: abang kubis, rigatoni, roulada, ricotta

Mangan karo S: schnitzel, salad, specula, soufflé, spaetzle

Panganan karo T: Tahu, Tagliatelle, Tafelspitz, Tahu

Pangan karo U: Hungaria goulash soup

Panganan karo V: panganan custard, roti sajero

Panganan karo W: salad sosis, walnuts, wieners, savoy kubis

Mangan karo X: Xenia (keju krim saka whey, kaya ricotta)

Panganan karo Y: Yhlenhering, Yakitori (Japanese Meat Skewer)

Panganan karo Z: zucchini, keju wedhus, lemon cake, roti bawang


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.