Kutha Kutha

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene.

Kutha Kali River Solutions Solusi A nganti Z

Kali karo A awal: Amazon, Alster, Amur, Aller

Kali karo B ing wiwitan: Brahmaputra

Kali karo C ing wiwitan: Colorado

Kutha Kutha
Kutha Kutha

Kali karo D ing wiwitan: Danube, Diemel, Don

Kali E karo wiwitan: Elbe, Ems, Ebro, Emscher

Kali karo F ing wiwitan: Fulda

Kali karo G ing wiwitan: Ganges

Kali karo H ing wiwitan: Havel, Hudson River

Kali karo aku ing wiwitan: Isar, Inn, Indus

Kali karo J ing wiwitan: Yordania

Kali ing K ing wiwitan: Kinzig, Kongo

Kali karo L ing wiwitan: Lahn, Lippe, Lech

Kali karo M ing wiwitan: Main, Mississippi, Mosel, Maas

Kali karo N ing wiwitan: Nil, Neckar, Nahe

Kali karo O ing awal: Utawa, Orinoco, Okawango

Kali karo P ing wiwitan: Po, Pader

Kali karo Q: Queich, Queis

Kali R ing awal: Rhine, Ruhr, Rhone

Kali karo S ing wiwitan: Seine, Saar, Spree, Zambezi, kamenangan

Kali karo T ing wiwitan: Tiber, Thames, Tauber

Kali karo U ing wiwitan: Unstrut, Ural

Kali V karo awal: Var, Vechte, Viels

Kali W karo wiwitan: Weser, Werra, Volga, Vistula

Kali X diwiwiti ing wiwitan: Xingu, Xuquer

Kali Y ing awal: Yukon, Yser, Yonne

Kali Z ing wiwitan: Zaire

Cithakan kutha, dusun, kali kanggo diundhuh

Cithakan game kanggo City Land River kanggo ngundhuh babak sabanjurmu:

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.