Werna kutha werna solusi warna

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene.

Kutha Solusi Kutha Kali Negara A nganti Z

Werna karo A: anthracite

Werna karo B: biru

Werna karo C: Cyan

Werna kutha werna solusi warna
Werna kutha werna solusi warna

Werna karo D: Coklat gelap

Warna karo E: werna endhog

Werna karo F: lilac

Werna karo G: kuning

Warna karo H: abang lobster

Warna karo I: indigo

Werna karo J: ijo jade

Werna karo K: carmine red

Werna karo L: wungu

Warna karo M: Magenta

Werna karo N: neon ijo

Werna karo O: ijo zaitun

Werna karo P: putih mutiara

Werna karo Q: Quince yellow

Werna karo R: Jambon

Werna karo S: Silver

Warna karo T: turquoise

Warna karo U: Umbra

Werna karo V: ungu

Werna karo W: anggur abang

Werna karo X: -

Warna karo Y: -

Werna karo Z: vermillion


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.