Kutha kutha solusi musik alat musik

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene.

Kutha Kutha Solusi Musik Instrumen A nganti Z

Alat musik karo A: accordion, alphorn

Alat musik karo B: viola, banjo, balalaika

Alat musik karo C: harpsichord, cello

Kutha kutha solusi musik alat musik
Kutha kutha solusi musik alat musik

Instrumen musik karo D: bagpipe, organ tong

Instrumen musik karo E: gitar listrik

Alat musik karo F: bassoon

Alat musik karo G: gitar, biola

Instrumen musik karo H: harp, harmonium

Instrumen musik karo aku: Irish harp

Alat musik karo J: Jagdhorn

Alat musik karo K: piano, klarinet, cornet

Alat musik karo L: lute, lyre

Instrumen musik karo M: mandolin, harmonika, Jew's Harp

Instrumen musik karo N: seruling irung

Instrumen musik kanthi O: oboe, organ

Alat musik karo P: trombone, timpani, panpipe, piccolo

Alat musik karo Q: seruling

Alat musik karo R: rattle, ratchet, rubbing drum

Alat musik karo S: perkusi, saksofon, spinet

Alat musik karo T: drum, tuba, tambourine

Alat musik karo U: Ukulele, Umuduri

Alat musik kanthi V: biola, cello

Alat musik karo W: Wadaiko, sungu Perancis

Alat musik karo Y: Yidaki

Instrumen musik karo Z: Zither, akordion


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.